bana dr Gold diye bir fısfıs vermiş göbek temizliği için hijyenik mendili var berabernde onunla yapıyordum temizliği devam edeyim en iyisi.
göğüs içinse bebeğim yanıma gelir gelmez süt verebildim ama ilk önce soğan sürmüştüm göğüs ucum vardı bunların yanı sıra dr nas lanolin adında bi krem vermiş ben ameliyattayken alddırmış ilk emzirmede ve 2-3 gün kullandım ağızda pamukçuk olmasın ve göğüs ucu yara olmasın diyeymiş neye bağlı bilmiyorum ama yara olmadı çok şükür
aynen bazen gece kalkıp zorla uyandırıyorum babasıda kıskanıp kalkıp aramıza katılıyor Allah bizleri birbirimize bağışlasın başka türlü bi aşka düştü kalplerimiz![]()
cnm evt kullanmaya devam et ne olur ne olmaz ben bılmedıgım ıcın kullanmadım Allah tan bısey olmadı cok sukur gobısımız ıyı bende ılk sarı sutumu verdım benım mınık cuk yapıstı bana daha da bırakmadı massallah
cnm bızımde gece uykularımız ıyıydı ılk ıkı hafta em uyu bı ıkı haftası dolsun baslıolar sapıtmaya ay dıodum ne kadar sessız suan bas bas bagırıo vallaa
dun bı basladı uyumamaya aksam saat 11 de yattı ama helak olduk sanırım karın agrısı vardı aksam da uyudu massallah ama bu seferde ben dellendım nıye uyanmıo emmıo dıye 5 saat uyudu sonra emzırdım oda burnunu sıka sıka aslında butun gun benı emmıstı gorsenız bı sapıttı yalancı memeyı almıo ılla sut cıkacak sureklı memedeydık ayıramıorum tam uyuyo ayırıyım yatırıyım dıorum bakıo agzında meme yok basıo cıglıgı
kızlar günaydın ben yan topiktenim)kasım anneleri grubundayım size bir sorum olacak en iyi pompa markası ve fiyatları hangisi yardımcı olursanız sevinirim düşünüyorumda yazın doğurmak mı yoksa benim gibi ekim kasım gibi olmak mı iyi tatil yapamamaktan korkuyordum h.sonu onuda yapmaya karar verdim sadece şu ayak ödemleri olmasa off nasıl gececek geri kalan süre
cnm yenıdoganlar cok hassas oldugu ıcın usutmemek gerekıo halıyle yaz daha ıyı hemen yıkıosun ortam zaten sıcak cok rahat oluosun ama dedıgın gıbı gezemıosun sureklı evde takılıosun