günaydın kızlar
benim bebişin gaz problemi kolik seklinde çok olmadı .
sadece anne sütü verdiğiniz halde kaka problemi oluyorsa bence sizde bağırsak çalıştırıcı şeyler yerseniz direk süte geçiyor. özellikle şuan da incir ve kayısının tam zamanı.bence bunları tüketmeyi deneyin.
kızlar birde huysuz bebeği olanlar mutlaka papatya çayı için. bebeğim maşallah çok uslu


fakat ne zaman papatya çayı içsem hem daha çok uyuyor hemde dahada sakin oluyor. günde 2 bardak içmeyi bir deneyin.
çoğunuz siling ve mei tai almış.bende mei tai düşünüyordum fakat 3 aylıktan küçük bebeklere önerilmiyor birde bir arkadaşım iplerinin çok uzun olduğunu kullanamam ben aldığıma biraz pişmanım demişti. bende vazgeçtim almaktan. babamızda kanguru çok istiyordu en iyi kangurulardan
Babybjörn Kanguru Spirit aldım.
Babybjörn Kanguru Orıjınal Spirit - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bebişimi 1 aylıkken koyduk ve hemen içinde uyudu bizde rahat rahat gezdik.şimdilik babamız taşıdı ben daha kullanmadım. ama eşimde çok memnun olduğunu söyledi.
ben dışarıya çok rahat çıkıyorum. evden çıkmadan hemen önce emzirip altını temizliyorum. yanımada süt sağıp alıyorum.birde mutlaka emzik alıyorum yanıma. bebişim zaten emziği düşürmeyince ağlamıyor birde acıkmayınca. dışarıya çıkmak çok problem değil bence.sadece gazı olduğunda biraz problem olabilir.
ben kendime çok şükür zaman ayırabilen sanırım sanslı annelerdenim.



denize girebiliyorum.kitabımı hergün okuyorum.dizi,film ne istersem izliyorum. eskisi gibi bakımlıyım hemde tüm bakımlarımı evde kendim yapıyorum. bir tek röfleye gittim kuaföre. evim eskisinden bile daha temiz tüm temizliği ben yapıyorum.hastaneden beri bebeğime bir tek ben bakıyorum bazen eşim yardım ediyor. hiç gelipte kalanım bir şey gösterenim olmadı.çok şükür ki ihtiyaç hiç duymadım. yemeğimi hemen hemen hergün hemde 2-3 çeşit yapabiliyorum. bu yüzden hiç kendimi kötü hissetmedim. depresyona falan girmedim. aksine bebişim var diye çok çok mutluyum bir dakika bile şimdi olmasaydı ben bunu yapardım demedim.
sadece biraz uykusuzluk oluyor oda ben geç yatıyorum e bebişimde erken kalkıyor bu yüzden. yavaş yavaş bu uykusuzluğada alıştım.
oyun halısı tiny love tekmele oyna aldım ben. forumlarda en çok tercih edilen ve beğenilen oyun halısı. 1 aylıkken bebişimi koymuştum çok tepki vermedi.birdaha deneyeyim. siz kullanmaya başladınız mı???
bebişim acaip bir şekilde döeneceyi çok seviyor.ama bizimki ikeadan aldık müzikli ve kendi dönen bir şey değil. çok seviyıor bebişim. acaba müzikli bir şey alsam mı???