- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım ilk defa bu saatte emekledi şimdi baya bi yürüdü :)
ay ya o kadar mutlu oldumki,hemen video'ya aldım
çok tatlıydı,bi hızlı gidiyorki sormayın
meğersem yürüdüğü için uyumuyormuş hanımefendi
uykusu var ama hala uyumamakta direniyor
afiyet olsun prensese..kuru meyvalar çok faydalı ben de bayılıyorum onunla yaptığım mamalara..
hoşgeldin minikeller..Allah bağışlasın yavrunu...bebek takvimini arkadaşımızın anlattığı şekilde yapamazsan ben yapabilirim senin için..
afiyet olsun kuzuya olsun annesi yesin de az da olsa vitamini yeter onlara..
akşam öğünü, bebeğin uyumadan kaç saat evvel peki?
ben gece öğünü vermiyorum şimdilik ama ileride sütle doymadığında çorba iyi fikir hem daha besleyici haklısın...
selam folikasid, maşaallah bebeğine, Allah sağlık sıhhat versin,
hareketli, merakla etrafı keşfetmeyi istedikleri bir dönemdeyiz, işimiz zor hakikatten...
bez değiştirdiğin yer, alt açma masası gibi bir yerse orada sıkılıp sıkışıyor olabilir, ben geniş bir yatagın üzerine battaniyesini, üzerine de can bebesini serip geniş bir bez değişim alanı oluşturuyorum,
eline de ilgisini çekecek bir şey veriyorum, mesela otri bebenin borusuna bayılıyor ben burnunu temizlerken hep elimden kapmaya çalışır onu, ben de onu veriyorum evirip çevirip bakarken pek kıpırdamıyor, ya da ablasının kalemkutusu kitabı vs.. en ilgisini çekenler nelerse onlarla oyalamak çok kolay oluyor..
bir de bebeğinin ilgisini çekecek bir hikaye anlatabilirsin, değişik mimik ve farklı ses tonlarıyla anlattıklarını desteklersen, pür dikkat seni dinleyecek fazla kıpırdamayacaktır eminim...
şu dönemleri onlara kızmak için çok çok erken, büyüdüklerinde zaten yeterince kızdırıyorlar söz dinlemeyerek afacanlar![]()
En son altı aylikken götürmüştük birkaç gün sonra 8 olacak babamıza diyorum,bi doktor kontrolüne götürelim.kızım hergün doktor kontrolünde diyor ve beni çıldırtıyorkızlar siz bebişinizi her ay düzenli olarak doktor kontrolüne götürüyor musunuz? ben her ay sağlık ocağından sonra bebişin doktorunu götürüyorum ama bakıyorum da yaptığı ya da bize kattığı hiç bir şey yok boyu kiloyu zaten sağlık ocağı bakıyor ne bileyim kararsız kaldım. yardımcı olur musunuz?
kızım ilk defa bu saatte emekledi şimdi baya bi yürüdü :)
ay ya o kadar mutlu oldumki,hemen video'ya aldım
çok tatlıydı,bi hızlı gidiyorki sormayın
meğersem yürüdüğü için uyumuyormuş hanımefendi
uykusu var ama hala uyumamakta direniyor
amin cümlemizin canım...maşallah kuzucuğuna çok tatlı...sağlıkla büyüsün..
![]()
En son altı aylikken götürmüştük birkaç gün sonra 8 olacak babamıza diyorum,bi doktor kontrolüne götürelim.kızım hergün doktor kontrolünde diyor ve beni çıldırtıyorbence en azından 1 yaşina kadar her ay gidilmeli .
