2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

AH ERKEK TARAFI AHHH ben kendimden biliyorum bosver canım sen eşine odaklannnn herşey yoluna girer nişanlılık dönemi hem güzel birazda streslidir

canıııım senin su pozitifligine bayıldım maşşallahhhh mutlu gelincik seni :16::16::16::16:

Başka şansım yok bir kere gelin olucam Canim kimse icinde bu oZel günümün keyfinden vazgeçemem :)

mesela kızlar ben söyle yapmıstım ben altın bilezik kolye takıp gezmem zaten biliyordum . gidip eşime altın takı seti aldırmadım ondan enaz 700-800 tl zarara girersin bozdururken . burma aldırdım degeri en az kaybettiren sey ne varsa o alındı ki ev alırken bana bir peşinat olsun.

mesela kızlar ben söyle yapmıstım ben altın bilezik kolye takıp gezmem zaten biliyordum . gidip eşime altın takı seti aldırmadım ondan enaz 700-800 tl zarara girersin bozdururken . burma aldırdım degeri en az kaybettiren sey ne varsa o alındı ki ev alırken bana bir peşinat olsun.

Bende ev acmaktan vazgeçtim Canim o parayı ev peşinatı yaptık evimizi aldık. Biz ısı için hep dışarıda olumaz zaten o sürede oturmadigimiz eve kira ödeyeceğimizi ev taksitlerini oduceZ.

Bende ev acmaktan vazgeçtim Canim o parayı ev peşinatı yaptık evimizi aldık. Biz ısı için hep dışarıda olumaz zaten o sürede oturmadigimiz eve kira ödeyeceğimizi ev taksitlerini oduceZ.

harika ne güzel bişey işteee ben kiradayım :53::53:

ama güzel bir araba olabilir vs. yani.....

bir de neyden kısıp neyden kısmayacagınızı iyi düşünmeniz lazım :49:

en güzeli! annem de inat etti bi ev aldı bize burda dizinin dibinde bir yerde :)

hele istanbulda kiralar bir maaşı bile geçiyor bazen, şimdi kira yerine kendi evimizin kredisini ödücez :1:

en güzeli! annem de inat etti bi ev aldı bize burda dizinin dibinde bir yerde :)

hele istanbulda kiralar bir maaşı bile geçiyor bazen, şimdi kira yerine kendi evimizin kredisini ödücez :1:

En dogrusu bence Canim ev almak zorlaşıyor artık gencken ödensin ileride aile büyüyor sorumluluklar artıyor. Güle güle mutlulukla oturun evinizde:)

valla bende ole altin takip takistiran deilimm hic takamam o yuzden yatirim amacli aldik burma bilezik.. 3 sene sonra anca eve kendi evimize gecebiliriz nisanlim para biriktirimm az miktarda kredi cekmek istiyor. yuklu miktarda cekip 5 kati faiz odemek istemiyoruz .. ama kiralar cok fazla:( biz yarin ev tutucaz buyuk ihtimalle ama kirasi 1200 :((

harika ne güzel bişey işteee ben kiradayım :53::53:

ama güzel bir araba olabilir vs. yani.....

bir de neyden kısıp neyden kısmayacagınızı iyi düşünmeniz lazım :49:

Evet aile sarumlulugu çok başka şimdi rahat rahat konuşuyoruz :) sen yeni evlisin sanırım :)

En dogrusu bence Canim ev almak zorlaşıyor artık gencken ödensin ileride aile büyüyor sorumluluklar artıyor. Güle güle mutlulukla oturun evinizde:)

evet işte biz de öyle düşündük, şimdi nasılsa bir şekilde geçinilir, ileride çocuk vs olunca daha zor olur ev almak diye düşündük...

allah hepimize ağız tadı, iç huzuruyla oturmak nasip etsin...

valla bende ole altin takip takistiran deilimm hic takamam o yuzden yatirim amacli aldik burma bilezik.. 3 sene sonra anca eve kendi evimize gecebiliriz nisanlim para biriktirimm az miktarda kredi cekmek istiyor. yuklu miktarda cekip 5 kati faiz odemek istemiyoruz .. ama kiralar cok fazla:( biz yarin ev tutucaz buyuk ihtimalle ama kirasi 1200 :((

benim kafamdansın cnm :))))

Evet aile sarumlulugu çok başka şimdi rahat rahat konuşuyoruz :) sen yeni evlisin sanırım :)

2 yıl oluyo cnmmm 1 aya kadar suandada biyandan temizlik yapıyorum :15::15:

kizlar ya size bisey sorcam konumuzun disinda ama neysee ben simdi dogum kontrol hapi kullanmak istiyorm dun doktorada gittimm.. kilo aldirmaz dedi ama int arastirdigimda siskiinlik kilo gogus buyumesi yapiyormusss benim simdi gelinliik provalarim var olculerim aldindii mayis ayinda tekrar gidicem acaba simdi baslasam mayis ayina kadar hormonlarim duzene girmis olurmu :) yada dugune 3 gun kala kullansam etkisini hemen gosterirmii ay ben napcam yaaaaaaaa

Back
X