2012 Gelini Buselincik'in ilk çeyizleri... :)

Güle güle kullan hepsi çok güzeller :) Askerine de sağsalim kavuşursun inşallah

zevkle özenle seçilmiş hepsi güle güle ağız tadıyla kullanın inşallah :81:
çookk beğendiiimmmmmm

bende zevkinizi beğendim.Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah;hepsi çok güzeller

Teşekkür ederimm Alllah hepimize sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip etsin cicilerimizi :)

zevkle özenle seçilmiş hepsi güle güle ağız tadıyla kullanın inşallah :81:
çookk beğendiiimmmmmm

Teşekkür ederimmm inşallahh inşalllah :)

canım çok güzel çeyizlerin inş. iyi günlerde ağız tadıyla kullanırsınız

güle güle kullanın hepsini canım herşeyin çok güzelmiş nişanlında askerden gelsin Allahın izniyle inşallah

canım çok güzel çeyizlerin inş. iyi günlerde ağız tadıyla kullanırsınız

Amin canım sağol teşekkür ederim Allah hepimize nasip etsin :)

güle güle kullanın hepsini canım herşeyin çok güzelmiş nişanlında askerden gelsin Allahın izniyle inşallah

Sağol canım..dört gözle bekliyorum gelmesini

hepsini iyi günlerde kullan insaAllah

braun blender setini kaca aldin?

baya bi parcasi varmis..

Blender seti normalde 329 tl idi ben hepsiburadadan 218 e almıştım bayada araştırdım herşeyi yapan en kaliteli bu geldi, almayı düşünüosun başka alternatife kayma bence, annemde yıllardır kullanıo braun :)

Ne güzel birlikte seçmişsiniz. Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsinn..

Evet canım özellikle mutfak malzemelerine çok meraklı.. şanslıyım galba :)

Son düzenleme:
Kızlarrr misafirlik bardak kadeh çay takımı falan almak istiyorumm tavsiye edebileceğiniz uygun ve şık olarak tavsiye edebileceğiniz markalar hangilerii, yardımlarınızı bekliyorummm

Son düzenleme:
cnm hisarı beğeniorm ben ama biraz pahalı diğerlerine göre, her ay ayın fırsatı oluo cay takımlarına da indirm gelio neredeyse diğer markalarla aynı oluo o zman, takip edebilirsin acelen yoksa, ben öyle yapıcam sahsen

Sağol canım teşekkür ederim , kampanya yakaladığında banada haber veririsen sevinirim eğer denk gelirsem duyururum bende sana :)

aldıkların çok güzel inşallah güzel günlerde gülerek kullanırsın, ütüyü ne kadar aldın canım benim kafam karıştı cevahirdeki philipste 350 tl ykmde ise 230 tl idi gerçi ykm de indirimdeydide arada güç farkıda olabilir sen ne kadara aldın ütünü rica etsem sölermisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…