2012 Haziran Anneleri Doğurdu

bu arada size sormak istediğim şey bebişleriniz ne kadar su içiyor beren suyu çok seviyor alıştırma bardağını gördüğü anda eller kollar ağız ayrı oynuyor günde 250cc su içiyor bu fındık.

Bende o alistirma bardagini iki gunde bir dolduruyorum yani 200 cc yi iki gunde iciyolar masallah berene ne guzel su iciyomus

canım ben çalışlar caddesinde kurtuluş hallaç a götürüyorum özel muayenehane, medicana hastanesini hiç bir zaman sevmedim politikası direk insan kazıklamaya yönelik ve doktoruları ilaç yanlısı alper beyide bu yüzden değiştirdim.

hiç ölçmedim cc olarak ama sen sorduktan sonra ölçtüm şöyle açıklayayım

sabah 5 cicibebe, 1 kibrit kutusu beyaz peynir,1 kaşık tereyağı, 1 kaşık pekmez, ceviz, 1 yumurta sarısı ekliyorum ıslatmak için milupa ballı irmikli kaşık maması koyuyorum yiyor bir güzel.
öğle 1 küçük kase çorba 140ccye denk geliyor ve 4 yemek kaşığı yoğurt yiyor.
ikindi meyva ve bebe bisküvisi karıştırıp yediriyorum
akşam bize yapığım yemeklerden bazen yarım kabak dolması yoğurtla karıştırıyorum, köfte patates püresi makarna,tavuklu pilav vb.
yatmadanda muhallebisini yiyor
aralarda günde 8 kez anne sütü alıyor.

benim de berenin deyişiyle meeem:1: ucumda öyle:1: ben bayağdır 4+ bez kullanıyorum bence bu rahat oluyor.
Canim ben dogumu orda yaptim ama hic sikinti yasamadin gerci bizim tanidik hemsire vardi orda o saolsun cok ilgililerdi. Alper beyde bize hic ilac vermez oyleilacsizda iyilesebilir der hep ama bizi muayene etmeye basladigi zaman sorunsuz bebisler geldi der herhalde ondan allaha sukur cok buyuk sikintimiz olmadi ama cok yogun bir dr muayenede bile abartisiz on kere araniyor artik gina geliyor konusmasini beklemekten

slm kızlar muhabbetiniz bol olsun :16:
bizimde doğum kılomz 2850 idi ve hatta her ay 1500 kılo alıyodu ama artık 330 gr alıyo :nazar:maşallah
oğluşumun sanırım dişleri çıkcak bugün farkettim üstler belirmiş :nazar: yemek konusunda yoğurdumuz hep yenir hergün bir kase bazen yemiyo dediğim gibi dişlerden sanrım ama maşşllah genede tarhana çorbasını pek sever :16: kahvaltısıda var tabi ama ben otomatiğe bağlamış gibi beslemiyorum artık oda insan sonuçta demi :1: dr da boy ve kılo görünce zaten bana yedir vs şunuda yap demedi :1: :nazar:
bez ise 4 ve 4 plus kullanıyoruz biz

slm kızlar muhabbetiniz bol olsun :16:
bizimde doğum kılomz 2850 idi ve hatta her ay 1500 kılo alıyodu ama artık 330 gr alıyo :nazar:maşallah
oğluşumun sanırım dişleri çıkcak bugün farkettim üstler belirmiş :nazar: yemek konusunda yoğurdumuz hep yenir hergün bir kase bazen yemiyo dediğim gibi dişlerden sanrım ama maşşllah genede tarhana çorbasını pek sever :16: kahvaltısıda var tabi ama ben otomatiğe bağlamış gibi beslemiyorum artık oda insan sonuçta demi :1: dr da boy ve kılo görünce zaten bana yedir vs şunuda yap demedi :1: :nazar:
bez ise 4 ve 4 plus kullanıyoruz biz

Evet minik insanlar onlar bir gün bir günü tutmuyor. Mesela biz yemedik kahvaltıyı muzumuzu da yarım yedik yayla çorbasına güveniyorum ama onu iyi yiyorlar ;)

Evet minik insanlar onlar bir gün bir günü tutmuyor. Mesela biz yemedik kahvaltıyı muzumuzu da yarım yedik yayla çorbasına güveniyorum ama onu iyi yiyorlar ;)

Bende bir kac ay once vermistim yayla corbasi ama begenmediler tek yemedikleri sey diyebilirim bende sevmem herhalde bana cekmisler bak aklima geldi yarin bir deniyeyim yiyecekler mi

Bende bir kac ay once vermistim yayla corbasi ama begenmediler tek yemedikleri sey diyebilirim bende sevmem herhalde bana cekmisler bak aklima geldi yarin bir deniyeyim yiyecekler mi

hayatımda hiç yayla çorbası yapmadım,sueda'ya yaptım ilk kez
o da güzel olmadı vermedim,daha yayla çorbası içmedi hiç
sonradan da gerek duymadım nasıl olsa yoğurt yiyor :24:

