2012 Gelini Buselincik'in ilk çeyizleri... :)

konuyu şimdi okudum baştan sona. kendimi gördüm azcık. bizde eşyaları beraber seçicez en ufak ayrıntısına kadar. sizde öyle yapmışsınız bornoz takımını falan. çoğu kızlarda bu durum yok diye düşünüyorum. bu bile ayrı bi heves katıyor bana. ve benim sevgilm 29yaşında ve hala askere gitmedi. aralıkta gitçek kısa dönem nasipse. sonrada söz nişan olur diye düşünüyoruz bakalım.

herşeyi gönlünce kullan. eviniz sevginizle ısınsın

Kesinlikle herşeyi birlikte planlamak almak çok keyifli, biz şimdi birlikte kullanmak aşamasına geçicez kısmetse darısı başınıza :)
Askerlik zor bir dönem ciddi bir sınav her iki taraf içinde... Önemli olan başladığın gibi bitirmek.. Bizim aşkımız da tutkumuzda tükenmek bilmedi git gide arttı.. Askerliği bitip geldiği gün havalimanındaki o ilk karşılaşma anı yok mu 160 gün sonra işte o heyecan o dokunuş ömre bedel.. Hayırlısı ile sizde takın inşallah o güzel duyguyu :)

amin yaaa :) offf yazını okuyunca içim bir garip oldu. aşk yaa bambaşka birşey :) bende bu günleri görürüm umarım senin gibi :)

Kızlar evimizi temizledik şimdi tam bir yuva gibi oldu, çok yoruldum ama çokda keyifliydi :)

Dün de mobilyalarımıza karar verdik bugün siparişleri verip netleştirince onlarında resimlerini eklicem..
Ayrıca dün ikea dan evimiz için bikaç şey aldık ;

Evdeki tuvaletlerden birini iptal edip, ardiye yapmaya karar verdik ve böyle bir raf ünitesi aldık..

Yavaş yavaş evi yerleştirmeye başlıyoruz gidip geldikçe su falan içmek için altılı bardak..
Eki Görüntüle 481367

Mutfak için çöp kovam..( Bu arada mutfak dolaplarım parlak beyaz ve ceviz renkli )

Bunlarda mutfak masam ve taburelerim minderde burda görünenin fuşya rengi olanı

Birde beyaz sandalye alıcaz 2 tane gene fuşya renkli minderli ...

Malesef banyomda hiç dolabım yok buyüzden bir tane ince dolapla çamaşır makinasının içine gireceği bir dolap ünitesi daha aldık :)
Eki Görüntüle 481370

Banyoda lavabo üstüne asmak için aynamız..

Bu cumarteside çeyizlerimin mutfakla ilgili olan kısmı gidecek ve yerleştireceğiz onların resimlerini evim güzel evim bölümünden paylaşıcam :)

ikealar çok hoş görünüyo mutlulukla kullan

turtacım burdaki kızlar kendi alyo diyosun da herkesin sevgilisi bir değil ki ben o kadar özeniyorum

şunu aldım bunu aldım diyorum farketmez diyo ne alırsan al diyo ben de çok isterdim sevgilim aa bak bu da güzelmiş alalım demeyi ama ilgilenmiyo işte ne yaparsın

umarım senin sevdiğinle seçtiğin günler gelir :)

canım yeni aldıkların çok güzel ve kullanışlı gözüküyorlar güle güle kullan:)

Teşekkür ederim canım şimdilik öyle görünüyorlar umarım kalite açısındanda öyledir :)

Kızlar sevdiğinle yapılan alışverişin tadı bambaşka... Onunla aynı anda aynı hayali kurmak, aynı eşyaya gidip sonra farkedince gözlerine bakıp gülümsemek... Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah :)

Cumartesi günüm mutfağımı banyomu yerleştirdim... Sonunda özenerek aldığım kıymetlilerim yerlerini buldu... Alması kadar yerleştirmesi dolapları açıp açıp bakması öle keyifliki anlatamam... Sırada kullanması var:)

Dün koltuk takımımızıda aldık , cumada yemek odasının siparişini verices :))

Eki Görüntüle 490221

Düğüne 51 gün kaldı... Ama zaman yaklaştıkça heyecanla birlikte duygusallığım, hüznüm de artıyor, sanırım düşündüğümden daha da zor olacak baba evinden ayrılmak

sağlıkla mutlulukla kullan canım

canım en son aldıkların çok güzel güle güle kullan

inş. çok mutlu bir yuvan olur da annen baban mutluluğunu görüp evden ayrıldığın için üzülmezler sevinirler inş

Kızlar hazırlıklar tamamlanmak üzere bugün itibari ile tam bir ayımız kaldı :)

Bugün mutfağımın resimlerini paylaşmak istedim evim cumartesi eşyalarım gelince tamamen yerleşicek o zaman hepsini yüklicem uff çok heycanlıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…