- Konu Sahibi Buselincik
-
Güle güle kullan çok güzeller.Allah hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin
mutlu gunlerde kullan hepsini hepsi cok guzeller
canım yaa hepsine bayıldım Allah ağız tatlılığıyla kullandırmayı nasip etsin
benim pek fazla bir şeyin yok ramazan çıksın inşallah başlayacağım almaya
KKda bir sürü çeyiz topiğine baktım da hiçbiri seninkiler kadar zevkime hitap etmedi. Zevklerimiz birebir aynıymış!:13: Ayrıca erkekler böyle alışveriş işlerinden de pek hoşlanmaz ama sen şanslıymışsın.
Bernardo'nun tencere setini kaça aldın? ve Biev'den aldığın çatal bıçak takımların beyaz mı? Makinede yıkanabiliyor mu? Beyaz ve makinede yıkanabiliyorsa acaba makinede bulaşıkların yağı üzerinde leke yapar mı?
Çok soru sordum di mi..
Saol tatlım, bencede başla onlarla paylaşıcağımız hayat için bişiler almak çok keyifli tadını anlatamam, her bakışında hayal kurmak muhteşem :)
Allah güle güle mutlulukla sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah hepsi çok güzeller :)
kesinlikle canım sorup duruyor almaya başladın mı diye, iş yerime en yakın alışveriş merkezine giderim :82:
heyecan basıyor vallahi :78:
onların yokluğunu özlemini bi nebze olsun bastırıcak eminim bu alışverişler , sağ salim de gelsinlerde hele :)
cnm aldıklarını güle güle kullan hepsi çok güzel çok zevkli seçimler olmuş
o linensin vizon rengi yatak örtüsünü aramadğm yer kalmadı özellkle çift kişiliği kalmamıs o renkte, artk umudumu kestm, sen yakın bi zmanda mı aldn, nerden aldığını da yazarsan çok sevinirm, şimdiden tşklerr
canım hepsi de cok guzel allah agız tadıyla kullandırtsın hepsini insallahhpaylaşımlara devam bizlere de fikir veriyorsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?