Bizim de babalarına çekmişler yoğurt ve yayla çorbası yerler. Babamız da sevdiğinden bizim evden eksik olmaz.

hayatımda hiç yayla çorbası yapmadım,sueda'ya yaptım ilk kez
o da güzel olmadı vermedim,daha yayla çorbası içmedi hiç
sonradan da gerek duymadım nasıl olsa yoğurt yiyor :24:

Bende evlenmeden once hic icmemistim kv me gittigimde o yamisti orda yemistim ama begenmedim esim sever ama yapincada kac gun yemek zorunda kaldigi icin yapmiyoum bende annesine gidince iciyo artik dedigin gibi yogurt eksik olmuya zaten yiyolar

Bizim de babalarına çekmişler yoğurt ve yayla çorbası yerler. Babamız da sevdiğinden bizim evden eksik olmaz.

Benimkiler yogurduda ilk sevmemislerdi meyveyle veriodum ama simdi alistilar sade yiyolar. Bizim babamizda seviyo ama bir tencereyi tek basina yemek zorunda kaldigi icin istemiyor artik annesinde hasret gideriyo kendileri yayla corbasiyla

selam kızlar biz geldik gülfem elaya maaşallah çok tatlı annesi:nazar:
çorbalardan konuşulmuş berene bugün et suyundan mis gibi yayla çorbası yapmıştım bende içine de et didikledim yedi bi güzel, günümüz bitti evimize geldik babamıza yemek yaptık beren hanım uyudu ben de şöyle bir size bakayım dedim, bu arada ev tarhanam bitmişti ebebekten bebekler için olan tarhanadan aldım beğendim ev tarhanası olmayan anneler güvenle alabilirler.

selam kızlar biz geldik gülfem elaya maaşallah çok tatlı annesi:nazar:
çorbalardan konuşulmuş berene bugün et suyundan mis gibi yayla çorbası yapmıştım bende içine de et didikledim yedi bi güzel, günümüz bitti evimize geldik babamıza yemek yaptık beren hanım uyudu ben de şöyle bir size bakayım dedim, bu arada ev tarhanam bitmişti ebebekten bebekler için olan tarhanadan aldım beğendim ev tarhanası olmayan anneler güvenle alabilirler.

Ooo gezmelerden gelmisson canim evet bende gormustum e bebekte guzelse benim tarhanam bitince alabilirim ozaman

Akillibicik cim sen birkac gun once mama sandalyesi sormustun galiba bizde chicco polly var iki tane aldik 3 aydir kullaniyoruz memnunuz ama evin kucuk ve yerin darsa onermem cunku cok buyuk ben ikeadaki ni gordum gecen gun ufak birsey az yer kapliyor eger ikea ya yakinsn bir gidip bak ona gore karar ver canim

Akillibicik cim sen birkac gun once mama sandalyesi sormustun galiba bizde chicco polly var iki tane aldik 3 aydir kullaniyoruz memnunuz ama evin kucuk ve yerin darsa onermem cunku cok buyuk ben ikeadaki ni gordum gecen gun ufak birsey az yer kapliyor eger ikea ya yakinsn bir gidip bak ona gore karar ver canim

İkea antilop aldık canım 2gün önce basit bişey şuan oturup oyun oynuyoruz mama yemedik hiç

İkea antilop aldık canım 2gün önce basit bişey şuan oturup oyun oynuyoruz mama yemedik hiç

Valla benim simdiki aklim olsa ikeadan alirdim senin gibi normal mama sandalyeleri cok buyuk hem cok yer kapliyor hemde fiyat bakimindan yuksek tek olsa sorun olmazdi ama iji tane olubca gercekten cok yer kapliyo

slm haziran anneleri. kısmetse bende 2013 haziran annesi olacağım. alışveriş konusunda kafam çok karışık. nette bazı listeler var ama her ayda çocuğun ihtiyaçları farklı olabilir. sizle aynı zamanlarda olcağımız için sizden fikir, bilgi, destek bekliyorum .

slm haziran anneleri. kısmetse bende 2013 haziran annesi olacağım. alışveriş konusunda kafam çok karışık. nette bazı listeler var ama her ayda çocuğun ihtiyaçları farklı olabilir. sizle aynı zamanlarda olcağımız için sizden fikir, bilgi, destek bekliyorum .

Selam hayırlısıyla ALLAH sağ salim doğurmayı nasib etsin
2013 haziran annelerinden daha evvelde böyle bir soru geldi
bende cevaplamıştım 445.sayfada var oraya bak

valla siz iki taneyle maaşallah fırsat bulup giriyosunuz, biz bir taneyle anca bu kadar yapabiliyoruz maaşallah size:1:

Cabin ben laptopu acmiyirum telden giriyorum bebekleri falan sallarkwn iyi oluyor arada size bakiyorum birde aciyorum sonra unutuyorum mesela bu gece acik kalmis dunden unutmusum yeni farkettim

Back
X