teşekkürler canım, zamanımın çoğu mutfakta geçiyor benim şimdi beren hanımda 5 öğün yediği için hiç çıkamaz oldum bu yüzden uzun süre oturtacağım için benim kız uzun süre yalnız kalmayı sevmediğinden böyle birşeyi tercih ettim ve gerçekten memnunum ama pollydende çoğu kişi memnun bu olmasaydı ikinci tercihim o olacaktı, bu arada dün dışarısı için aldığım fisher price mama sandalyesini dışarda denedim beren oyuncaklarla oynamaktan yemek yemek istemedi yedirirken onları çıkartmak yanınızda otururken takma en iyisi.
canım ben çok memnunum kumaşı terletmiyor ve gayet konforlu berende rahat etti içinde yemek yemek diye ellerini vurup duruyor masasına:)
tatlım ilk etapta sevmiyorlar ama zamanla alışıyorlar ben şuan ne mevsim sebzesi varsa dniyorum karma karışık içine kuşbaşı ette atıyorum biraz tereyağı veya zeytinyağı koyuyorum ayrıca cicibebenin çorbalar için ekmekleri var biraz sulu yapıp içine onu koyuyorum severek yiyor sende deneyebilirsin.
hoş geldin aramıza topikte 2 berencik oldu :)
ben hala anakucağını kullanıyorum hala sığıyoruz graco almıştım symbio modeli içi büyüyebilen 1 yaşına kadar kullanılıyor 2 ay sonra sığmayız büyük ihtimal o zamnda normal arabasına geçmekte sıkıntı olmaz sanırım.
ben ilk defa denediklerimde uyguluyorum 3 gün kuralını. erken başladığımız için şuan herşeyi yiyebiliyoruz. sana günlük beslenmemizi yazayım.
sabah 07:00 uyanış anne sütü
saat 09:30 5 tane cici bebe yumurta sarısı bir tatllı kaşığı peynir 1 tatlı kaşığı pekmez 1 çay kaşığı tereyağı ıhlamur karıştırıp kahvaltı veriyorum.hemen arkasından biberona 50cc milupa sütlü pirinçliyi sulu olarak hazırlayıp içiriyorum.
saat 12:30 anne sütü
saat 14:30 sebze, şehriye,tarhana,çorbalarından biri ve yoğurt
saat 17:00 anne sütü
saat 18:00 70 cc meyva suyu veya püresi
saat 20:00 milupa sütlü bisküvili gece muhallebisi
saat 20:30 anne sütü uyku
gece emzirmiyorum uyanırsa bazen 1 kez oda 4buçuk 5 civarında oluyor genelde. bu arada minişleri sulamayıda unutmayalım kızlar

ben suluk aldım ve ondan içiriyrum suyunu günde en az 70 cc su tüketiyor berencik sizinkiler ne kadar su içiyor?