- Konu Sahibi Buselincik
-
aldıkların çok güzel inşallah güzel günlerde gülerek kullanırsın,ütüyü ne kadar aldın canım benim kafam karıştı cevahirdeki philipste 350 tl ykmde ise 230 tl idi gerçi ykm de indirimdeydide arada güç farkıda olabilir sen ne kadara aldın ütünü rica etsem sölermisin.
canııım güle güle sağlıkla ağız tadıyla kullanın
çok güzel bi ütü cnm kullananlardan biliorm bende 4870 yada bu modelini alıcam, nerden ve ne kdra aldn onu da öğrenebilirmiyiz bu arada, güle güle kullan bayram hediyeni
hangi siteden aldn cnm sen?
Canım güle güle kullan hepsi çok güzel :)
mükemmel :) güle güle kullan canım benim
Canım aldıkların çok hoş şeyler,Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.Evli olmama rağmen şu çeyiz topiğinden çıkamıyorum bir türlüÇeyiz mi tazelesem ne yapsam ?
canıım taze aldıklarında çok güzelmiş
o servisliğinden bende de var ama rengi kahve
hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın
aldıklarını çok beğendim güle güle güzel günlerde kullan inş
busecim sen fisslerini de bernardodan mı aldn, 6.5 ltlik hiç görmemiştm, fiyatı ne kdrdı bunun, ben 3.5 yda 4.5 almayı düşünüorm model olarak da vitavit comfortu beğenmiştm seninki blue point olan mı?
mağazada ben 6ltlik görmüştüm gözüme büyük geldi benmde cnm indirmesi koyması fln, her gün kullanırm ben zaten çok emniyetliymiş o yüzden en küçüğün bi büyüğünü düşünüorm, gerçi kalabalık misafirlerin için seninki çok rahat olur ben küçük alırsam yemeği 2 posta halinde yapmam gerekicek ama çok hızlı pişiomus bunlarda yemek öle diolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?