ya kızlar bizim hatun bu akşamda yapmazsa tam 4 gündür kaka yapmıyo olucak ama işin tuhafı hem alttan hem üstten gaz çıkarıyoruz. doktorumuzda yıllık izne çıkmış internetten baktım normalmiş. ay deli olucam 1 ayda 700 gram almışız diye doktor mama takviyesi verdi günde 3 kere ama mamada yemiyo bizimki sadece anne sütü doymuyomu yapmıyo yoksa sütümmü yarıyo yapmıyo. ne zormuş bebek büyütmek![]()
cnm bence mama takvıyesı yapma derım kılo alımı 600 ıla 1000 kılo normal yazıo netten bak cnm uzman tv den..bence sureklı emzırmeyı dene bak nasıl cogalıyor sutun cok doymadı baktın cok zırlıo o zaman ver ama sureklı gunde uc ogun mama verme derım ama tabı yıne senın kendı cocugun kendın bıleceksın aslında elektırıklı pompa alabılsen cok ıyı olur en azından kac cc ıctıgı bıleceksın bıde cektıkce sutun cogalıcak ben ole yaptım benımde cok sutum yoktu baslarda dr mama takvıyesı vermıstı ılk hafta ama dınlemedım mama vermek ıstemedım cocuguma cok zırladıgı zaman bı kere verıodum topu topu ıkı kez verdım sonrasında hep sutumu verdım bıde sureklı cektırıp o sutude verdım benım cocugum sureklı emen cocuk sureklı memedeyız o cektıkce bıde ben cektırdıkce cogaldı cok sukur..sende suan sureklı emzırmeye bak cnm yarım saatte bır bır saatte bır ver memenı en azından sutun cogalana kadar yınede sen bılırsın cnm cım.