slm kızlar.. bilgisayarda bozukluk var,ne rsimleri gösteriyor,ne simge eklememe.. forumu okumak,anlamak hele hele yazmak işkence oldu.. kaç kere denedim,okusam bile cvp yazamıyorum çoğunlukla.. bizim miniş de çok huysuz teyzeleri.. ilk doğduğunda 3 saatte bir emen,gecede iki kere uyanan çocuk şimdi gündüz saat başı gece de bazen 20dk da bir emmek istiyor. daha diş de yok ortalıkta üstelik

( karnı doymuyor desem zaten iki aya yakındır ek gıda veriyoruz.. elma,havuç sularıyla başladık ilk haftalarda. sonra püreleri,armut püresi,muz püresi de ekledik. muza bayılıyo kerata ama en az 3 gün kabız ve huysuz oluyo.. yoğurtu da bi ayddır veriyorum.. yemediği için dr içine pekmez koy azıcık tatlansın dedi.. şimdi armut ya da muz koyuyorum.. çorbalarını ben okuldayken annem yapıyor sağolsun.. kabak,balkabağı,patates,brokoli,havuç sebzelerinden o gün evde ne varsa konuyo,irmik ya da pirinç koyuyo.. bu hafta pazara çıksaydım ıspanak da ekleyecektik birkaç dal.. blender ı yok ama galiba robottan çekiyo bunları tabi bi tatlı kaşığı muhakkak z.yağı ekleniyo.. bazen de önceden hazırlayıp buzluğa attığım minik et sularını atıyoruz çorbaya..günlerde geze geze garibimin tatmadığı şeyi bırakmadı konu komşu.. saniyesinde biri kek tıkıyo,biri kısır.. ne dersen de anlamıyorlar da en büyük derdim o

halka tatlıyı diş kaşıyıcı olarak verdi biri düşünün artık.. yaşları çok büyük,hatırlı insanlar da susuyorum şimdilik..
gene canım sıkıldı.. bizden haberler şimdilik bu kdr.. uyku ve sık acıkma dışın
da genel olarak iyiyiz.. demir damlasına başladık önce dr santafer verdi o çok kusturdu şimdi ferrosanol verdiler s.ocağından onu kullanıyoruz.. 8300 dü 15-20 gün önce kilomuz.. bugün tam 6 aylığız aşımıza da salı gitmeyi düşünüyoruz.. kilo %50 deymiş de boy sanki minik kalmış gb geliyo bana 67 çıktı en son.. minyon galiba bizimki.. sizler ne alemdesiniz?? kendinize v bebişlere ii bakın.. buraya yazmak bile nasıl iyi geldi..[/QUOTE
belki bebeğin tam doymuyor olabilir cici bebe nin bebekler için olan ekmegi var çabasının içine yarım dilim ondan koyuyorum çok güzel doyurucu oluyor severekte yiyor istersen deneyebilirsin