2012 Haziran Anneleri Doğurdu

amin canım hepimizin bebişleri sağlıkla annesiyle babasıyla huzurla büyüsün inşallah, off anlatınca içim gitti yine benimde elim ayağım boşaldı titremeye başladım Allah hepimizin bebişlerini korusun.

geçmiş olsun bir düşme vakası atlatmışsınız, benim bebeğim de otomobil koltuğu ile birlikte düşmüştü arabasından bir ay kadar önce..Allah koruyor minikleri, saniyeler içinde oluveriyor kazalar..
iki kere de ablasının yatağından aşağıya atladı, fakat alt yatağı da açıktı bazanın, yumuşak yatağa düştüğünden birşey olmadı çok şükür, ama yine de korktu tabii...

Nazar Nazar maşaAllah Berenciğe çok güzel çok tatlı, sen de çok hoş duruyorsun cnm, nazar işaretim çıkmıyor ama kırk bin kere maşaallah diyorum:)
Allah aile saadetinizi bozmasın, yavrunuzla birlikte sağlkla yaşlanın inşaallah..
öyle zayıf da durmuyor bence annesi, tam ayına uygun görünüyor fotograftan, tombiş tombiş duruyor yanakları hatta ..
telefona da nasıl meraklı meraklı bakıyor, zamane çocukları şimdiden teknolojiye hevesli oluyorlar :1:

geçmiş olsun bir düşme vakası atlatmışsınız, benim bebeğim de otomobil koltuğu ile birlikte düşmüştü arabasından bir ay kadar önce..Allah koruyor minikleri, saniyeler içinde oluveriyor kazalar..
iki kere de ablasının yatağından aşağıya atladı, fakat alt yatağı da açıktı bazanın, yumuşak yatağa düştüğünden birşey olmadı çok şükür, ama yine de korktu tabii...

çok teşekkür ederiz teyzesi, amin cümlemizinkini inşallah...
aslında ayına göre kilosu normal hatta boyumuz uzun bayağ ama ben biraz daha toplu olsun hastalıkta diş çıkarmada falan süzülmesin istiyorum, cep telefonu, kumanda, çanta ve ayakkabı favorileri arasında:1:
size de geçmiş olsun cnm Allah bebişlerimizi korusunn...

kızlar iyi gecelr,bebeişlerde sizde iyisiniz şükür.bizim kızda diş çıkardı desteksızde oturuyorn ama emekleme istegı hıc yok yuz ustu yatınca cıldırıyor ne yapacam yaa:(

kızlar iyi gecelr,bebeişlerde sizde iyisiniz şükür.bizim kızda diş çıkardı desteksızde oturuyorn ama emekleme istegı hıc yok yuz ustu yatınca cıldırıyor ne yapacam yaa:(

maasallah dişli bebişler arttı.bizde tık yok.desteksiz oturmada yok.emekleme hiiiiç yok.aslında biir yandan iyi.geç emeklesin.peşinde olmak çok zor.şimdinin tadını çıkarıyorum.

benim kızımında dişi çıkmadı daha.desteksiz de oturuyor artık tv izliyor.

bizimkide nerdeyse 7 aylık olcak desteksiz oturuyo diş yok emekleme tık yok yüzüstü yatırcam diye aklı çıkıyo bu idişle emeklice benzemiyo zaten boşver oturduğu yerden oynasın oyuncaklarla

herkeslere günaydınnn... Hilma profiline baktım maaşallah oğluşuna çok sevimli....:nazar::nazar::nazar:

kızlar lazer epilasyona başlıycam ama emziriyorum diye biraz çekinmiyor değilim araştırdığım kadarıyla emzirirken sorun olmuyor diye yazmışlar sizin bilginiz var mı bu konuda?

kızlar lazer epilasyona başlıycam ama emziriyorum diye biraz çekinmiyor değilim araştırdığım kadarıyla emzirirken sorun olmuyor diye yazmışlar sizin bilginiz var mı bu konuda?

bilmem ki olmaz deselerde olur herhalde genede yaa bence az daha sabret süten kesince yaptırırsın olmaz mı

bilmem ki olmaz deselerde olur herhalde genede yaa bence az daha sabret süten kesince yaptırırsın olmaz mı

canım hamilelikte ve bebekle kıllarla uğraşmak hepten eziyet oluyor yazın yazlıkta da her an elimde epilasyon aletiyle dolaşıyorum ve 2. bebişi nasip olursa erken düşündüğüm için gebeliktede sıkıntı çekmek istemiyorum bu yüzden ne kadar erken başlarsam o kadar erken biter zaten 1 seneyi buluyor bitmesi bu yüzden dün anlaşmayı ödemeyi falan yaptım ama hala biraz tedirgin değilim desem yalan olmaz.

