2012 Haziran Anneleri Doğurdu

selam kızlar..
benim bebişim tembel emmiyor azıcık emiyor memede uyuyor ve kilo almamış büyümüyor :(( ben biberon vermek istemedım hiç bi daha beni emmez diye çok korkuyorum siz biberon verip memede alıyor dimi biberonunuz markası nedir? Ben mastit olmuşum oğlum emmediğinden süt birikmiş bende sağmayı akıl edemedim göğüs iltihabı olmuşum ateşim 40 a çıktı aman kızlar dikkat edin çok kötü bişi.. biberon vermek istemıyorum napıcam doktor o zaman kaşıkla ver dedi oda çok zor olacak

selam kızlar..
benim bebişim tembel emmiyor azıcık emiyor memede uyuyor ve kilo almamış büyümüyor :(( ben biberon vermek istemedım hiç bi daha beni emmez diye çok korkuyorum siz biberon verip memede alıyor dimi biberonunuz markası nedir? Ben mastit olmuşum oğlum emmediğinden süt birikmiş bende sağmayı akıl edemedim göğüs iltihabı olmuşum ateşim 40 a çıktı aman kızlar dikkat edin çok kötü bişi.. biberon vermek istemıyorum napıcam doktor o zaman kaşıkla ver dedi oda çok zor olacak

benim avent 1 numara ben bazen sağıyorum memeyide alıyo biberonuda:nazar:

Selam Anneler
Biz daha 1 gunluk olmadik. Oglum uyuyor öyle. Normal herhalde?

biogaia damla kullananlar kaç damla veriyorsunuz ???benim bebişin gaz sancısı başladı

selam kızlar..

ben de aynı şeyi yaptım ilk zamanlar bırak kilo almayı üstüne kaybetti bir de..sonra kimseyi dinlemedim sağıp veriyorum.çünkü sürekli uyuyor ve uykuda kesinlikle meme almıyor uykusu çok ağır...sağıp biberonla veriyorum uyanıkken de emziriyorum 15 ya da 20 dakka boyunca emiyor.çok şükür bu hafta kilo da aldık.biberonum dr. browns kolik ve gaz önleyici biberonu.çok memnunum..

Selam Anneler
Biz daha 1 gunluk olmadik. Oglum uyuyor öyle. Normal herhalde?

a a zeynepcim gözün aydın umarım kolay bir doğum geçirmişsindir.
evet normal canım ilk başlarda hep uyuyorlar,benim ki bir haftalık oldu uyumadan durmaya başladı..

merhaba kızlar herkez ve bebişler iyidir inşallah. ben hala lohusa psikolojisinden çıkamadım daha sanırsam. arada sabah uyanırken korkarak uyanıyorum kaçkez. gördüğüm en meşhur rüyam kabus desem daha doğru olur. gece kızımı emziriyorum yatağı yanımda zaten emzirip yatağına koyuyorum. ama gel gör ki güya emzirdikten sonra yatağına değilde eşimle ortamıza bırakıyormuşum ve aramızda kalıyormuş.:53: o şekil yataktan fırlıyorum eşime bağırıyorum kız ortamızda kalmış çarşafları üzerimizdeki pikeyi atıyorum yere kızımı arıyorum yatakta. kaçkere o şekilde uyandırdım zavallı adamı onuda korkutuyorum her defasında.:30: annelik nasıl birşey yaaa sürekli onu düşünüyorum zarar gelirmi birşey olurmu sorumluluk sorumluluk sorumluluk....... çok rahat ve özgür bir hayatım oldu sorumluluk dert tasa hiç birşey umrumda değildi. taaakkii evlenene kadar evlendim sorumluluk orda başladı. amma velakin herşey biryana çocuk başka birşeymiş. Dünyanın eeennn tatlıııısııı eeennnn kutsalı bir o kadarda başımın tatlı belasıı :16::16::16:

kızlar göğüs uçlarım berbat
lansioh ve fito kullanıyorum ama faydası olmadı:14::14::14:
sizler nasıl yapıyorsunuz
çok acıyor çare ne olabilir:5::5::5:

canım bana tek çare göğüs pedi oldu. nemli tutuyor kurumuyor göğüs uçları. sütün iyleştirme etkisi varmış. hemşirde söylemişti.

aaaa ben neler görüp okuyorum zynp doğurmuş kaç güngür giiremedim mevlüt hazırlığındayım eksilklerimi tamamladım cmrt okutucam kısmetse zynpte hep aklımdaydı kaldımı doğurmayan

merhaba kızlar herkez ve bebişler iyidir inşallah. ben hala lohusa psikolojisinden çıkamadım daha sanırsam. arada sabah uyanırken korkarak uyanıyorum kaçkez. gördüğüm en meşhur rüyam kabus desem daha doğru olur. gece kızımı emziriyorum yatağı yanımda zaten emzirip yatağına koyuyorum. ama gel gör ki güya emzirdikten sonra yatağına değilde eşimle ortamıza bırakıyormuşum ve aramızda kalıyormuş.:53: o şekil yataktan fırlıyorum eşime bağırıyorum kız ortamızda kalmış çarşafları üzerimizdeki pikeyi atıyorum yere kızımı arıyorum yatakta. kaçkere o şekilde uyandırdım zavallı adamı onuda korkutuyorum her defasında.:30: annelik nasıl birşey yaaa sürekli onu düşünüyorum zarar gelirmi birşey olurmu sorumluluk sorumluluk sorumluluk....... çok rahat ve özgür bir hayatım oldu sorumluluk dert tasa hiç birşey umrumda değildi. taaakkii evlenene kadar evlendim sorumluluk orda başladı. amma velakin herşey biryana çocuk başka birşeymiş. Dünyanın eeennn tatlıııısııı eeennnn kutsalı bir o kadarda başımın tatlı belasıı :16::16::16:

ilk haftalar bu rüyalardan bende gördüm. annemde kalıodum bir gece bebeğimi kucağımda emzirirken uyuya kalmışım . kapıdan annemin girdiğini gördüm. annem bebeği kucağımdan alıp yanıma yatırıyordu. sabah anneme soruyorum yoo diyor ben hiç uğramadım yanına. benim rüyalar gerçek gibiydi bana hep öle geliodu.

