2012 Gelini Buselincik'in ilk çeyizleri... :)

Buselincik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
333
0
46
İstanbul
Kızlar erkek arkadaşımı askere yolladım, ocakta gelince düğün hazırlıklarına başlicaz inşallah...Bunların hepsini birlikte seçtik...Ben şimdilik yalnız devam edicem..Buyüzden fikirlerinizi bekliyorum...

Aslında aldığım ama resmini bulamadığım bir sürü şey var, onlarında müsait bi vakitte resimlerini çekip ekliyeceğim :)

Bernardo Cezve setim

Esse vakumlu saklama kaplarım

Bernardo dan aldığım tencere setim

Doğum günü hediyem toster ım

Phılıps saç kurutma makinası ve saç düzleştiricisi setim

Boynerden mor runner :)

English Home nevresim takımım, aslında bir takımda midye desenli toprak rengi aldım ama onun resmini bulamadım

Linens saten nevresim takımım gelin yatağına

Biev deri görünümlü günlük çatal bıçak takımım

Fissler 6,5 lt lik düdüklü tencerem

Bernardo çaydanlığım..

Eki Görüntüle 244008

Sinbo çaycım

Aşkımın beğendiği Taç ailr bornoz setim :)

Misafirlik yemek takımım yine Bernardo..Orda daha alıcak çook şey var

Braun blender setim ve ilk aldığım eşyam :)

Eki Görüntüle 244003

Misafirlik çatal bıçak takımım

Eki Görüntüle 244006

İnsanın aldıkça alası geliyor..Evim ve aşkımla paylaşıcağımız hayat için hepsini tek tek özenle seçmek çok keyifli...Durmak yok alışverişe tam gaz devam ...Aldıkçada buraya eklerim :)

Eklentiler

• $YATAK ÖRTÜM.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 569
Son düzenleme:
Demin yanlış eklemişim bu da Linens yatak örtüm, aldığım renkte resmini bulamadım ama benimki vizon rengi, en güzel yanı yakınında ne renk varsa ona dönüyo rengi :)

Eki Görüntüle 244036

Günlük yemek takımımı ekleyemedim resim türü uyuşmuyor ama aşık olarak aldığımı söyleyebilirim , en kısa zamanda yüklicem onuda :)

canım yaa hepsine bayıldım Allah ağız tatlılığıyla kullandırmayı nasip etsin
benim pek fazla bir şeyim yok ramazan çıksın inşallah başlayacağım almaya

Son düzenleme:
KKda bir sürü çeyiz topiğine baktım da hiçbiri seninkiler kadar zevkime hitap etmedi. Zevklerimiz birebir aynıymış!:13: Ayrıca erkekler böyle alışveriş işlerinden de pek hoşlanmaz ama sen şanslıymışsın.
Bernardo'nun tencere setini kaça aldın? ve Biev'den aldığın çatal bıçak takımların beyaz mı? Makinede yıkanabiliyor mu? Beyaz ve makinede yıkanabiliyorsa acaba makinede bulaşıkların yağı üzerinde leke yapar mı?

Çok soru sordum di mi..

mutlu gunlerde kullan hepsini hepsi cok guzeller

Amin canım teşekkür ederim :)

canım yaa hepsine bayıldım Allah ağız tatlılığıyla kullandırmayı nasip etsin
benim pek fazla bir şeyin yok ramazan çıksın inşallah başlayacağım almaya

Saol tatlım, bencede başla onlarla paylaşıcağımız hayat için bişiler almak çok keyifli tadını anlatamam, her bakışında hayal kurmak muhteşem :)

Evet sanırım şanslı kesimdenim :) Ben sade şeyleri seviyorum ve aldığım şeyler dolabın bi köşesinde kalmamalı mümkün olduğunca rahat kullanacağım şeyler seçtim :)

Bernardodan aldıklarım hepsi bi set halindeydi toplamda hepsine 1560 tl verdim ama yanlış hatırlamıosam tencereler 250 ile 350 arası bişidi emin değilim
Bievden aldığım çatal bıçak takımı resmin aynısı beyaz.. kullanan bi akrabamızda beğendim bende tam deri değil ve ilginç bi şekilde leke tutmuo ama makineyede girmio :)

Saol tatlım, bencede başla onlarla paylaşıcağımız hayat için bişiler almak çok keyifli tadını anlatamam, her bakışında hayal kurmak muhteşem :)

kesinlikle canım sorup duruyor almaya başladın mı diye, iş yerime en yakın alışveriş merkezine giderim :82:
heyecan basıyor vallahi :78:

cnm aldıklarını güle güle kullan hepsi çok güzel çok zevkli seçimler olmuş
o linensin vizon rengi yatak örtüsünü aramadğm yer kalmadı özellkle çift kişiliği kalmamıs o renkte, artk umudumu kestm, sen yakın bi zmanda mı aldn, nerden aldığını da yazarsan çok sevinirm, şimdiden tşklerr

canım hepsi de cok guzel allah agız tadıyla kullandırtsın hepsini insallahh paylaşımlara devam bizlere de fikir veriyorsun:)

Canım teşekkür ederim , viaporttaki linens mağazasından aldım 1 ay önce ama tek kalmıştı ben aldığımdada sanırım şanslıymışım.. inşallah sende bulursun :)

canım hepsi de cok guzel allah agız tadıyla kullandırtsın hepsini insallahh paylaşımlara devam bizlere de fikir veriyorsun:)

sağol canım teşekkür ederim , aldıkça eklicem inşallah :)

Son düzenleme:
Canım arkadaşımın hediyesi ilk masa örtüm English Home :)

Veee günlük yemek takımım sonunda yükleyebildim :)

Bu da yemek takımımın masa görüntüsü :)

ve dün Marks and spencer dan aldığım fıstık yeşili ile vişne rengi misafir el havlularım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…