canım çocuk doktoruna sordum öyle
söyledi bozulur dedi
iyi o zaman 1 saatten fazla tutmayalım o zaman dışarda
heryerde 4 saat yazıyordu ilk kez duydum
daha önce 3 saat kadar bekletmişliğim oldu bozulduysa da artık geçti gitti napalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çocuk doktoruna sordum öyle
söyledi bozulur dedi
milkway saklama poşetinde farklıiyi o zaman 1 saatten fazla tutmayalım o zaman dışarda
daha önce 3 saat kadar bekletmişliğim oldu bozulduysa da artık geçti gitti napalım
milkway saklama poşetinde farklı
yazıyor ama ben doktorun söylediğini uyguluyorum
bilmiyorum hangisi doğru.
selamlar hanımlar ben de dışarıda rahat etmek için sütü sağıp biberonla vermeyi düşünüyorum fakat evde sağdığınız sütü dışarıda vermeden önce bir şey yapıyor musunuz,ısıtma gibi falan?yani ben avmye gittiğimde o sütü nasıl içirebilirim fikri olan varsa :26:
selamlar hanımlar ben de dışarıda rahat etmek için sütü sağıp biberonla vermeyi düşünüyorum fakat evde sağdığınız sütü dışarıda vermeden önce bir şey yapıyor musunuz,ısıtma gibi falan?yani ben avmye gittiğimde o sütü nasıl içirebilirim fikri olan varsa :26:
Selam kızlar günlerdir aklımda hilma ve akıllıbıdık tan haberi olan var mı?
kızlar hepimiz aynıyız bunu bilir bunu söylerim...
oğlum için canımı veririm tabi o derece sevgisi ama ben de eski düzenimi,evimin sessizliğini,temizliğini,eşimle hep tek hep yek aşk kokan hallerimizi özlemedim desem yalan olur...
herkes buna da alışacaksın diyor ama ne zaman???
meme uçlarım acıyor...
sürekli kaka yapıyor...
gündüz bu saatlerde uyuyup gece sabaha kadar dans diyor...
ama şöyle kafayı göğsüme dayamıyor mu işte her şeyi unutuyorum...
akıllıbıdık doğum yaptı canım biz konuşuyoruz sık sık
bebişleri gayet iyi
bugün 11 günlükler sanırım
ayyy çok sevindim selmalarımı iletirmisin
benimde nezamandır aklımdaydı akıllıbıdık ve bebişleri
hele ki benim tosun paşam gaz sancıları ile bağırmaya başladığından beri daha bir aklıma düşmüştü
ben tek bebekle kilitleniyorum o ikisiyle napıcak diye
peki nilobelladan haberin varmı
doğumdan sonra hiç karşılaşmadım buralarda???
iyi o zaman 1 saatten fazla tutmayalım o zaman dışarda
cnm bana da hastaneden yazılı kağıtla verdikleri bilgide
dışarda 3 saat
buzdolabında 3 gün
dondurucuda 3 ay
yazıyordu,
hatta yeni doğan hemşiresi üstüne bastıra bastıra tembihledi, çalışan anneymişsin dikkat et dedi,sağlık bakanlığından bu yazı yeni geldi, önceden dondurucuda 6 aydı, şimdi 3 ay oldu dedi...
ben de işe başlamadan 2 ay önce sağıp buzluğa atmayı düşünüyorum bu yüzden...
bir de bu poşetlerin üstüne tarih atıcas ya silinmeyen kalem bulup ondan almam gerekiyooo
bir de çocuğum kilo aldı mı diye merak edenler,
ben de hassas tartı vardı
önce kendim çıkıyorum
sonrada bebekle çıkıyorum
farkını alıyorum
dr kontrolünden geldiğimiz gün denedim
aynı çıktı
bilginiz olsun
ilk kez kaç günlükken gittiniz canım avmyecnm avm ye giderken sağmana gerek yok ki
hepsinde bebek odaları var
gir rahat rahat emzir
ben hep öyle yapıorummmm
ilk kez kaç günlükken gittiniz canım avmye
ben daha hiçbiryere gitmeye cesaret edemedim
yarın inşallah ablama gidicem bakalım nasıl olacak