ilk haftalar bu rüyalardan bende gördüm. annemde kalıodum bir gece bebeğimi kucağımda emzirirken uyuya kalmışım . kapıdan annemin girdiğini gördüm. annem bebeği kucağımdan alıp yanıma yatırıyordu. sabah anneme soruyorum yoo diyor ben hiç uğramadım yanına. benim rüyalar gerçek gibiydi bana hep öle geliodu.

slm bebeğim 20 günlük ve ben yanımda yatırıyorum beşiğine koymuyorum cünkü ilk günler kusuyordu müdahale edemem diye yanıma aldım eşim misafir odasında yatmaya başladı beşiğine bi türlü koymak istemiyorum ama bugun beşiğinde yatırcam galiba dün gecede bebğimi emziriken sanki uyuya kalmış hissetim kenidim uyandım bi baktım bebeğimi yanıma yatırmışım 2 defa aynı şey oldu yanıma yatırdığım anı hatırlıyamadım emziriken eşimide uyandırcam , bide benim kızm sürekli emmek istiyoo doymuyomu diye düşünüyordum doktor kilo alması gayet güzel dedi ,

slm kızlar.. artık hepimiz birer meleğin annesiyiz ne güzelll :16::16::16: Allah onların eksikliğini göstermesin... sizleri çok özledim. annemlerde 15-20 gün kadar kaldık.. eve gelir gelmez yarı kırk mevlidi okuttuk,çok şükür :8::8: eve geldim yeni topiğimizi öğrendim. bilgisayarı açıyorum bizim miniğe yakalanıyprum hemen :1::1: çevrimiçi görünsem de günlerdir ne okuyabildim tek sayfa ne de yazabildim. geçmişi okuyacağım inş.. ama önce sizlere mrb diyeyim dedim. zypzyp cim gözün aydın canım, sanırım azıcık geç gelmiş ufaklık:1::1: yol yorgunu şimdi o bırak dinlensin. bu arada sen de dinlen seni yoracağı günler yakındır bizmki 10 günde attı yorgunluğu şimdi yorulma sırası bende.. kib, ben geçmişe dönüyorum..

canım bana tek çare göğüs pedi oldu. nemli tutuyor kurumuyor göğüs uçları. sütün iyleştirme etkisi varmış. hemşirde söylemişti.

slm aynı sıkıntıyı bende çektim göüğüslerimden kan geliyordu , eczaneden göğüs kalkalı gibi bişey aldım emziriken göğüs ucuna takıyorsun yaranın tahriş olmasını engelliyo ve kuru kalıyo 2 günde o şekilde gecti tavsiye ederim

Logusa bunaliminin zirvesindeyim kizlar kotu bir anne olarak goruyorum kendimi agliyo ben anlamiyorum her gece acile tasinmaya basladik yok gazi yok kakasi yok atesi cok kotu hissediyorum herseye yetismeye calisirken psikolojim alt ust oldu el kadar cocukla ilk gunden beri yalnizim 2 kelime konusacak kimse yok delirmeme ramak kaldi sutumde sadece 50 cc cikti bugun sabahtan beri tek sagimda 100-120 cc cikiyodu kesilicek galiba

oglum 15 gunde 800 gr almis 5 cm uzamis suan 4100 gr 54 cm

merhabalar tecrübeli haziran anneleri ben komşu topikten eylül annelerindenim ne güzel hepiniz yavrularınıza sağ salim kavuştunuz ALLAHIM bizede o güzel günleri gösterir inşallah.
en taze anneler sizlere olduğunuz için size bi sorum var hastanede kaç gecelik kaç pijama takımı kullandınız yani kaç tane gecelik kaç tane pijama alırsak yeterli olur şimdiden çoook teşekkürler.
hepinizde bebişlerle uğraşıyorsunuz ALLAH sizlere kolaylık versin bebişlerinizin uykuları biran önce düzene girer inşallah gazlarıda hemen geçer.
hepinize iyi akşamlar diliyorum...

benim avent 1 numara ben bazen sağıyorum memeyide alıyo biberonuda:nazar:

tşk ederim cnm bende kasıkla denemeyi düşünüyorum öncelikle ama zor bi cogu dökülüyor bende hamileyken almıştım ne olur ne olmaz diye chicco üstünde anne göğsüne göre tasarlanmıştır yazıyor ama bilmiyorum benımkıde alır inş ikisinide

merhabalar tecrübeli haziran anneleri ben komşu topikten eylül annelerindenim ne güzel hepiniz yavrularınıza sağ salim kavuştunuz ALLAHIM bizede o güzel günleri gösterir inşallah.
en taze anneler sizlere olduğunuz için size bi sorum var hastanede kaç gecelik kaç pijama takımı kullandınız yani kaç tane gecelik kaç tane pijama alırsak yeterli olur şimdiden çoook teşekkürler.
hepinizde bebişlerle uğraşıyorsunuz ALLAH sizlere kolaylık versin bebişlerinizin uykuları biran önce düzene girer inşallah gazlarıda hemen geçer.
hepinize iyi akşamlar diliyorum...

sağol canım darısı bebişlerini bekleyenlerin sizlerin başına ,:)
4 takım götürdüm yanımda 3ünü kullandım
hava o kadar sıcak olmasa terlemesem iki takımda yeterliydi :35:

Back
X