2012 Haziran Anneleri Doğurdu

.......................................

Son düzenleme:
günaydın herkesee.. uzun süre giremedim aşı işleri ile meşguldük yiğit alkış yapmayı öğrendi çok tatlı bu arad haftaya sünnet olacak Allah nasıl ederse içimi bir sızı kaplıyor ama nerde yaptırascagız karar vermedik yaaa

hadi bakalım koca adam olacak yiğit, içinin sızlaması normal canım anne yüreği ama inan büyüyünce hatırlamayacak, bence bebekken yaptırmak en mantıklısı hatta doğduğu gibi.

kızlar herkese selam perşembe günü beren alttan 2 dişini birden çıkardı, ne ateş ne huysuzluk ne iştahsızlık ne uyku düzeninin değişmesi hiçbirşey anlamadım maşallah benim kuzuma:nazar::nazar: akşam muhallebi yediriyordum bi baktım kaşığa çıt çıt ses geliyor pispis sırıttı suratıma beren hanım ilk ben görmüş oldum haftasonu hediyelerini aldık babasıyla:1: dişi biraz gözüktükten sonra da diş buğdayını yapıcam panpişin:1:

Son düzenleme:
kızlar herkese selam perşembe günü beren alttan 2 dişini birden çıkardı, ne ateş ne huysuzluk ne iştahsızlık ne uyku düzeninin değişmesi hiçbirşey anlamadım maşallah benim kuzuma:nazar::nazar: akşam muhallebi yediriyordum bi baktım kaşığa çıt çıt ses geliyor pispis sırıttı suratıma beren hanım ilk ben görmüş oldum haftasonu hediyelerini aldık babasıyla:1: dişi biraz gözüktükten sonra da diş buğdayını yapıcam panpişin:1:

masallah ilk.cim
benim cadi da tik yok yaaaaaaa
bu arada yazdiklarini surekli okuyorum
nede olsa kizlarimiz ayni gunun cocugu diye
ben henuz evde pisirilen birsey yedirmedim
hazir cam kavonozdaki bebek mamalarindan aliyorum icinde bulundugu aya uygun olan
sana sorum vardi fistigim ya
disten once bir siskinlik salya olayi varmiydi
ben cok kafaya taktim bu disi
sen emziriyormusun
benim mercimek beni yalanci meme niyetine kullaniyorda

masallah ilk.cim
benim cadi da tik yok yaaaaaaa
bu arada yazdiklarini surekli okuyorum
nede olsa kizlarimiz ayni gunun cocugu diye
ben henuz evde pisirilen birsey yedirmedim
hazir cam kavonozdaki bebek mamalarindan aliyorum icinde bulundugu aya uygun olan
sana sorum vardi fistigim ya
disten once bir siskinlik salya olayi varmiydi
ben cok kafaya taktim bu disi
sen emziriyormusun
benim mercimek beni yalanci meme niyetine kullaniyorda

teşekkürler tatlım, ben milupanın kavanoz mamalarını dışarıya çıktığım zaman misafirliğe gittiğim zaman veriyorum, evdeyken herşeyini günlük pişiriyorum, beren hala meme emiyor ama meme delisi değil vermesem aramaz memeyi.
dişten öncede alttan beyaz beyaz şişik gözüküyordu damağı sana özel mesajda yazmıştım zaten, eli hep ağzındaydı salya çok fazla olmamak kaydıyle oluyordu. Ama her çocuk farklı zmaanlarda çıkartıyor dişi hiç takma kafana bir bakmışsın benim gibi çıkıvermiş üstüne düşme çok şükür minişlerimiz sağlıklı, gerisi gelir.