canım hamilelikte ve bebekle kıllarla uğraşmak hepten eziyet oluyor yazın yazlıkta da her an elimde epilasyon aletiyle dolaşıyorum ve 2. bebişi nasip olursa erken düşündüğüm için gebeliktede sıkıntı çekmek istemiyorum bu yüzden ne kadar erken başlarsam o kadar erken biter zaten 1 seneyi buluyor bitmesi bu yüzden dün anlaşmayı ödemeyi falan yaptım ama hala biraz tedirgin değilim desem yalan olmaz.

hımm o zamn bir doktorla falan grüşsen ii olur o zaman valla ben bi4-5 sene sonra yaparım kardeşi şimdi hiç cesaretim yok 2. bebeğim olmasaydı bende erken düşünürdüm kardeş işini ama şimdi hastane bebek lafını bile düyünce tüylerim diken diken oluyo

hımm o zamn bir doktorla falan grüşsen ii olur o zaman valla ben bi4-5 sene sonra yaparım kardeşi şimdi hiç cesaretim yok 2. bebeğim olmasaydı bende erken düşünürdüm kardeş işini ama şimdi hastane bebek lafını bile düyünce tüylerim diken diken oluyo

fiyat ne kadar canım merak ettim tüm vücut mu

canım çok büyük bir güzellik merkezi doktoruda var onunla konuştum emzirirken hiç bir sıkıntı olmaz dedi ama yinede çevreden dolayı insanın kafasında soru işaretleri oluyor, haklısın senin yaşadıkların gerçekten ağır şeylerdi Allah bu yavruna uzun ömürler versin bende yapmışken ikisi bir büyüsün istiyorum, bu yüzden hamilelikte çok sıkıntısını çektim ikincisinde kılları düşünmek istemiyorum:1: fiyat 1900 tl tüm vücut aletleride alexandrie 16 seans.

canım çok büyük bir güzellik merkezi doktoruda var onunla konuştum emzirirken hiç bir sıkıntı olmaz dedi ama yinede çevreden dolayı insanın kafasında soru işaretleri oluyor, haklısın senin yaşadıkların gerçekten ağır şeylerdi Allah bu yavruna uzun ömürler versin bende yapmışken ikisi bir büyüsün istiyorum, bu yüzden hamilelikte çok sıkıntısını çektim ikincisinde kılları düşünmek istemiyorum:1: fiyat 1900 tl tüm vücut aletleride alexandrie 16 seans.

çok iyi etmişsin cnm hamilelikte bir numaralı problem, hele göbek büyüdükçe....
tüm vücut uygulanacak değil mi, yüz bölgesi de dahil mi? ben de çok açık renk olan ama beni sinir eden bıyık bölgesi için düşünmüştüm ama açık renk tüylerde pek etkili olmadığını duymuştum, sen bir başla da deneyimlerini paylaşırsın cnm....süte etki edeceğini pek sanmıyorum ben de, insaallah konuştuğun dr.un söylediği gibi öyledir..

Selamlar arkadaşlar annişler de bebişler de iyidir umarım.
Zeynep yaren artık operaya başladı :) öyle sesler çıkarıyor ki babasıyla gülmekten kırılıyoruz vallahi.
En son 6aylıkken tartılmıstı 8400 gelmişti. Şimdi 7.5 aylık olduk 9 olmuştur sanırım iştahımız iyi.

Kahvaltıda bir yumurta sarısı pekmez bebe bisküvi ceviz tahıllı mama bunları keyifle yiyiyor şükür.
En sevdiği diğer yiyecekler tarhana bir de yoğurt. Geçen gün balık yedirdik bayağı sevdi hamileyken istisnasız haftada bir kez balık yemiştim ondan sanırım :1: Kıyma ve kırmızı ete de başladım.

Veee bizim 6.5 aylikken ilk incimiz çıkmıştı şimdi altta 2 tane var üstten de biri azıcık çıktı birkaç güne kalmaz digerlerinin boyuna yetişecek gibi görünüyor
biz daha emekliyemiyoruz , desteksiz rahatça oturabiliyoruz sadece.

Bizden haberler böyle kendinize ve meleklerinize iyi bakın :3:

Back
X