2012 Haziran Anneleri Doğurdu

çok iyi etmişsin cnm hamilelikte bir numaralı problem, hele göbek büyüdükçe....
tüm vücut uygulanacak değil mi, yüz bölgesi de dahil mi? ben de çok açık renk olan ama beni sinir eden bıyık bölgesi için düşünmüştüm ama açık renk tüylerde pek etkili olmadığını duymuştum, sen bir başla da deneyimlerini paylaşırsın cnm....süte etki edeceğini pek sanmıyorum ben de, insaallah konuştuğun dr.un söylediği gibi öyledir..

canım haftaya cuma başlıyorum deneyimlerimi paylaşırım yüz yok, komple bacak genital bölge koltuk altı ve kol yaptırıcam, açık renk tüylerde etki etmiyormuş boşuna para vermiş olursun benim tüyler siyah çabuk biter kanımca:1:

Selamlar arkadaşlar annişler de bebişler de iyidir umarım.
Zeynep yaren artık operaya başladı :) öyle sesler çıkarıyor ki babasıyla gülmekten kırılıyoruz vallahi.
En son 6aylıkken tartılmıstı 8400 gelmişti. Şimdi 7.5 aylık olduk 9 olmuştur sanırım iştahımız iyi.

Kahvaltıda bir yumurta sarısı pekmez bebe bisküvi ceviz tahıllı mama bunları keyifle yiyiyor şükür.
En sevdiği diğer yiyecekler tarhana bir de yoğurt. Geçen gün balık yedirdik bayağı sevdi hamileyken istisnasız haftada bir kez balık yemiştim ondan sanırım :1: Kıyma ve kırmızı ete de başladım.

Veee bizim 6.5 aylikken ilk incimiz çıkmıştı şimdi altta 2 tane var üstten de biri azıcık çıktı birkaç güne kalmaz digerlerinin boyuna yetişecek gibi görünüyor
biz daha emekliyemiyoruz , desteksiz rahatça oturabiliyoruz sadece.

Bizden haberler böyle kendinize ve meleklerinize iyi bakın :3:

maşşallah kuzuşuna annesi, çok şükür bizimde iştahımız iyi ne versen ağzına yiyor ayırt etmiyor miniğim ama aşırı hareketli altını temzilerken bile bezi 10 dkda ancak bağlayabiliyorum poposu yerinde bir sabit durmuyor, en son doktora sordum bu hiperaktif mi dedim bu kadarlık çocuk hiperaktif olmaz dedi:1: sonra biraz zaman geçirdikçe aaaa gerçektende çok hareketliymiş diyor adam ağzına kulağına yarım saatte bakabildi düşün artık:1:

maşşallah kuzuşuna annesi, çok şükür bizimde iştahımız iyi ne versen ağzına yiyor ayırt etmiyor miniğim ama aşırı hareketli altını temzilerken bile bezi 10 dkda ancak bağlayabiliyorum poposu yerinde bir sabit durmuyor, en son doktora sordum bu hiperaktif mi dedim bu kadarlık çocuk hiperaktif olmaz dedi:1: sonra biraz zaman geçirdikçe aaaa gerçektende çok hareketliymiş diyor adam ağzına kulağına yarım saatte bakabildi düşün artık:1:

Bizimki tembel canım bacaklar kollar hareket ediyor ama öyle emekliyeyim döneyim diye bir derdi yok :1: her cocuk bir değil derler ya aynen öyle
sağlıklı olsunlar da hareketine de yaramazlıklarına da razıyız bu şekerlerin Allah meleklerimizi korusun berenciği kocaman öptük :16:

canım haftaya cuma başlıyorum deneyimlerimi paylaşırım yüz yok, komple bacak genital bölge koltuk altı ve kol yaptırıcam, açık renk tüylerde etki etmiyormuş boşuna para vermiş olursun benim tüyler siyah çabuk biter kanımca:1:

