Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gule gule kullan.ne marka aldin? bende sonunda karar vermistim ama rengi kalmamis
beklesem mi baska mi baksam bilmiyorum
Kraft Matrix Travel begendim bende. hem hafif hemde ic kisim tamamen cikiyor sadece oto koltugunu takabiliyorsun ama koyu bir lacivert kalmis bebek yanar onun icindehemde goze hos gorunmuyor acik mavili olani vardi bulursam onu alicam. ozelcanin siteisnde var gorunuyor ama ulusa esimle gitmem gerek gorerek alayim diye onu bekliyorum. umarim magazasinda vardir.
güle güle kullan canım. maşallah herşeyin hazır. Allah hayırlı dopum nasip etsin. ben de temmuz annesiyim. ama bu topiğe bakıyorum hep fikir için. benim de eksiklerim neredeyse bitti. ama yıkayıp yerleştirmedim daha. bu hafta sonu tamamladık çoğu şeyini. 2 ay kala erken olur diye düşünüyorum. temmuz başı görünüyor doğunum. yani bir atakla haziran sonu olabilir belki. yıkamak için her türlü deterjanı aldım. dalinin garnül tozunu da aldım, sıvı deterajını da aldım yumuşatıcısına da. hangisini kullanacağıma karar veremedim. siz ne yaptınız?bir de dolap içi raf örtülerin çok hoş. diktirdin mi?hazır mı aldın?ne tür bir dükkandan?
Eki Görüntüle 391803 Eki Görüntüle 391804 Eki Görüntüle 391805 Eki Görüntüle 391806
kuzuma son aldığımız cicilerr![]()
Elif'imin yeni kıyafetleri:)
Eki Görüntüle 379782 Eki Görüntüle 379784 Eki Görüntüle 379785 Eki Görüntüle 379786 Eki Görüntüle 379787 Eki Görüntüle 379789 Eki Görüntüle 379790 Eki Görüntüle 379791 Eki Görüntüle 379793 Eki Görüntüle 379794 Eki Görüntüle 379795 Eki Görüntüle 379796 Eki Görüntüle 379798 Eki Görüntüle 379800 Eki Görüntüle 379801 Eki Görüntüle 379802
Bebeğinin tüm kıyafetleri harika Allahım sağlıklı kucağına alıp güzel günlerde giymeyi nasip etsin
Annemi çok seviyorum u dün görüp çok beğenip aldım.ama eşime gösterince biraz kıskandı.Aynı tişörtün babalı olanını gören varsa internette .. vs bi yerde yazarmısınız lütfen