walla kuzum benim 36 da kanamam kesildi 24 saat bekledim ben de kuaföre gittim,yaptırdım. kendi başıma cesaret edemezdim herhalde.. hiçbi fark olmadı öncekilerden.. bundan sonra da daha korkmam artık..
canım benim kendine koca bir maşallah detotonu kaşı da derler biz de
ben de başlarda çok uslu bir bebeğin annesiydim.. ilk 2-3 haftada herbiri 400 sfdan az olmamak üzere 4 kitap bitirdim. çocuk böyleyse 4 tane de doğururum nolucak diyodum
sonra bizimki bi açtı pir açtı gözünü.. tamam çok şükür kolik değil,her gün şükrediyorum Allahıma.. ama sürekli yanında insan istiyor.. onu gördü mü de oyun.. gece 3 te bile saklanıyoruz beşikten
belki bi otomatik salıncak ya da dönence işimizi görebilir ama onu da henüz denemedik.. tekmele oyna yı ben de çok duydum.işe yarıyor mu gerçekten,bi de müzikleri nasıl? oyuncakları sökülebiliyor mu yerinden? bilgilendirirsen sevinirim.
kaka konusunda katılıyorum sana.. benim bağırsaklarım hızlı çalışırsa oğlanınki de hızlanıyor bi nebze..
kanguru da 4 aydan sonra genelde öneriyorlar en iyisi de olsa.. sling bu yüzden daha mantıklı geldi bana.. zaten iki aylık oldular bile.. bir aya kdr da anca alışırız,3 aydan itibaren sürekli kullanım moduna geçeriz diyorum ama zaten mei tai yenidoğanda da kulllanılabiliyor.. bana bağlaması zor gelmedi,hatta beklediğimden daha pratik diyebilirim.. daha şimdiden birkaç bağlama şekli denedim bile..
tebrik ederim canım aslında insan biraz zorlarsa arada derede yapabiliyor işlerini kendine de zaman ayırabiliyor.ben ilk haftalarda lohusalıktanmıdır nedir biraz kötü olmuştum sanki artık istediği,m hiçbişeyi yapamıcakmışım gibi geliyordu.artık kızım da biraz daha rahat bi bebek oldu bazen gündüzleri sürekli uyuyor ben de biçok şey yapabiliyorum. bu arada ben de 2. kitaptayım yalnız ben daha yeni başladım sayılır
:)) elif şafak şemspareyi tavsiye ederim sıcacık öyküler var.