Maşallah berenciğe Ah canım bizim altlar da öyle olmuştu ne zaman cıkıvermiş anlamadık bile ama bu üstler zorluyo kuzucuğumu dördü birden geliyor bı de yaa cok şükür ateş yok iştah da iyi ama akşam uykumuz azaldı

:31:
Maşallah berenciğe Ah canım bizim altlar da öyle olmuştu ne zaman cıkıvermiş anlamadık bile ama bu üstler zorluyo kuzucuğumu dördü birden geliyor bı de yaa cok şükür ateş yok iştah da iyi ama akşam uykumuz azaldı

yarene de maaşallah, sanırım beren arka dişlerini çıkartacak parmaklarını hep arka damaklarına sokup kaşıyor yaren ne durumda?

:31:

yarene de maaşallah, sanırım beren arka dişlerini çıkartacak parmaklarını hep arka damaklarına sokup kaşıyor yaren ne durumda?

ay evet ya benim kızda oyle suluğun ucuyla arkaları kaşıyor kızım diyorum sırayla çıkar şu dişlerini hepsini birden çıkarma :1: dişler çıkıyo da daha bizim tombalak da emekleme ibareleri bile yok tembeliz biraz :1:

ay evet ya benim kızda oyle suluğun ucuyla arkaları kaşıyor kızım diyorum sırayla çıkar şu dişlerini hepsini birden çıkarma :1: dişler çıkıyo da daha bizim tombalak da emekleme ibareleri bile yok tembeliz biraz :1:

olsuun canım emekler çok acele etme ben şimdi peşinden yetişemiyorum çekmece dolap ne varsa indiriyor yere, sandalyelerin masaların koltukların altına giriyor, son rahat günlerini yaşa derim:1: sonra böyle peşinde olacaksın hep

$Fotoğraf1373.webp

/
maşallah bebişine hep böyle diş çıkarsın inşallah sıkıntısız....canım diş buğdayı nedir?

günaydın herkesee.. uzun süre giremedim aşı işleri ile meşguldük yiğit alkış yapmayı öğrendi çok tatlı bu arad haftaya sünnet olacak Allah nasıl ederse içimi bir sızı kaplıyor ama nerde yaptırascagız karar vermedik yaaa

sağlıkla kazasız belasız sünnetini olsun oğluşun....

kızlar size bişey sorcam sizin bebişiniz çorbayı ya da yoğurdu ne kadar yiyiyor?

/
maşallah bebişine hep böyle diş çıkarsın inşallah sıkıntısız....canım diş buğdayı nedir?

kızlar size bişey sorcam sizin bebişiniz çorbayı ya da yoğurdu ne kadar yiyiyor?

teşekkürler canım, 1 küçük kase yiyor ikisinden de canım.

olsuun canım emekler çok acele etme ben şimdi peşinden yetişemiyorum çekmece dolap ne varsa indiriyor yere, sandalyelerin masaların koltukların altına giriyor, son rahat günlerini yaşa derim:1: sonra böyle peşinde olacaksın hep

Eki Görüntüle 611805

ayyy yerim ben seni tombik tombik emekliyor.zeynep yaren uyansın göstereyim berenin fotosunu görsün de örnek alsın tembel tavşan
,hanımefendi dün gece 11 de uyuyunca gündüz tamamlıyor eksiği :52:

Son düzenleme:
ayyy yerim ben seni tombik tombik emekliyor.zeynep yaren uyansın göstereyim berenin fotosunu görsün de örnek alsın tembel tavşan
,hanımefendi dün gece 11 de uyuyunca gündüz tamamlıyor eksiği :52:

benimkide uyuyordu yeni kalktı:1: olsun annesi berenin tombikliği kalmadı canım yaa diş üstüne çok hareketlilik sanki söndürdü yavrumu, 7 aylıkken 8 kiloydu, şimdi nasılsır bilmiyorum?

