2012 Gelini Buselincik'in ilk çeyizleri... :)

Selam kızlarrr....Cumartesi The Company mağazasındaydım gene..Allahım ne kadar güsel şeyler var öleee...
2 parça almadan çıkmadım :)

Mor peçeteliğim cam ve tahta küçük kaşıklarım baharatlıklar için :)

Bu arada beyaz eşyalarımıza bakmaya başladık :)
bu haftasonu paşam aile toplantımıza katılıp herkesle tanışacak..Allahım uçuyormuyum neyim :))

Son düzenleme:
Bugün aldığım cicilerimmm :)

Bu arada paşamı aile büyükleri ile tanıştırdık...Şimdi sıra işe girmesinde, sonrasında nişan günümüz geliyor :))

Kaşıklık..

Kurabiye Kutum..

Süzgeçim...

çeyizlerin çok güzel son aldıkların da çok cici ki kaşıklığın ayrı bi güzel ..

hani kurabiye kalıplarına demişsin ya sanki tek eksiğim bunlar gibi büyük bi hararetle aldım diye :)

o hararet var ya o hararet mutfağına yakışacağın hayallerini kurduğun herşey için oluyor çeyiz alışverişi yaparken :))

o yüzden sanırım bu derde düşen herkes böyle .. ne alırsam kardır mutfağıma :))

Kesinlikle herkes aman onu da mı aldın diyor ama bana göre fuzuli hiçbişey yok :))
Hayallerimde hepsinin bi yeri var ...

Son düzenleme:

Herkese selam...

Bu haftaya 2 kilo vermiş olduğumu görerek süper başladım, nişana kadar diyete devam bi 3 kilocuk daha verirsem harika olucak :)
Ayrıca paşam için de bu hafta hayırlı olur ve iş görüşmeleri olumlu sonuçlanır inşallah..Artık kullanmak istiorum ben eşyalarımııııııı ...:))

Dün English Home daki indirimden misafir için yorgan aldım hemde 40,00 TL ye çift kişilik :)

Birde esse den kahvaltılık kase aldım yemek takımımın renklerindeeee onlarında resmini çekip yüklicemmmm :)
Herkese hayırlı haftalarrrr...

ALLahimm güle güle kullanmayi nasip etsin insallah..

Amin canım sağol hepimize inşallah :)

canım çok çok hayırlı olsun englısh homede indirrimmi vardı kaçırdmmı acaba

bu arada cevahirdede en alt katta açılcak englısh home

Herşeyinn çok güzel canım, güle gülee güzel günlerde kullan..

English Home nevresim takımına özellikleee bayıldımmmm

ben de kk 'nın yeni üyesiyim. bütün çeyizlere bayılarak bakıyorum:)) seninkiler de çok kaliteli çok göz alıcı canım. allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsinnnnn

Herşeyinn çok güzel canım, güle gülee güzel günlerde kullan..

English Home nevresim takımına özellikleee bayıldımmmm

kaşıklığına bayıldım ya markası nedirrr :)

ben de kk 'nın yeni üyesiyim. bütün çeyizlere bayılarak bakıyorum:)) seninkiler de çok kaliteli çok göz alıcı canım. allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsinnnnn

Teşekkür ederim kızlar, daha güzelleri sizin olsun :)
Kaşıklığın markasını hatırlamıorum markafoniden almıştım ama resmen ilk görüşte vuruldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…