2012 haziran anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdi?

2 hafta oldu
10 kilo gitti 9 kilo var daha
ama gobegim gitti o yuzden sorun degil
yavas yavas veririm
62 kiloyum 53 ile hamile kaldim
ama 55-56 da olsam yeter

ben de eski kilomdan 2 kg fazlayım ama göbeğim tamamen gitmedi, gideceğe de benzemiyor

kızlar genel olarak okudum başlığın içeriğini maşallah size yaa hepiniz zaten zayıfmışsınız hamile iken bebişler çıkınca kilonun çoğu gidivermiş ben eylül annesi olucam inşallah bizim de böyle kilolarımız anlamadan gider ama ben 30. haftamda olmama rağmen 12 kilo aldım sizin kadar başarılı olabilirmiyim bilmiyorum ama sizi çok takdir ettim :124::124::128:

Hepinize Masallah valla herkes en az 5-6 kilo vermis hep...
bende veremem diye cok korkuyorum ama umarim bende sizler kadar basarili olurum bu konuda
göbegi kalanlar varmi normal dogumdan sonra bu arada ?
merak ediyorum, benim galiba göbegim kalacak dogumdan sonra...
veya göbegi gidenler, belli birsey yaptinizmi hemen göbeginizin gitmesi icin ?

65 ile hamiş kalmıştım....doğuma girerken 78 dim...dün tartıldım 69 dum ..hiçbirşey yapmadım..yemem içmem tam gaz devamzamanla ideal kiloma dönerim acelem yok ....ufak göbişime de korse kullanıyorum şimdilik

54.4 ile hamile kaldım,66.5 ile doğuma girdim.2 gün önce doğum yaptım şimdi 63.4 kiloyum.oğlum 3600 kg doğdu ben bişey anlamadım bu işten:44:

Doğumdan sonra hemen kilo gitmesini istiyorsanız...

Tiyo vereyim size ben 3 kilo daha vermişim :)...56 kiloyum şuanda ve çok mutluyum bu halimle göbişimşim sıkılaşınca bişeyim kalmaz :)

ben 4 litreye yakın su içtim günlük :)..ve sıkılmadan bebeği 1.5 saate bir emzirin ilk 15 gün sonra 3 saate çıkarın...ebe arkaadaşm tavsiye etti uydum bakın 14 haziranda sezeryan doğum yaptım 68 den 56 ya düştüm sadece bol su içip 1,5 saatte bir emzirdim...3 öğün normal yedim içtim..meyve çok yedim okadar ....

maşallah iyi vermişsin
ben de 10 kiloya yakın verdim de
şimdi oğlum 16 günlük
ben 3 saatte bir mi emziricem
ama gündüz sürekli emmek istiyor
gece de 2 saatte bir kalkıyor

ben de ilk iki haftada 12 kilo sonrada 40 ımız çıkana kadar 2 kilo daha verdim 16 kilo almıştım zaten şu an 2 kilo fazlam var oda göbekte sanırım çünkü biraz göbek kaldı bol suyun faydası büyük kilo vermede ama bu sıralar annemdeyim bol bol karbonhidrat tüketiyorum almam inşallah verdiklerimi.

maşallah iyi vermişsin
ben de 10 kiloya yakın verdim de
şimdi oğlum 16 günlük
ben 3 saatte bir mi emziricem
ama gündüz sürekli emmek istiyor
gece de 2 saatte bir kalkıyor

valla benim oğlan 7 de kalkıyor sabah 11 e kadar uyumuyor oyun oynuyoruz banyo yaptırıyoruz sonra 12 de emzirip yatırıyorum gdip emzirmesem akşam 6 ya kadar uyuyacak maşalahhh...bazen uyanıyor 2 saatte bi bende emziriyorum öyle odaklanamdım 3 saate ....akşamüstü 6 da uyanıyor akşam 10 11 e kadar gene uyanık oynuyoruz seviyoruz bakınıyoruz emzirip yatırıyoru sabah yediye kadar 3 kere emziyorum :)..benim oğlan biraz uykucu ve düzenli :)...maşallahh nazar değmesin deeee amannn amannn....

başlangıç kilom 53'tü...en son dr tartısında 70i görmüştüm..
şu an 12. günümüz ve 56 kiloyum..sık sık emzirmek çok etkili..tüm annelere bol bol sütler versin Allah inşaAllah..

hamılelelıgımde 8 kg almıstım.8 kıloyuda verdım eskı halımdeyım.

12 kilo almıştım,bugün oğlum doğalı 10 gün oldu 6 kilo gitti 6 kilo kaldı.aileler bizdeydi bugün gittiler inş. kilo vermem hızlanır:)))
tabi ben 6 kilo değil 10 kilo daha vermek istiyorum o ayrı konu,evlendiğim hallime dönmek istiyorum,boğazımı tutabilsem

evlendıgım kıloya bende donmek ıstıyorum:) nerdeeeeee

ben toplamda 19 kg almıştım. bugün 26. günümüz. 11 kg verdim. 8i duruyor ve artık çok yavaşladı kilo verimim. sezeryan olanlar ne zaman başlayabiliriz spora. bi de mekik çekebilir miyiz acaba. bu göbek baka türlü erimez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…