2012 haziran anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdi?

benim hala umudum var:))54 ile hamile kaldım,evlenmeden önce 47 idim ama bana 50 kilo da uyar

ben de evlendıgımde 55 ıle 58 arasıydım.sonra rahatszlandım.hormon hapları ve de evlılık derken kılo almısım ama var ya bi an da şiştim :) hala 3 yıldır aynıyım.bakalım eskı halıme dönebilcekmiyim?

Hastaneden cıkarken 8 kilom gitmişti. sezeryanla doğum yaptım.. 12 kilo almıtım..
bugün 5.günümüz bitti ama tartılmadım..

74 ile doguma girdim,ciktigimda 68 dim.Resmen oglum almis tum kilolari..700gr sirf terledigimden gitti herhal

Bugun tartildim 66 im..
1haftalik olduk bugun

bugün 2 haftalık olduk.12 kilo almıştım 7,5 gitti 4,5 kaldı.niye çok yavaş ilerliyor bu kilo,bel bölgemdeki bu kilo ne zaman yok olaacak

61,8 olmuşum bu sabah
72 ile doğuma gitmiştim
53 ile de başlamıştım
gidecek işte yavaş yavaş
şöyle 50li kiloları göreyim de azcık huh diyeyim

bu kilolar bana resmen yapıştı
8 kilom gitti gerisi kaldı
sütüm azalmasın diye dikkat ediyorum mecbur
off çok sinir bozuccu

bende 72yle doğuma girmiştim şuan 64 kiloyum gitmiyooo kilolar 55 olmam lazım daha çookk var bugün kızım 1 aylık oldu

kızlar toplamda 20 kilo almıştım 14 gitti şu kalan 6 gitmiyor bi türlü
sanırım da zor gidicek giycek hiç bişey yok yaaa...
bütün kotlar düşük bel dolayısıyla tam dikişin üzerine geliyooo
yüksek belmi alcaz şimdi :26:

valla ben hemen veremeyeceğimi artık kestirdim iyice
o nedenle gidip alışveriş yaptım
süt azalmasın diye sürekli yediriyorlar bana zorla
halbuki hiç iştahım yok ama mecburen yiyorum sütüm azalır korkusuyla
elbiseler kotlar falan aldım kendime
cici cici giyinicem
kilolar da dert değil napayım
göbeğim gitti şükür

süt azalmasın dıye surekli yemeye gerek yok ki.bol bol sıvı tuketılmesı yeterlı.yoksa kılo veremezsınız aksıne dahada alırsınız.bu zamanlarda.

süt azalmasın dıye surekli yemeye gerek yok ki.bol bol sıvı tuketılmesı yeterlı.yoksa kılo veremezsınız aksıne dahada alırsınız.bu zamanlarda.

katılıyorum sana bol sıvı yeterli günde 3 litre su en az oda.ben daha fazla içiyoru hatta .kendim yaptığım kayısı suyunu koca bir bardak hergün içiyorum.rezene kimyon anason çayı en az 2 fincan günde.çorba mutlaka yapıyorum yemeklerde.ve ben 60 ile hamile kalmıştım 80 ile doğuma girdim.sezeryan ile doğumdan sonra 74 ile hastaneden çıktım.bir hafta sonra 70 oldum.bebeğim şuan 1.5 aylık ben 64 e düştüm.aslında daha iyi verirdim ama sezeryan sonrası kabızlık dan dolayı çok kötüyüm o kadar sıvı tüketmeme rağmen.bakalım 4 kilo nasıl gidecek

ben yemek bıle yıyemıyorum kı bebekten sureklı basındayım.anca su ıcebılıyorum.yemek te yapamıyorum.sagolsun esım yapıyo herseyı.soframı kurup kaldırıyo :)

ben 12 kilo aldım hamileliğim boyunca,ben de 4-5lt su tüketiyorum,bunun dışında içtiğim sıvının haddi hesabı yok ama bugün 17 günlük olduk 4,5 kilo hala duruyor,hem de normal doğum yaptım..nasıl gidecek bu kilo

53 le hamile kalmıştım doğuma girdiğimde 68 dim,bir hafta sonra 59 olmuştum.dün bir aylık kontrolde ölçtüm 56 olmuşum :)

yani kaldı 3 kilo ama ben zayıf halimi sevmiyordum 55 te kalcam diyordum 56 da iyi ama ben zayıflarım daha bünye napicizz

55 ten 66 kiloya çıkmıştım gebelikte, sezaryen sonrası 5. gün 59 kiloydum bir daha tartılmadım ama 7. gün karnım gitmişti hemen hemen ve 15.gün eski pantolonlarıma girebildim biraz zorlayarak, 55in de altına inicem bu gidişle bakımsızlık ve yorgunluktan fazla da vermek istemiyorum artık kilo ama yalnızım açım ve yorgunumm:2:

ben 55,5 kg ile hamile kaldım. 66,5 falandım doğuma gittiğimde. bugün 56 kiloyum. göbeğim çok azaldı ama henüz eskisi gibi değil. göğüsler de kocaman tabi
bu arada ben de çok sıvı tüketiyorum ama çok da acıkıyorum. acıktıkça da yiyorum, özellikle tatlı.

bugun 18.gunumuz ben 61-62 arasiyim.. 56 ile baslamistim 74 ile doguma girmistim..
50 olsam super olcak
Sezeryan gobegim cok igrenc

80Le hamile kaldim 100 ile sezeryana girdim 15. gun 15 kg gitmisti hala 85im sadece su iciyorum yemek namina bisey yok 2 gundur makarnaya sardim gerci sonum hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…