kilosunu boyunu merak ediyorum bakalım bu hafta götürürüz inşallah
kocaman bir aferin kuzucuğa
darısı benim tembel tavşanın başına
çok tatlısın
selam cnm bende yatakta yerde vs. alıyorum örtümüzü seriyorum alt açma bezini alt değiştirme ünitesini kullanmadım düşer vs diye allah korusun doğduğundan beri durmuyo evet ama dediklerini yapıcam onun ilgisini çeken bişey vereyim tmm cnm cidden bağırmak değil niyetim bütün gün onunlayım evde zaten ev işi vs herşeyimi adadım ona bağırmak için evde oturmuyorum bebeğime zaten ama bir an oyle oluyo işte ev hanımı olmakda kolay değilmişotri bebe burun borusuna bizimkide bayuılıyo sevmeyerk bazen burnunu da zorla tamızlıyorum ama onu eline alınca bayılıyor miniğim
evet bakalım deniyim onuda çok sağol cnm
![]()
bugün kızımı babasının çalıştığı işyerine götürdük
mimar ablaları abileri çok sevdi 2.5 saat işyerinde kaldık
uzun zamandır bizi bekliyordu ablaları,anca bugün gidebildik
millet işi gücü bıraktı suedayla ilgilendi sevdiler oynattılar
resmini çektiler,şarkı açtılar,video izlettiler
çocuk kalabalığı görünce neye uğradığını şaşırdı :)
kucaktan kucağa gitti,yoruldu uykusu geldi
bende uyutmak için kucağıma aldım uyuyakaldı yavrum...
tabi eve gelice uyandı hemen şimdi yerde oynuyor
Canım yapabilirsen çok sevinirim. Oğlumun adı Mustafa Tarık 22 haziran doğumlu. Şimdiden teşekkür ederim.
buda benim biriciğim herşeyim güzel kızım sueda'm...
amin cümlemizin canım...
sağol canım,darısı size inşaallah,Allah o günleride göstersin,eşin ne doktoru?
gözlerine kirpiklerine bayıldım ne güzel yaratmış Allah,
annesi suedan çok güzel, nazar değmesin![]()
En son altı aylikken götürmüştük birkaç gün sonra 8 olacak babamıza diyorum,bi doktor kontrolüne götürelim.kızım hergün doktor kontrolünde diyor ve beni çıldırtıyorbence en azından 1 yaşina kadar her ay gidilmeli .
kilosunu boyunu merak ediyorum bakalım bu hafta götürürüz inşallah
kızlar ben bugün ilk defa kızıma kahvaltı verdim
45 cc devam sütü
çok az keçi-koyun peyniri
pekmez
yumurta sarısı
cici bebe
bunları bulamaç yapıp verdim daha sonra çeşitlendirmeyi düşünüyorum yanlış yaptığım bir şey var mı kızlar?:26::26::26:
çok sağol canım,evet kirpikleri uzun ve yukarıya kıvrık,her görenin dikkatini çekiyor
dahiliye doktorum var erkek kaşları ne kadar güzel kalemle çizilmiş gibi,almasına hiç gerek kalmıcak demişti
çok gülmüştüm,anasına çekmiş kaşları bende hiç almıyorum :)
inşaalah meslek sahibi olduğu günleride görürüz
ben beyin yada kalp cerrahı olsun istiyorum hamileyken çok dua ettim
tabi bu benim isteğim,o da istermi yada olabilirmi bilemem
teşekkür ederim verdiğin linkle yükledim resimleri
afiyet olsun kuzucuğa, çok besleyici olmuş,kızlar ben bugün ilk defa kızıma kahvaltı verdim
45 cc devam sütü
pekmez
yumurta sarısı
cici bebe
bunları bulamaç yapıp verdim daha sonra çeşitlendirmeyi düşünüyorum yanlış yaptığım bir şey var mı kızlar?:26::26::26:
devam sütüyle oluyormu kahvaltı,böyle yapmadığım için bilmiyorum
