herkese selam kızlar giremiyorum artık zamanım olmuyor bir kaç gün anneme kalmaya geldim fırsat bulup girebiliryorum hepinizi çoook özledim bebişler ve siz iyisinizdir inşallah.
beren hanım artık emekliyor tutunup kalkıyor ve tay tay durmaya başladı çok hareketli kimse zaptedemiyor yemek konusunda çok şükür boğazlı herşeyi yiyor pilav kuzu ciğeri nohut herşeyi çiğniyor et at ağzına çiğneye çiğnye yiyor

dişsiz ağzıyla

hala dişlerimiz çıkmadı, ne zamana kadar yolu var bu dişlerin ne zaman çıkar acaba?
ve o kadar hareketli ki doğru düzgün kilo almıyor zayıf benim kız 7 aylık kontrolünde 8 kiloydu.baba anne ve teyzesine abla diyor

, hareketleriyle herşeyi anlatıyor istediği şeyleri kollarıyla ver ver yapıyor alın beni gibisine kollarını açıyor söylediğim şeyleri anlıyor mesela beren elindekini at bu poşete diyorum bırakıyor tekrar al diyorum alıyor bu ve benzeri.
artık çok tehlikeli geçen gün yatakta bıraktım kenarlarına bir sürü yastık koydum düşmesin diye yastıkları yanına fırlatmış atmış kendini aşağıya çok korktum bayılacaktım onu yerde ağlarken görünce ilk kazamızı geçirmiş olduk çok şükür bişey olmamıştı.her gören bana sabır diliyor çünkü 2 dk yerine sığamıyor. Aman kızlar artık çok dikkat etmek lazım gözünüzden ayırmayın.
hepinizi ve minişlerinizi öpüyoruzz