Kazan mübarek olsun ilkcim gercekten şart tüm bölge için ben 2 yıl önce yalnızca koltuk altı yaptırmıştım 3seanstta tamamen bitti genital bölgeye cesaret edemiyorum.
Tabi her merkez aynı olmaz ama bı keresinde esime bı hasta gelmiş lazerden dolayı o bölgede biraz yanıklar olmuş ondan korkuyorum işte
amaaan aslında cesaretim yok da ondan .hadi bakalım senden haberleri bekliyoruz bizi de cesaretlendir

kızlar iyi gecelr,bebeişlerde sizde iyisiniz şükür.bizim kızda diş çıkardı desteksızde oturuyorn ama emekleme istegı hıc yok yuz ustu yatınca cıldırıyor ne yapacam yaa:(
hayırlı olsun ilk dişiniz benim kızın daha dişi çıkmadı destekli oturtuyorum daha emeklemede geri geri sürünerek gidiyor...

maasallah dişli bebişler arttı.bizde tık yok.desteksiz oturmada yok.emekleme hiiiiç yok.aslında biir yandan iyi.geç emeklesin.peşinde olmak çok zor.şimdinin tadını çıkarıyorum.

cnm aynen bizim bebişte sizin bebiş gibi desteksiz oturmuyor diş yok emekleme geri geri sürenerek var. boşver zamanı gelince hepsi olur dediğiz gibi şimdi tadını cıkarmak lazım....

benim kızımında dişi çıkmadı daha.desteksiz de oturuyor artık tv izliyor.

cnm benim kızda bayılıyor tv izlemeye önünü kapatıyorum izlemesin diye bir bakıyorum yastıklar devrilmiş ve gözü tv de bir yazı da okumuştum tv izlemesi iyi değil diye ama....

bizimkide nerdeyse 7 aylık olcak desteksiz oturuyo diş yok emekleme tık yok yüzüstü yatırcam diye aklı çıkıyo bu idişle emeklice benzemiyo zaten boşver oturduğu yerden oynasın oyuncaklarla

deme emeklemeye başlayınca bol bol peşinden koşturcaz.

kızlar lazer epilasyona başlıycam ama emziriyorum diye biraz çekinmiyor değilim araştırdığım kadarıyla emzirirken sorun olmuyor diye yazmışlar sizin bilginiz var mı bu konuda?

cnm zararı var mı bilmem ama süper bir rahatlık olur senin için bende istiyorum yaptırmayı deneyimlerini bekliyoruz....

Selamlar arkadaşlar annişler de bebişler de iyidir umarım.
Zeynep yaren artık operaya başladı :) öyle sesler çıkarıyor ki babasıyla gülmekten kırılıyoruz vallahi.
En son 6aylıkken tartılmıstı 8400 gelmişti. Şimdi 7.5 aylık olduk 9 olmuştur sanırım iştahımız iyi.

Kahvaltıda bir yumurta sarısı pekmez bebe bisküvi ceviz tahıllı mama bunları keyifle yiyiyor şükür.
En sevdiği diğer yiyecekler tarhana bir de yoğurt. Geçen gün balık yedirdik bayağı sevdi hamileyken istisnasız haftada bir kez balık yemiştim ondan sanırım :1: Kıyma ve kırmızı ete de başladım.

Veee bizim 6.5 aylikken ilk incimiz çıkmıştı şimdi altta 2 tane var üstten de biri azıcık çıktı birkaç güne kalmaz digerlerinin boyuna yetişecek gibi görünüyor
biz daha emekliyemiyoruz , desteksiz rahatça oturabiliyoruz sadece.

