- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
- Konu Sahibi rashabahar
- #8.241
yaaa sevdiginin oldugunu düşünnnnnn erkegim deee yeter
daha 4 ayım varda cok korkarsam kaçarım valla bana bellı olmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa sevdiginin oldugunu düşünnnnnn erkegim deee yeter
o yorgunluğun üstüne ne güzel uyunuyordur dimi![]()
sehker cim senın bugun ısın var galıba.. arada yazıyorsun![]()
ebrucum gelinliğine nerden bakıcaz canım ? çok merak ettim :)
*kızlar ilk gece kaçınılmaz son bi şekilde halledicez o durumu :) siz düğün öncesi bakım falan düşünüyormusunuz ? ben düğünden bir kaç ay önce saç cilt vücut bakımı yaptırmayı düşünüyorum neler tavsiye edersiniz ?
profilimden actigim konulara bak tatlim ve benim gelinligim yorumlarini bekliyorum topiginin icinden bakabilirisnnnn
profilimden actigim konulara bak tatlim ve benim gelinligim yorumlarini bekliyorum topiginin icinden bakabilirisnnnn
tatlım süper modell .. ama işte ğögüs isteyen bir model oda bende yokeminim içinde kuğu gibi olucaksın..
anladım tatlım inşallah istediğin gibi olur... allah banada nasıp etsın.. eskişehire gitcem gelinlik için bencok tesekur ederim canim ama o sekilde ustu olmucakk duz straplez olup ustunden tullu havuz yaka yapilcakk ben straplez sevmiyorumda ondan :)
bulamadım canım yaa![]()
tmm canım buldum çok güzel çok beğendim eminim çok güzel olucaksın :)
hehh tamammmm cok tesekkur ederimmm..... hepimiz cokguzelolucaz insallahhhhhhhhhhhhhhhh
hehh tamammmm cok tesekkur ederimmm..... hepimiz cokguzelolucaz insallahhhhhhhhhhhhhhhh
ay benden nasıl gelın olcak bılmıyorum kızlar yaa 34 beden gıyıyorum ben :s