2012 haziran anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdi?

kızlar bende zayıflamak ıstıyorum
göbekden kurtulmak ıstıyorum
1 temmuzda doğumum gerceklesti
51 ile hamıle kalmıstım 63 ile sezeryan oldum
1 haftalıkken 58 e düşmüştüm dün tartıldıgımda 55 olmusum sadece
48 e düşebilecek miyim göbekden kurtulabılecek mıyım

80 kg hamile kaldım 90 kg doğuma gittim hastane dönüşü 85 kgdum 20.gün gibide 80 oldum bidaha tartılmadım ama bu gidişle daha veririm yorgunum uykusuzum gelen gidenden ve kızımdan bişey yemeye fırsat bulamıyorum zaten yemeye kalkıncada midem bulanıyo.
Göbeğim eski halinden biraz fazla ama yumuşaklığı ne zaman gitcek bilmiyorum bide bende çok çatlak olmuştu düzelmez artık. Eski pantolonlarım biraz zorlamayla oluyo 3 aylık halim gibiyim demekki. Ama normal bence daha 40'ımız bile çıkmadı 9 ayda bu hale geldi 1 ayda nasıl eski haline dönsün.

bende 14.06.2012 de doğum yaptım 61 ile hamile kalmıştım 81ile doğuma gıttım tam 20 kilo aldım doğumdan sonraki
hafta 72 oldum dun 40mız cıktı 69 kiloyum ama kalan 8 kilo gitmiyor

73 le hamile kaldım.. malesef diger doğumdan kalan kilolarımla.. 93 le doğuma girdim.. şimdilerde 34 gün oldu 81 kiloyum... eski kiloma dönmeyi çok istiyorum...daha evleneli 3 senemz bile dolmmadı..55 tim.. çok fazla iştahımda yok ama çaylar,, arttıcı yiyecekler denedim ama yemezsem sütüm olmuyor malesef... o zamanda uslu prensesim bas bas bağırıyor... mama aldı babamız acil durumlar için ama.. henüz vermedim.. vermekte hiç istemiyorum..şu süreci atlatmak için çok desteğe ihtiyacım var.. ay ağlıcam şimdi..

59 kg ile hamile kaldım 76 kg doğuma girdim kızım 50 günlük bugün ben 62 kiloyum 3 kg kalmış ama çatlaklar ve göbek hiç öyle demiyo sanki 10kg duruyo gibi :)

Bugün 27 günlük oldu bebeği.ben 18 kg almıştım 14gitti kaldı 4 kg.ama takmıyorum.bu kiloyu 9 ayda aldık 1 ayda verecek değiliz yaa

6 haziranda doğum yaptım.14 kilo almıştım.bebeğim 20 günlükken tartıldım.eski kiloma dönmüştüm.bebeğim gazlı olduğu için çok yoruluyorum.daha da veririm sanırım.

62 ile baslamis 80 olmustum, su an yine 62 kiloyum, vermeye devam ediyorum, hedef 57

ben doğumdan 10 gün sonra hamile kaldığım kilonun 5 kg altına düştüm...hamilelğim boyunca 10 kg aldım...doğumdan hemen sonra 15 kg gitti:)

kızlar nasıl başarıyosunuz ya kilo vermeyi

ben 50 ile hamile kaldım 68 kg ile sezeryana girdim
8 kg verdim 8 kg dahavermem lazım ama bu göbek ne olcak yavvv

9,5 ay önce57 kiloyla hamile kalıp 75 kiloya çıkıp son ayda 3 kiloda verip 72 ile sezeryan yaptım. doğumdan sonra 2 ayıma doğruma 61 e indiim hatta sevindimm tamam gidicek diee ama tabii kış ayı evde aburcubur 64 e çıktım şuan 62 yani hala geride 5 kilo vermem lazımmm...artık yaza kadar kurtulmam lazım ayıp yaniii...göbekte tek sorunumm başka bir sıkıntı yok mekik çekmeyede üşeniyorum..sanki kendi kendine gidermiş gibiii

55 kilo hamile kalmıştım, oğlum 7 aylık oldu ben de 53 kiloya indim bu arada. Mekik de çekiyorum her gün ama göbeğim eski haline dönmedi.Neyse kiloyu verdim en azından

kızlar nasıl başarıyosunuz ya kilo vermeyi

ben 50 ile hamile kaldım 68 kg ile sezeryana girdim
8 kg verdim 8 kg dahavermem lazım ama bu göbek ne olcak yavvv

Ben kiloyu verdim ama göbeğimden ben de memnun değilim. Canım yemene biraz dikkat edersen veriliyor, sadece yemek yerken düşünerek ye, faydalı olmayan hiçbir şeyi tüketme ve karnını tıka basa doyurarak masadan kalkma. Emzirdiğin için biraz dikkat etsen zamanla veriliyor merak etme.

bende 14.06.2012 de doğum yaptım 61 ile hamile kalmıştım 81ile doğuma gıttım tam 20 kilo aldım doğumdan sonraki
hafta 72 oldum dun 40mız cıktı 69 kiloyum ama kalan 8 kilo gitmiyor

09,06,2012 de doğum yaptım bende canım:)bende sen gibi 70 kiloyla hamile kalıp 97kiloda doğum yaptım çok fazla aldım ama bebeğimde 4,5kiloydu:))neyse şu 8 ayda 80kiloyum yani 17 kilo gitti..5ay emdi oğlum sonra emmedide..göbeğim hala duruyo :)ama şimdi koşuşturma başladı sanki dahada çok gidecek kilolar buna inanıyorum..
yediklerimede hiç dikkat etmem aslında ama suyu çok içtim ve halada içiyorum ...

doğumda ne kadar aldıysam hepsini vermiş durumdayım.53 kg dayım.daha fazla vermek istemiyorum ama iş dolayısıyla veririm gibime geliyor.hala emziriyorum.

54 ile hamile kaldım. 17 kilo aldım. 56'ya kadar düşmüştüm ama şimdi 57 kiloyum.
benim canavarım gündüz yememe fırsat vermiyor.
gece kalkıp yemek yemekten kilo veremiyorum artık.

62kg ile hamile kaldım 78 kg ile 09.06.2012 normal doğum yaptım.şuan 67 kiloyum.Göbeğimden şikayetçiyim.arada mekik çekiyorum .Ama hala emzirdiğim için.rejim ve düzenli spor yapmıyorum sadece evime 2 durak önce inip yürüyorum :)

51 le hamile kaldım 69 oldum suan 57 yim ama hiiiiç diye yapmadım kendimide hiç kasmadım yazın spor ve hafif bir diyet yapıcam ins

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…