Bizden haberler böyle kendinize ve meleklerinize iyi bakın :3:

maşallah bebişine benim kızda dededede diyip duruyor ;)))) iştahlı olması süper benim kız bir gün biraz yiyor bir gün zar zor yiyiyor. hala çorbaya alışamadık. herşeyin içine cici bebe bisküvisi koyuyorum öyle biraz yiyor ne yapcam bilmiyorum. :(

bebiş diş çıkaran annişler bebişleriniz diş çıkarırken iştahsız mıydı?

bilmem ki olmaz deselerde olur herhalde genede yaa bence az daha sabret süten kesince yaptırırsın olmaz mı

canım ben çok araştırdım.sorun olmadığını söyledi doktorlar.ben de 20 kasımda başladım.2.seansım bitti yarın kontrolüm var.toplam 2100 tl.yarım bacak,k.altı tüm genital.şimdilik iyi gibi ama bunu söylemek için aslında çok erken.8 seans 8 kontrol yani 16 seans.ben esmerim bu yüzden çok çok iyi sonuç alacağımı zannetmiyorum.ama ne yapayım %60 ı kökten hallolsun bana yeter.

hayırlı olsun ilk dişiniz benim kızın daha dişi çıkmadı destekli oturtuyorum daha emeklemede geri geri sürünerek gidiyor...

cnm aynen bizim bebişte sizin bebiş gibi desteksiz oturmuyor diş yok emekleme geri geri sürenerek var. boşver zamanı gelince hepsi olur dediğiz gibi şimdi tadını cıkarmak lazım....

cnm benim kızda bayılıyor tv izlemeye önünü kapatıyorum izlemesin diye bir bakıyorum yastıklar devrilmiş ve gözü tv de bir yazı da okumuştum tv izlemesi iyi değil diye ama....

cnm zararı var mı bilmem ama süper bir rahatlık olur senin için bende istiyorum yaptırmayı deneyimlerini bekliyoruz....

maşallah bebişine benim kızda dededede diyip duruyor ;)))) iştahlı olması süper benim kız bir gün biraz yiyor bir gün zar zor yiyiyor. hala çorbaya alışamadık. herşeyin içine cici bebe bisküvisi koyuyorum öyle biraz yiyor ne yapcam bilmiyorum. :(

evet canım tv izlemesi iyi değil,bende evde açıyorum mecburen.eczacı çok tv izleyen çocuklar otistik oluyo dedi,ALLLAH korusun kımsenın başına vermesın.
bebe bisküvisi bana pek faydalı gibi gelmedi.fabrikasyon, koruyucuda vardır içinde,yapay gelıyo bana.
iştahsızlıga gelince benım kızımda bu aralar iştahsız ne versem yemiyo ama benı güzel emiyo :) diş etleri de kabarmış
eger diş çıkması iştahsızlık yapıyorsa bizimkide bundandır belki
inşaallah tez zamanda yemeye başlarlar...

sizind eilk dişiniz tekmi çıktı yoksa iki tane mi yiğit alt dişini ikisini birden çıkardı diş çıkarma döneminde geceleri hiç uyumuyordu gerçi hala öle alıştık mı ne.... cagan bebe bisküvisini zamanla azar azar azalt bende öle yediriyordum yavaş yavaş azalta azalta artık hiç koymuyorum send eöle deneyebilirsin

Canım kızım 7 aylık vee 7460gr 67cm olmuş.2 dişimizde bayağı çıktı...Maşallah kızıma...Uyku ise halen geceleri en fazla 3 saat uyuyor sonra uyanıp emmek istiyor.Yavaş yavaş daha çok uyucak diye kendimi teselli ediyorum...Emeklemek mi ooo tazı gibi yeterki istesin ulaşmak istediği yere.Koltuğun üstünde sevdiği oyuncakmı var yada fotoğraf makinasımı hoopp ece hnm koltuğa tırmanıyor.De de,anne,ba ba,aba diyor,çikin oluyor gel gel yapıyorum kapıya doğru bakıyor.Hele babasını görünce yok böyle bir heyecan.EE kızlar babalarına düşkün olurlar.Ben yerde uzanayım babasıyla oynasa bile hemen yanıma gelir benle oynamaya çalışır.Bana enerji depolar.Özledimm kızımı neyse mesai bitmesine az kaldı son 1 saat :))
Prensesimden haberler bu kadar ..Tüm annelere ve bebişlerine selamlar.

