2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Bana pratik mutfak malzemeleri ve kişisel alınacaklar lazım Canim ev acmıyoruz yaa o yüzden çok bı Sey gerekmiyor mesela kendine ve nişanlına neler aldın Canim?

bi tane kışlık bı tane yazlık pijama takımı aldım onada kendımede..banyo setleri aldım. ona tıras makınası aldım iç çamaırar aldım. bı tane kıslık bıtane yazlık terlık aldım. playtatıon3 aldım :D:D bornoz takımları ıkı tane. ayak havluları el havluları.. aklıma sımdılık bunlar geldı daha almısımdır ama

7 temmuz canım benım karsılasmadık galıba.. eşyalarım bittide işte ıncık gıncık esyalar kaldı dekorasyonu halledıyorum su an sen neler yaptın cnaım

benim evim falan eşyalar tamam:16: gelinliğimi en önemli şeyide hallettim takı işi falanda bitti pek bişey kalmadı cnm:nazar:düğünümde 27 haziran allah kısmet ederse:nazar:

benim evim falan eşyalar tamam:16: gelinliğimi en önemli şeyide hallettim takı işi falanda bitti pek bişey kalmadı cnm:nazar:düğünümde 27 haziran allah kısmet ederse:nazar:

ooo senın bıtmıs bıle canım ben gelınlıge bakmadım bıle daha :D:D ewle ugrasmaktan :D dahada stres mı yapıon bız napalım sekercımle.. oda hıcbırseye bakmadı bende :D

ooo senın bıtmıs bıle canım ben gelınlıge bakmadım bıle daha :D:D ewle ugrasmaktan :D dahada stres mı yapıon bız napalım sekercımle.. oda hıcbırseye bakmadı bende :D

ben gelinliğimi şubatta beğenmiştim fakat bir hafta sonra alırım dedim sonra bi gittim satılmış :9:neyseki kodu varmış istettiler on gün sonra tekrar geldi:9:

yok ben eşya anlamında demiyorum cnm o tabiki olucak...ben daha çok düğün günü için endişeleniyorum:6:

endişelenmee.. bırseyın ustune cok dusersen mutlaka bırsey olur.. gıtces oynucas eglences dıe dusun :D:d ben öle yaıorum bıde kalkıp ıkı gobek atıyorum :D:D deli oldugum bıraz dogru ama yap sende walla işe yarıyor

endişelenmee.. bırseyın ustune cok dusersen mutlaka bırsey olur.. gıtces oynucas eglences dıe dusun :D:d ben öle yaıorum bıde kalkıp ıkı gobek atıyorum :D:D deli oldugum bıraz dogru ama yap sende walla işe yarıyor

beni dugunumde gorseydiiniz bi an oturmadım hep oynadım haydeeeeeee dolyıısyla evde uyuya kaldım :26::26:

banada arada göbek atma isteği gelio :1::1:beklemişiz birbirimizi 7 yıl normaldir:9:

bi tane kışlık bı tane yazlık pijama takımı aldım onada kendımede..banyo setleri aldım. ona tıras makınası aldım iç çamaırar aldım. bı tane kıslık bıtane yazlık terlık aldım. playtatıon3 aldım :D:D bornoz takımları ıkı tane. ayak havluları el havluları.. aklıma sımdılık bunlar geldı daha almısımdır ama

Tmm Canim ekledim listeye :)

Back
X