- 7 Mart 2011
- 7.424
- 8.090
- 398
- 37
elaayım canım çok geçmiş olsun çok şükür birşey olmamış
sağol canım
canım 7 ye kdr sabırla bekle,hala yoksa fitil dene bence.. kendisinin yapmaya alışması lazım.. z.yağı içirmeyi bile kestim ben artık.. kendi yediklerime dikkat ediyorum. magnezyum içmeni öneririm. zaten hamilelikte de veriyorlardı. zararlı birşey değil.. bizim bağırsaklar çalışırsa onlarınki de çalışıyor.. son bir haftadır kullanıyorum her gün yapıyo diyebilirim. ondan önce haftada bir yapıyordu neredeyse..
niye bu kdr adet olmak istiyorsunuz ben anlamadım :44::44: yumurtalarım yine boşa gidecek diye ben ne kdr geç olursam o kdr kar diyorum.. evlendiğimde her ay regl olduğumda yumurtam boşa gitti diye oturup ağlıyordum gerçi ben
ben de anneme kötü davranıyorum.. annelik anlayışlarımız çatışıyor.. kayınvalidemin yanına gideceğim bayramda asıl kıyamet o zaman kopacak.. çok iyidir,bitanedir ama lafı gelip konduruverir.. misafirlerin önünde "kıyafetini beğenmedim git değiştir" dediğini biliyorum. sebep pembe olmasıymışşimdi çocukla ilgili neler söyler düşünemiyorum bile
aaah ah adacım, aynen bizimki.. dün buraya bile giremedim bi saatten sonra. iyice zirve yapmıştık dün. zaten girdiğimde de genelde uyuması için başında bekliyo oluyorum.. senin yine annen geliyomuş.. benimki dışarıda sıcağa dayanamadığından bunalınca biz gidiyoruz ama öyle de evimin işi hep kalıyo
ya acaba ondan mı:44::44: günü gününü tutmuyo çocuğun.. bi gün 3 saatte bi emziriyorum,bi gün yarım saate düşüyo.. uykulara da bi türlü ritüel koyamadık her seferinde farklı bi oda farklı bi pozisyonda uykuya geçiyo.. onu tutturana kdr en az 1.5 saat uyanık(
canımcım hiiiiiiç üzülme.. doymasa kıyametler kopar.. hem en iyi anne anlar,ne ağlaması olduğunu.. gaz diyorsan gazdır. gece uykusu kaçmasın diye belli bi saatten sonra memeden sonra gaz çıkarmadan yatırıyorsundur muhtemelen.. ben artık uykusu kaçsa da kaçmasa da gazını çıkarmadan yatırmıyorum. böylece daha rahat uyuyor. yoksa tam dediğin saatlerde çığlıkla uyanıyordumşimdi de gerçi uyandırıyor ama ovalayıp gazı çkmadığında..
geçmiş olsun canım.. zor günler geçirmişsin. Allah yrdcın olsun..
geçmiş olsun canım size de .. dikkatli olmak lazım.. bizim komşu da 2 aylık bebişini kapıdan girerken düşürmüş,yavrucak alnı mosmor olmuşverilmiş sadakanız varmış,çok şükür birşey olmamış..
sağol canım