Canım kızım 7 aylık vee 7460gr 67cm olmuş.2 dişimizde bayağı çıktı...Maşallah kızıma...Uyku ise halen geceleri en fazla 3 saat uyuyor sonra uyanıp emmek istiyor.Yavaş yavaş daha çok uyucak diye kendimi teselli ediyorum...Emeklemek mi ooo tazı gibi yeterki istesin ulaşmak istediği yere.Koltuğun üstünde sevdiği oyuncakmı var yada fotoğraf makinasımı hoopp ece hnm koltuğa tırmanıyor.De de,anne,ba ba,aba diyor,çikin oluyor gel gel yapıyorum kapıya doğru bakıyor.Hele babasını görünce yok böyle bir heyecan.EE kızlar babalarına düşkün olurlar.Ben yerde uzanayım babasıyla oynasa bile hemen yanıma gelir benle oynamaya çalışır.Bana enerji depolar.Özledimm kızımı neyse mesai bitmesine az kaldı son 1 saat :))

maşaAllah annesi,gözümde canlandı yazdıklarından bebiişin..
Allah sağlık mutluluk versin yavruna, maşaAllah...oldukça hareketli bir bebek koltuklara bile tırmanıyor demek ki..nazar değmesin..:nazar::nazar::nazar:
emdiği sürece gece sık sık uyanmaları normal cnm, ben ilk bebeğimi iki yaşına kadar emzirdim, iki yaşına kadar her gece üç-dört saatte bir emmek için uyandı cadı..emmeye devam etsinler de gece uykularımız onların olsun :16:

İyi dileklerin için teşekkür ederim pamuk helvacım...Sağlıklı olsun da biz uykusuz kalmaya razıyız.

evet canım tv izlemesi iyi değil,bende evde açıyorum mecburen.eczacı çok tv izleyen çocuklar otistik oluyo dedi,ALLLAH korusun kımsenın başına vermesın.
bebe bisküvisi bana pek faydalı gibi gelmedi.fabrikasyon, koruyucuda vardır içinde,yapay gelıyo bana.
iştahsızlıga gelince benım kızımda bu aralar iştahsız ne versem yemiyo ama benı güzel emiyo :) diş etleri de kabarmış
eger diş çıkması iştahsızlık yapıyorsa bizimkide bundandır belki
inşaallah tez zamanda yemeye başlarlar...

otistik mi oluyormuş tüh yaa bir çok anne bunu bilmiyor bende sadece beyin gelişimi için iyi değil diye izletmiyordum. benim kayınpederde sağolsun geldiği zaman izletiyor sinir oluyorum ama bişey diyemiyorum...:( kendimiz yapsak iyi olacak bebe bisküvisini.... canım benim sütüm de yetersiz devam sütü veriyorum onu da pek içtiyo yok ne oluyor anlamıyorum bir huysuzluk bir iştahsızlıktır gidiyor... sabır sabır diyorum ama bazen çıldırmıyor değilim...:(

sizind eilk dişiniz tekmi çıktı yoksa iki tane mi yiğit alt dişini ikisini birden çıkardı diş çıkarma döneminde geceleri hiç uyumuyordu gerçi hala öle alıştık mı ne.... cagan bebe bisküvisini zamanla azar azar azalt bende öle yediriyordum yavaş yavaş azalta azalta artık hiç koymuyorum send eöle deneyebilirsin

ahh himacım senin şahane fikrin sayesinde biraz yiyodu şimdi yok bir iki kaşık alıyo bitti hani şöyle güzel güzel yemeye başlasa azaltcam da yok yani :( canım bizim daha dişimiz çıkmadı acaba çıkacakta onun için mi iştahsız diye düşünüyorum...

