- Konu Sahibi Buselincik
-
konuyu şimdi okudum baştan sona. kendimi gördüm azcık. bizde eşyaları beraber seçicez en ufak ayrıntısına kadar. sizde öyle yapmışsınız bornoz takımını falan. çoğu kızlarda bu durum yok diye düşünüyorum. bu bile ayrı bi heves katıyor bana. ve benim sevgilm 29yaşında ve hala askere gitmedi. aralıkta gitçek kısa dönem nasipse. sonrada söz nişan olur diye düşünüyoruz bakalım.
herşeyi gönlünce kullan. eviniz sevginizle ısınsın
Kesinlikle herşeyi birlikte planlamak almak çok keyifli, biz şimdi birlikte kullanmak aşamasına geçicez kısmetse darısı başınıza :)
Askerlik zor bir dönem ciddi bir sınav her iki taraf içinde... Önemli olan başladığın gibi bitirmek.. Bizim aşkımız da tutkumuzda tükenmek bilmedi git gide arttı.. Askerliği bitip geldiği gün havalimanındaki o ilk karşılaşma anı yok mu 160 gün sonra işte o heyecan o dokunuş ömre bedel.. Hayırlısı ile sizde takın inşallah o güzel duyguyu :)
amin yaaa :) offf yazını okuyunca içim bir garip oldu. aşk yaa bambaşka birşey :) bende bu günleri görürüm umarım senin gibi :)
canım yeni aldıkların çok güzel ve kullanışlı gözüküyorlar güle güle kullan:)
ikealar çok hoş görünüyo mutlulukla kullan
turtacım burdaki kızlar kendi alyo diyosun da herkesin sevgilisi bir değil ki ben o kadar özeniyorum
şunu aldım bunu aldım diyorum farketmez diyo ne alırsan al diyo ben de çok isterdim sevgilim aa bak bu da güzelmiş alalım demeyi ama ilgilenmiyo işte ne yaparsın
umarım senin sevdiğinle seçtiğin günler gelir :)
çok güzelmiş canım aşkla sevgiyle eskisin inş
sağlıkla mutlulukla kullan canım
koltuk takımın çok güzel güle güle kullan :) Baba evinde mutlu olanlar için ayrılmak zor[/QUOTE
Teşekkür ederim kızlar, Allahıma şükür baba evindeki hayatımın her günü bir öncekinden daha mutlu oldu, ailem sevgisini göstermekten hiçbir zaman çekinmedi..Şimdide evde acayip bir duygu patlaması yaşanıyor nasıl ayrılıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?