- 9 Temmuz 2011
- 400
- 99
- 318
sol meme ucum kopacak gibi
yarılmış resmen artık onunla emzirmiyorum pompayla sağıp vermeye başladım
fakat dolapta soğuyunca nasıl ısıtmalıyız bide kaç derece olmalı?
kaynar suyu bi kaba koy biberonu içine oturt 5-10dk içinde ısınıyo..
bilegine damlattıgında ne sıcak ne soguk hissediceksin..
o zmn ideal sıcaklıga ulaşmıs demektir..
benmari usulü ocaktada yapabilrsin ama ben cok ısıtırım bide sogutmakla ugrasmıyım diye ocakta yapmıorum..

bebeğimi çooookkkk seviyorum canımı veririrm onun için. itiraf edeyim önceki düzenimi özledim desem şaşırmazsınız demi kızlar :26: eşimle hiç vakit geçiremiyoruz bu aralar işleri yoğun olduğu için geç geliyor geldiği zaman da yorgun oluyo tabi haliyle bende yorgun oluyorum iki kelime bile zor konuşuyoruz daha sonra bebek uyuduğunda fırsat bu fırsat deyip bende uyuyorum onunla ilgilenemiyorum. hoş ben uyumasam bile o koltukta uyumuş oluyor. bugün sabaha karşı yatakta uyurken gelip bana sarıldı o duyguyu anlatamam sanki flört zamanımızda gizliden sarıldığımız zamanlardaki heyecanı yaşadım desem yalan olmaz. içim titredi yaaaa
 bebeğimi çooookkkk seviyorum canımı veririrm onun için. itiraf edeyim önceki düzenimi özledim desem şaşırmazsınız demi kızlar :26: eşimle hiç vakit geçiremiyoruz bu aralar işleri yoğun olduğu için geç geliyor geldiği zaman da yorgun oluyo tabi haliyle bende yorgun oluyorum iki kelime bile zor konuşuyoruz daha sonra bebek uyuduğunda fırsat bu fırsat deyip bende uyuyorum onunla ilgilenemiyorum. hoş ben uyumasam bile o koltukta uyumuş oluyor. bugün sabaha karşı yatakta uyurken gelip bana sarıldı o duyguyu anlatamam sanki flört zamanımızda gizliden sarıldığımız zamanlardaki heyecanı yaşadım desem yalan olmaz. içim titredi yaaaa ne kadar özlemişim sarılmasını meğerse. kızımla uğraşmaktan duygularımı hislerimi unutmuşum....  Allahım eski düzenimin geri gelmesini istiyorum. tek umudum hayatımın kızım 1 2 aylık olduktan sonra düzene girmesi.
 ne kadar özlemişim sarılmasını meğerse. kızımla uğraşmaktan duygularımı hislerimi unutmuşum....  Allahım eski düzenimin geri gelmesini istiyorum. tek umudum hayatımın kızım 1 2 aylık olduktan sonra düzene girmesi.

minnakım yalana yalana 20 ccyi bir dikişte götürüyo daha yokmu diyede bakıyor bir heyecanla. ben ise burnumu tıkayıp içiyorum bu kız hiç bana çekmemiş aynı babası
 minnakım yalana yalana 20 ccyi bir dikişte götürüyo daha yokmu diyede bakıyor bir heyecanla. ben ise burnumu tıkayıp içiyorum bu kız hiç bana çekmemiş aynı babası
 evet en sonunda doğurdum.darısı doğuramayanların başına.
evet en sonunda doğurdum.darısı doğuramayanların başına.