kızlar nasılsınız çorba yarışması var oraya bir çorba ekledim bebişlerimiz için gayet besleyici bi bakın isterseniz:16:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...corbasek-yarim-yagli-yogurt.html#post28320743

ilkcim harika bir çorba tarifi...

maşallah kuzuna bizde ne diş nede emekleme var .. :( keşke iştahı olsa...:(

Slm anneler bız 7 aylık olcaz ayın 10 unda diş miş yok daha=) ishal oluo su aralar salya dır elı agzndn cıkmıo her şeyıde yedırıorum özenlı ve dıkkatlı sekılde su anlık sorun yok sadece örumcege koydum bır suredır ayagı dısa ters basınca doktora gıttm ortapedıye kalça kemıgınde acı bıraz darmıs tutarken elın bacak arasında hep olucak dedı kendı tutunarak kalkmadıgı surece örumcege konulmaz dedı aceleye gerek yok dedı bu ınsan oğlu tay buzagı deıl dedı hemen yurucek anne babalar hep acele edıo kıkırdaklarını zorluyolr dedı aklınızda olsun orumcek tehlıkelımıs kendı tutunrak kalkmadıgı surece kalcanın cok kotu sorun ıcermedıgı ıcın ıkı kat bez takarak duzeltmeye calısıckmısım 18 aylıkken kontrl oluck bıdaha bole ıste opuorm herkesi:3: :3: :3:

geçmiş olsun cnm bizimde bir ayağını sanki tutunca ayakta ayağını kaldırıyo ve ya bana öylke geliyo ama kolllarından tutuınca yürüyo acaba bacağınımı zorladık gerçi çok tutmuyorum ama bide bi bacağının kasık kısmı diğerine göre daha etli dr una götürdüm bişşey yok dedi bak şimdi senin msj okuyunca kafama takıldı
bizde 8 aylık olcaz 21 ınde :16:

yok şimdi tekrar çıplak bastırdım yok biişey amma pinpirikim :1: maşallah oğluşuma :nazar:
kızlar bizimle doğan bebişler nerde eeee

cagan
maşallah kuzuna bizde ne diş nede emekleme var .. :( keşke iştahı olsa...:([/QUOTE]

İştah kaybı bizde diş çıkarcağı zaman olmuştu birde gece uykusu hiç yok gibi bişeydi :)) Saat 1 de uyur 2bucukta uyanır fıldır fıldır bakınırdı.Benim gözümden uyku akar Prenses hanım ise odayı incelemekle meşgul saşkın şaskın yüzüme bakardı.Şükür şimdi herşey yolunda ama sanki üsttende diş çıkıcak gibi ..Bu gece yine huysuzdu, saat sabah 4bucukta oyun isteyen gözlerle bakıp yüzüme gülümsemeler atıyordu.Bense hiç pas vermedim.Canım yandı ama pas versem hemen oyuna başlıycak... nerde gece uykusu sonra.Çok önemli gece uykusu çookk...

İştah kaybı bizde diş çıkarcağı zaman olmuştu birde gece uykusu hiç yok gibi bişeydi :)) Saat 1 de uyur 2bucukta uyanır fıldır fıldır bakınırdı.Benim gözümden uyku akar Prenses hanım ise odayı incelemekle meşgul saşkın şaskın yüzüme bakardı.Şükür şimdi herşey yolunda ama sanki üsttende diş çıkıcak gibi ..Bu gece yine huysuzdu, saat sabah 4bucukta oyun isteyen gözlerle bakıp yüzüme gülümsemeler atıyordu.Bense hiç pas vermedim.Canım yandı ama pas versem hemen oyuna başlıycak... nerde gece uykusu sonra.Çok önemli gece uykusu çookk...

canım senin 2.bebeğinmi bu? hamilelik takvimin varda.

Son düzenleme:
Back
X