2012 Gelini Buselincik'in ilk çeyizleri... :)

çok güzel bi ütü cnm kullananlardan biliorm bende 4870 yada bu modelini alıcam, nerden ve ne kdra aldn onu da öğrenebilirmiyiz bu arada, güle güle kullan bayram hediyeni

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım..hepsiburadada indirim varrr 400 den 200 e düşmüşşş kaçırmayın :)

canııım güle güle sağlıkla ağız tadıyla kullanın

amin canım inşallahhh sağ salim gelsindee :)

çok güzel bi ütü cnm kullananlardan biliorm bende 4870 yada bu modelini alıcam, nerden ve ne kdra aldn onu da öğrenebilirmiyiz bu arada, güle güle kullan bayram hediyeni

canım bende yorumlara baktım herkes mükemmel diye bahsediyor , fiyatıda çok uygundu kullanmaya başlıyınca inşallaahhhhhhhh yorum yaparım gene :))

tatlım ben bu gün bide senin yatak örtüsünü gördm forumda linens mağazasında vardı, ama fiyatına 450 dedi, o kdr pahalımı ki o örtü yaa:S

Kızlar selam :)
Bugün aldığım taptazecik çeyizlerim hemen paylaşayım dedim :)

Sarev mikrofiber yorganım :)

Esse den aldığım sosluk ile birlikte servis tabağım çok şirin :)

Sarev pamuk saten nevresim takımım , çift taraflı 2 değişik şekilde kullanılabiliyor :)

Bu da servisliğim :)

Son düzenleme:
Canım aldıkların çok hoş şeyler,Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.Evli olmama rağmen şu çeyiz topiğinden çıkamıyorum bir türlü Çeyiz mi tazelesem ne yapsam ?

canıım taze aldıklarında çok güzelmiş
o servisliğinden bende de var ama rengi kahve

busecim sen fisslerini de bernardodan mı aldn, 6.5 ltlik hiç görmemiştm, fiyatı ne kdrdı bunun, ben 3.5 yda 4.5 almayı düşünüorm model olarak da vitavit comfortu beğenmiştm seninki blue point olan mı?

busecim sen fisslerini de bernardodan mı aldn, 6.5 ltlik hiç görmemiştm, fiyatı ne kdrdı bunun, ben 3.5 yda 4.5 almayı düşünüorm model olarak da vitavit comfortu beğenmiştm seninki blue point olan mı?

Evet canım bernardodan aldım 400 e yakın bi rakamdı yanlış hatırlamıosam, blue poınt benimki.. Ama boyut olarak gayet iyi bence 3,5 veya 4,5 az gelir çünkü benimki 6,5 olmasına rağmen öle çok büyük değil :)

mağazada ben 6ltlik görmüştüm gözüme büyük geldi benmde cnm indirmesi koyması fln, her gün kullanırm ben zaten çok emniyetliymiş o yüzden en küçüğün bi büyüğünü düşünüorm, gerçi kalabalık misafirlerin için seninki çok rahat olur ben küçük alırsam yemeği 2 posta halinde yapmam gerekicek ama çok hızlı pişiomus bunlarda yemek öle diolar

Son düzenleme:

annemde ben kendimi bildim bileli 6,5 lt lik kullanır oyüzden kulanımına alışkınım heralde ondan normal gelio bana
Benim kuzucuğumun ailesi baya kalabalık anca yeter die düşündüm o düdüklü bana uğraşamam valla 2 postayla

Kızlarrr battaniye almak istiyorum...geçtiğimiz haftasonu sarevden nevresim takımnı alırken baktım ama kumaşları hoşuma gitmedi ben şöle yumuşak bişiler istiyorummm tavsiyeleriniz nedir????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…