vallahi çok isterdim, hem böreğini tadmış olurdum hem bizimkiler tanışırdı, zaten pek beğendim kara kaşlı kara gözlü Sueda hanımı, bizim oğlan da sarışın hani, çokk yakışırlardı
vertigo için bir ilaç vermişlerdi bana, o atak döneminde kullanmıştım mecburen emzirdiğim halde..bir de denge probleminin bir nedeni oluyor muhakkak, benimki boyundaki kas spazmından kaynaklanıyordu, kulaklardaki kan dolaşımı bozuluyor o da baş dönmesi yapıyor demişti bana kbb dr.u...zor zor çok zor bir an önce seninki de geçer inşaallah..
ilkcim olmuyor böyle ama yaa,
ağzımızı sulandırıyorsun pc başından

ceza olarak canı çeken herkesin evine gidip yapacaksın bu leziz mamalardan..
şaka bir tarafa, ellerine sağlık, keşke komşun olsaydım bizi de görürdün o zaman
oh oh maşaAllah kuzucuğa, evet yürüdüğünde yandın şimdiden hızlı geliyor senin afacan....

bizimki de oğlan ama nerdee hareket, tembel benimki..aslında hareketli kucağımızda ya da oturduğu yerde durmadan sallanıyor öne arkaya, eli ayağı durmuyor ama kendini daha doğrusu tombul popişini kaldırmaya hiiç niyeti yok henüz, ayağa kaldırdığımda adım da atmıyo korkuyor canı çok tatlı tontişimin
balık yağını ve pekmezi iştah açmada öneriyorlar..denedin mi hiç?
özellikle pekmez iştah açmada çok işe yarıyor,ben büyük bebişimde kullanıyorum, her gün bir tatlı kaşığı dut ya da üzüm pekmezi içiririm muhakkak..
emseydi yememesini dert etmezdin, ama emmiyormuş da...Allah kolaylık versin, iştahsız çocuk zor ..