slm kızlar naslsınızzz bebişler nasıl
bizimde diş sorunumuz var alt dişlerimiz çok kolay çıktı 5,5 aylıkken ama hala üstler çıkcak sıkıntılı oluyo kabardıda ama malesef kaç aydır çıkmadılar bu kadar ara oluyomukı dişlerde :26: neyse inş sağlıkla çıkarırlar
bende dün tavuk çorbası yaptım beyimiz yemedisonra acıkınca yedirdim biraz daha yedi o zaman ama onuda iştahla değil iştahla yediği yoğurt meyva püreleri
tarhana çorbasını çok severdi sanırım hergün vermemden dolayı onuda yemediği için ara verdim 1 haftadır verm,yorum
bide yüzümüzde kırmızılıklar oluşmuştu dr bize 7 ncı ayda ilaç verdi egzema olmuş dedi kullandık ama sankı arada gene oluyo gibi :26: alerjıkmı acaba neye olabilir tarhanayıda ev tarhanası bulamadımev yapımı diyor ama fabrıkasyon içime sinmiyo halıs ev tarhanası bulmam lazım çok faydalı
yüzünde böyle pütürlü sivilcremsi hanı küçük bebeklrde et dolduran derler ya bu hala etmi dolduruyoyok artık sivilce gibi bunlar ne acaba dr gidince sorcam gerçi gördü ama genede bu konuyu sorayım yaşayan varmı aranızda :26: vucudunda kulaklarında da var
bende günlük meyva püreleri, bebe bisküvisi karışım yoğurt, sadece yoğurt hergün bir kase vs oyle veriyorum bu ara soğuk şeyleri daha çok seiyo sanırım dişlerinden soğuk verebilirsniz yazıyor nete ama boğazı ağrımaz yada midesi inş ben azcık veriyorum ama genelde bekletiyorum dışarda sonra veriyoprum üşütmeyelim die korkuyorumda
slm çok şükür... 6.5 aylıkken alt dişlerimiz çıktı 7.5 aylıkken üst dişler çıkmaya başladı önce sağ patladı sonra sol ama daha küçükler... bide üst dişler arasındaki mesafe çok öyle ayrık mı oluyor üst dişler... çıkan sivilce gibi şeyler için bişey diyemeyeceğim ama eymeninde ağız kenarlarında ve çenesinde bazen oluyor onu da mama kaşığına bağlıyorum ben....