valla 2 gündür gelinlik kısmındaki aysıra konu başlığına sinirimi kusuyorum zaten:))) belki okumuşsunuzdur. Satarken bana bir sürü şeyi yaparız demişlerdi, hatta bazılarını gelinliğin özelliği gibi anlattılar. Kuyruk çıt çıtla toplanıyor düğünde rahat edeceksin demişlerdi. Provada hop terzi bu kuyruk toplanmazki dedi

( tek bir yerden toplarım dedi o da kabus gibi duruyordu. Ben bunu bilsem o kadar kuyruklu bir gelinlik almazdım...bir de tül kuyruk azıcık yürüdükten sonra tüm formunu zaten kaybediyor...düğünde öyle dolaşacağım yani...dantel bir parça vardı boyunda, çok uzun demiştim kısaltırız demişlerdi, hop terzi hn. kısaltılamaz dedi. Etek boyumu yanlış aldı. Etek üstte göbeğin altında çökme yapıyor. Daha önce tarlatandandır, bunlar sönüyor denenmekten seninki sıfır tarlatan olacak sorun olmaz demişlerdi...sonucu söylememe gerek var mı? çöküyor yine...tülle destekleriz birşey olmaz diyorlar ama artık güveneyim mi sizce? Modelin arkası bir garip duruyor. Önde içteki dikiş payları görünüyor, hadi orayı dantelle kapatacaklardı, onu yapacaklar. Benim gelinliğimin boynu dantel ve fazlalıklar vardı, ben gösterdim bunları atmayacak mısınız diye, sonra bakarız dediler. Saç için firkete istemiştim daha önce göstermişlerdi bak var merak etme sen falan diye..dün aaa kalmadı dediler, neyse bozulunca tamam bir model getirtelim dediler....Yanına verdikleri çiçekler çok kalitesiz. Hadi son saydığım aksesuarları çok önemsemiyorum, canlı çiçek falan yaptıracağım ama herşey satarken süper, provada olmaz dendi, sinirim bozuldu.