$Resim 923.webp
benimkide uyuyordu yeni kalktı:1: olsun annesi berenin tombikliği kalmadı canım yaa diş üstüne çok hareketlilik sanki söndürdü yavrumu, 7 aylıkken 8 kiloydu, şimdi nasılsır bilmiyorum?

tatlim bu da benim minik mercimegim elifimmmmmmmmmm
ben henuz evden bisey yapip vermiyorum seni okudukca masallah cekmekten bir hal aliyorum vallahi
benim cadi hic uyumuyor kus gibi 3-5 dakika 8 aya yaklasiyor gece uykusu nedir bilmiyorum
fazla yese kusuyor zaten biberon ve emzik hic kullanmadik almadi
simdide hep hazir sise mama yada toz kahvaltilik mama kullaniyorum
seninki sanirim emekliyor
elif hanimida koyunca gidiyor ama kiz kucaktan inemiyorki
disleride dr.gec ciksin iyidir diyor ama iste ben durmuyorum
biliyorsun ikiz ablamiz var onlar zaten oyuncak bebek muamelesi yaptigi icin sanirim icin simarmaktan birde capkin capkin gulmekten baska maharetimiz yok teyzosu
simdi kucamda bereni gosteriyom bak gorde utan diyorum canim

evde neler yapip yedirdini yazarmisin
cesaret edemem ama denemek istiyorum

/

birer kase yiyor ama :nazar: büyük kase değil ama orta boy yani

kızlar bizde alt dişlerimizi 2 tanesini 5,5 aylıkken çıkardık daha diğerleri çıkmadı ama zorluyo yani üstler fena arkalarınıda kaşıyo salya akıtıyo bakalım hangisi çıkcak altlatı çıkarken bizde anlamadık gerçi maşallah ateşimiz olmuyor ama :nazar: sürekli eli ağznda ve sıkıntılı belli bebişim bizimkide emeklemeyi sürünerek yuvarlanarak yapıyor :)

Eki Görüntüle 611964

tatlim bu da benim minik mercimegim elifimmmmmmmmmm
ben henuz evden bisey yapip vermiyorum seni okudukca masallah cekmekten bir hal aliyorum vallahi
benim cadi hic uyumuyor kus gibi 3-5 dakika 8 aya yaklasiyor gece uykusu nedir bilmiyorum
fazla yese kusuyor zaten biberon ve emzik hic kullanmadik almadi
simdide hep hazir sise mama yada toz kahvaltilik mama kullaniyorum
seninki sanirim emekliyor
elif hanimida koyunca gidiyor ama kiz kucaktan inemiyorki
disleride dr.gec ciksin iyidir diyor ama iste ben durmuyorum
biliyorsun ikiz ablamiz var onlar zaten oyuncak bebek muamelesi yaptigi icin sanirim icin simarmaktan birde capkin capkin gulmekten baska maharetimiz yok teyzosu
simdi kucamda bereni gosteriyom bak gorde utan diyorum canim

evde neler yapip yedirdini yazarmisin
cesaret edemem ama denemek istiyorum

canım maşallah sübhanallah kuzuna:nazar::nazar: tombiş tombiş bizimki çitlembik gibi kafasını soktuğu heryere giriyor mübarek:1:senin işin çok zor 3 çocukla yine çok iyi başa çıkabiliyorsun ablalar kaç yaşındaydılar?

neden cesaret edemiyorsun?

kahvaltısını cicibebe beyaz peynir pekmez ya da organik reçel, yumurta,ıhlamur koyup hazırlıyorum ıslatmak için bazen milupa sütlü ballı irmikliyi sulu hazırlayıp ıhlamur yerine onu koyuyorum.

