Günaydın kızlar, ne zaman bu topiğe bişeyler yazmak istesem oğlum ağlamaya başlıyor yarım kalıyor yazdıklarım. Bir kaç gün önce oğlumu aylık kontrole doktora götürdüm, her zaman gittiğimiz doktorumuz değişmiş. Bu ay ek gıdaya başlayacaktık ama yeni doktordan doğru düzgün bir bilgi alamadım. Yeni doktor arayışı içindeyim. Genel prensipleri anlattı kadın benim zaten okuduğum şeylerdi söyledikleri. Bu ek gıda işi beni zorlayacak gibi görünüyor ya.
Pamuk helva, benim oğlumun gece memeden ayrılmak istememesi yine başladı ya. Önce ağlıyor sonra bir-iki emip bırakıyor. Ben de saat başı emzirmeye kalkmaktan tam 3 gündür neredeyse hiç uyumadım. Geceler zor geçmeye başladı, gündüz de uyumuyor zaten. sürekli kucakta dolaşmak istiyor. Doktora sordum ek gıdaya geçtik ya bu ay artık düzelir dedi. Ama ben anlamıyorum ya sütüm doyurmuyor mu, dişi mi zorluyor yoksa gece sık emzirdiğim için memeyle uyumaya mı alıştırdım çocuğu. Kulağını da çekiştirip kanatıyordu doktor ona da bişey yok dedi. Dişi de 2 aydan önce çıkmazmış.anlamadım ben bu işi artık.
İlk, ben de kraftın şu hem mama sandalyesi hem de beşik olan modeli var. Şuana kadar beşik olarak kullandım ama küçüldü oğlum için artık. Mama sandalyesi olarak kullanışlı olacak mı bilmiyorum ama. Şimdi kılıfı silinebilir değil ne kadar kullanışlı olur düşünüyorum doğrusu.
Rana, benim oğlumunda damakları çok kaşınıyor. Kayınvalidem eline soğan versen dedi ama ben denemedim henüz.