Günaydın anneler.Sabah 6 dan beri uyuyamadık kızımla.Şimdi kapadı gözlerini.Dün 2. ay aşımızı olduk.Burdan okuduklarımdan hareketle gitmeden önce banyo yaptırdım ve calpol içirdim.Hemşireyede söyledim.''Keşke içirmeseydin ateşi çıkması iyi birşey,gerçi şimdiki aşılar ateşte yapmıyor'' dedi.
Geçmiş olsun. Olsun tecrübe oldu bu seferlik sana. Bizde aşımızı olduk geldik ama verem aşınını yaptıramadık. Bu ulkede doğumda yapılıyormuş benim gittigimde dogum hastanesi degildi. Ogluşum kucagımda gülücükler atarken hemşiye batırdı aşıyı canım once dikti gözleri noluyor diye sonra agladı. Ben kalkınca ayagada sustu ama o yüz ifadesini ömrümce unutamam heralde babası bakamadı zaten hiç. Of bi de haftaiçi verem aşısı olacak şimdi kıyamam ya.

Şimdilik herşey iyi gibi uyuyor. İnş ateşi olmaz.
Öğleden sonra kalça ultrasonu için hastaneye gittik ve çoook kötü bir olay yaşadık.

:105: Bebeğim ana kucağında yatıyordu.Ana kucağını bekleme sandalyelerinin üzerine koymuştuk.Nasıl olduysa kaydı ve bir baktım yere düşüyor.Bir çığlık attım baktım ana kucağı yan dönmüş Zeynebimin ayakları yerde başı ana kucağında yerde yatıyor.Uyuyordu yavrum.Azıcık ıh etti.Hemen kucağıma aldım.Eşimle ben panik olduk acaba bir yerini çarptımı diye.Başını vurdumu acaba,boynu kırılmışmıdır falan diye öldük resmen.Hemen acile geçtik.Doktor muayene etti.Hiçbir yerinde kızarıklık, morarma yoktu çok şükür.2 saat dikkat edin fışkırır gibi kusarsa getirin hemen dedi.Ömrümden ömür gitti.Allah kimsenin başına vermesin.Bir yandan suçluluk duygusu bir yandan bebeğime ne olacak korkusu.Allahım korudu yavrumu.Ana kucağı düşerken sanki melekler tuttu yavrumu.Ana kucağı yerde yan dönünce yavrum içinden çıktı.Rabbim daha büyük kazalardan korusun.