çorba olarak patates,havuç,kereviz,ıspanak,pırasa,domates,kabak,pirinç,telşehriye veya bulgur,bazen et bazen kuzu ciğeri bazen tavuk ekleyip hazırlıyorum

tarhana çorbasını kıyma kavurup yapıyorum

terbiyeli çorbalar yapıyorum sebzeli, bakliyatlı değişiyor

yoğurt yediriyorum

akşam uyumadan muhallebisini yiyor milupa gece sütlü bisküvili veya gece sütlü tahıllı.

meyveleri püre yapıp bebe bisküvisiyle karıştırıp yediriyorum.sade meyve sevmiyor benim bıdık anasına çekmiş:1:

Canım ya aynı dert bizde de var hafif ateşli gibi geceleri çok sık uyanıyor akşam yatıp sabah kalkan cocuk gitti yani. Bizim alttan iki dişimiz çıktı da şimdi üstten geliyor hemde dördü birden valla yavrum yazık ne sıkıntılar çekiyor kimbilir. Gecmiş olsun bebişine

Müzikli ışıklı oyuncaklar ilgisini çekiyor fisher price tırtıl kitabını almayı düşünüyorum. Geçen gün chiccoo nun Türkçe konuşan çiftlik evi indirimdeydi daha erken ama onu aldık açınca cok mutlu oluyor.

sağolasın cnm, evet üst dişleri biraz daha zor çıkıyor yumurcakların, bir an evvel çıkartıp rahatlasın kuzular inşaAllah..
yeni oyuncakları ile güzel güzel oynasın bebeğin, çok ilgilerini çekiyor böyle sesli ışıklı oyuncaklar..

hayırlı olsun ilk iki inciniz annesi,
hepsini ağrısz sızısız çıkartır inşaAllah..
diş buğdayını da eminim çok güzel yaparsın, hamarat anne :nazar::nazar:

Eki Görüntüle 611805

oyy yerim seni minik kedicik, nerelere girdin sen öyle..mutfak kedisi:1:

/

çok çok az yiyor hala,

%98 emerek doyuruyor kendini minik..

bir de püskürtmeyi öğrenmiş, yediği iki üç kaşığa da püü diyerek etrafa saçıyor yaramaz..

Son düzenleme:
canım maşallah sübhanallah kuzuna:nazar::nazar: tombiş tombiş bizimki çitlembik gibi kafasını soktuğu heryere giriyor mübarek:1:senin işin çok zor 3 çocukla yine çok iyi başa çıkabiliyorsun ablalar kaç yaşındaydılar?

neden cesaret edemiyorsun?

kahvaltısını cicibebe beyaz peynir pekmez ya da organik reçel, yumurta,ıhlamur koyup hazırlıyorum ıslatmak için bazen milupa sütlü ballı irmikliyi sulu hazırlayıp ıhlamur yerine onu koyuyorum.

çorba olarak patates,havuç,kereviz,ıspanak,pırasa,domates,kabak,pirinç,telşehriye veya bulgur,bazen et bazen kuzu ciğeri bazen tavuk ekleyip hazırlıyorum

tarhana çorbasını kıyma kavurup yapıyorum

terbiyeli çorbalar yapıyorum sebzeli, bakliyatlı değişiyor

yoğurt yediriyorum

akşam uyumadan muhallebisini yiyor milupa gece sütlü bisküvili veya gece sütlü tahıllı.

meyveleri püre yapıp bebe bisküvisiyle karıştırıp yediriyorum.sade meyve sevmiyor benim bıdık anasına çekmiş:1:
her seyde kusuyor bazen kusmamasi icin yalvariyom ama nasil bir kusma sanki fiskirtiyor canim
esimde hazir ver evdekiler belki agir gelir siseler bebek icin ozel yapim diyor kafam cok karisikkkkkkkkkkkkkk
kizlar 10 u bitirdi biride cuma gunu kolunu kirdi
avaz avaz bagirmak istiyorum imdattttttttttttttttttttttttttttt
mas. ne guzel yiyormus sende guzel hazirliyorsun canim nazar degmesin anali kizli kasiyin totisi bakiyimmmmmmmmm

:nazar: çok tatlısın melegim...tombik yanaklardan öpüver yerimize annesi..:nazar::nazar:

allah razi olsun bebegim cumlemizin kuzusu allaha emanet

Back
X