selam kızlar..
benim bebişim tembel emmiyor azıcık emiyor memede uyuyor ve kilo almamış büyümüyor ( ben biberon vermek istemedım hiç bi daha beni emmez diye çok korkuyorum siz biberon verip memede alıyor dimi biberonunuz markası nedir? Ben mastit olmuşum oğlum emmediğinden süt birikmiş bende sağmayı akıl edemedim göğüs iltihabı olmuşum ateşim 40 a çıktı aman kızlar dikkat edin çok kötü bişi.. biberon vermek istemıyorum napıcam doktor o zaman kaşıkla ver dedi oda çok zor olacak
( ben biberon vermek istemedım hiç bi daha beni emmez diye çok korkuyorum siz biberon verip memede alıyor dimi biberonunuz markası nedir? Ben mastit olmuşum oğlum emmediğinden süt birikmiş bende sağmayı akıl edemedim göğüs iltihabı olmuşum ateşim 40 a çıktı aman kızlar dikkat edin çok kötü bişi.. biberon vermek istemıyorum napıcam doktor o zaman kaşıkla ver dedi oda çok zor olacak

benim bebişim tembel emmiyor azıcık emiyor memede uyuyor ve kilo almamış büyümüyor
 ( ben biberon vermek istemedım hiç bi daha beni emmez diye çok korkuyorum siz biberon verip memede alıyor dimi biberonunuz markası nedir? Ben mastit olmuşum oğlum emmediğinden süt birikmiş bende sağmayı akıl edemedim göğüs iltihabı olmuşum ateşim 40 a çıktı aman kızlar dikkat edin çok kötü bişi.. biberon vermek istemıyorum napıcam doktor o zaman kaşıkla ver dedi oda çok zor olacak

o şekil yataktan fırlıyorum eşime bağırıyorum kız ortamızda kalmış çarşafları üzerimizdeki pikeyi atıyorum yere kızımı arıyorum yatakta. kaçkere o şekilde uyandırdım zavallı adamı onuda korkutuyorum her defasında.
 o şekil yataktan fırlıyorum eşime bağırıyorum kız ortamızda kalmış çarşafları üzerimizdeki pikeyi atıyorum yere kızımı arıyorum yatakta. kaçkere o şekilde uyandırdım zavallı adamı onuda korkutuyorum her defasında. annelik nasıl birşey yaaa sürekli onu düşünüyorum zarar gelirmi birşey olurmu sorumluluk sorumluluk sorumluluk....... çok rahat ve özgür bir hayatım oldu sorumluluk dert tasa hiç birşey umrumda değildi. taaakkii evlenene kadar evlendim sorumluluk orda başladı. amma velakin herşey biryana çocuk başka birşeymiş. Dünyanın eeennn tatlıııısııı eeennnn kutsalı bir o kadarda başımın tatlı belasıı
 annelik nasıl birşey yaaa sürekli onu düşünüyorum zarar gelirmi birşey olurmu sorumluluk sorumluluk sorumluluk....... çok rahat ve özgür bir hayatım oldu sorumluluk dert tasa hiç birşey umrumda değildi. taaakkii evlenene kadar evlendim sorumluluk orda başladı. amma velakin herşey biryana çocuk başka birşeymiş. Dünyanın eeennn tatlıııısııı eeennnn kutsalı bir o kadarda başımın tatlı belasıı