1 tatlı kaşığı ezilmiş ceviz,1 çay kaşığı tereyağı da ekleyebilirsin
yiyorsa ne kadar güzel benimki yemiyor
cnm benim kız bugün 7 aylık oldu bizde önümüzdeki cumartesi gitcez kararsızım ama yinede götürcem yoksa içim rahat etmez. eeee eşinde doğru söylüyor![]()
cnm benim kız bugün 7 aylık oldu bizde önümüzdeki cumartesi gitcez kararsızım ama yinede götürcem yoksa içim rahat etmez. eeee eşinde doğru söylüyor![]()
kızlar ben bugün ilk defa kızıma kahvaltı verdim
45 cc devam sütü
pekmez
yumurta sarısı
cici bebe
bize de bu ay kan ve idrar tahlili yapacakmış dr.umuz,
kuzumun canı yanacak o yüzden hiiç gitmek istemiyorum![]()
çok şükür birşeyi yok cnm sağolasın,maşallah cimcimeye kontrolden zarar gelmez hatta faydası olur bizim fark edemediğimiz bi sıkıntısı olabilir ya da ay ay gelişimiyle ilgili bilgilenmek iyi bişey bence. :)
güzel bi kahvaltı olmuş annesi peynirle yumurtayı dönüşümlü verin demişlerdi bana ama yine de sen bilirsin canım. ben devam sütü değilde hero babynin tahıllı mamasından yapıyorum onunla karıştırıyorum bisküvi ceviz pekmez yumurta sarısı ya da peynir (tuzsuz) bugünde azıcık hurma ekledim mesela
neden tahlil istedi canım sorun mu gördü yoksa kontrol amaçlı mı inş bişeyi yoktur kuzucuğun
kaş göz kirpikhepsi ne kadar muntazam benim de dikkatimi ilk gözleri çekti maşaAllah,
bahtları da yüzleri gibi güzel olsun inşaAllah...
oo annesi sen de çok zor meslekler seçmişsin kızına, şaka bir yana insanlığa en faydalı işlerden biri inşaallah olur, iyi yerlere gelirler..biz de görürüz insaallah..
rica ederim cnm, Suedanın bal yüzünü görmüş olduk, ne güzel oldu
afiyet olsun kuzucuğa, çok besleyici olmuş,
nasıl sevdi mi ilk denemede kahvaltısını?
kahvaltı öğününü yemiyor mu hiç ne yiyor sabahları peki?
devam sütüyle oluyormu kahvaltı,böyle yapmadığım için bilmiyorum
1 tatlı kaşığı ezilmiş ceviz,1 çay kaşığı tereyağı da ekleyebilirsin
yiyorsa ne kadar güzel benimki yemiyor
kaş göz kirpikhepsi ne kadar muntazam benim de dikkatimi ilk gözleri çekti maşaAllah,
bahtları da yüzleri gibi güzel olsun inşaAllah...
oo annesi sen de çok zor meslekler seçmişsin kızına, şaka bir yana insanlığa en faydalı işlerden biri inşaallah olur, iyi yerlere gelirler..biz de görürüz insaallah..
rica ederim cnm, Suedanın bal yüzünü görmüş olduk, ne güzel oldu
afiyet olsun kuzucuğa, çok besleyici olmuş,
nasıl sevdi mi ilk denemede kahvaltısını?
bize de bu ay kan ve idrar tahlili yapacakmış dr.umuz,
kuzumun canı yanacak o yüzden hiiç gitmek istemiyorum![]()
maşallah cimcimeye kontrolden zarar gelmez hatta faydası olur bizim fark edemediğimiz bi sıkıntısı olabilir ya da ay ay gelişimiyle ilgili bilgilenmek iyi bişey bence. :)
güzel bi kahvaltı olmuş annesi peynirle yumurtayı dönüşümlü verin demişlerdi bana ama yine de sen bilirsin canım. ben devam sütü değilde hero babynin tahıllı mamasından yapıyorum onunla karıştırıyorum bisküvi ceviz pekmez yumurta sarısı ya da peynir (tuzsuz) bugünde azıcık hurma ekledim mes