- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
ben 6 kg da kalmışım 2 haftadır hiç kilo almamışım, ama uykum kaçıyor cuma kontrol var bebek yeterince kg almamışsa kendimi asla affetmeyeceğim, özellikle yaptığım veya istediğim bişey değil iştahsızım ve gebelikte hiç mi iştahı açılmaz insanın, umarım sağlıkla büyümüştür tekmeleri hareketleri değişiyor artıyor günden güne ama 2 haftada hiç kg almamış olmam beni korkuttu açıkçası:26:
az kilo alanların msjlarını hiç okumuyoruz
ödem varmış demek ki 2 kilo verdiğine göre
bu kadar kısa sürede kilo olsa veremezdin zaten
doğumdan sonra da çabuk verirsin tıpkı böyle
takma kafana boşver
ben de 12,5 kilo aldım işte bugünkü tartıya göre
canim hic bunalima girme siz normalsiniz anormal olan benim
Ben cavdar ekmegi yemeye basladigimdan beri kilo almam durdu:26:
67-68 arasi git gel durumundayim
bende 1 aydır çavdar ekmeği yiyorum
ama kilom tam gaz artmaya devam ediyor
ben de bugün itibariyle 7,5 kg almış görünüyorum. benim bebişin kilosu iyi ama doktor her hafta yarım kg almam gerektiği konusunda uyardı beni :44:
yani sevinemiyorum az kilo aldım diye. kontrole gidince kızacak bana, habire de yiyorum oysa ki.
sanırım artık kilo alımı yavaşladı.
geçen cuma 74,5 çıktım demiştim ya, bu cuma 76,7 çıktım, 1 haftada 2,2 kg almayı nasıl başardım bende bilmiyorum, oturup tek başıma dana falan da yemedim ama :))
off çok olmuş tatlım yaa.ama dun gece çok mu yedın ya da gec mı yedın?o bıle hemen fark edıyo sabah.bu akşam hafıf ya da erken ye yarın sabah gene bak bakalımçemınım daha az çıkıcak.
geçen cuma 74,5 çıktım demiştim ya, bu cuma 76,7 çıktım, 1 haftada 2,2 kg almayı nasıl başardım bende bilmiyorum, oturup tek başıma dana falan da yemedim ama :))
canım bence vücudun su toplamıştır.hepsi kilo değildir.
umarım öyledir, gerçi dün sağlık ocağında baktılar hiç ödemin yok dediler, alyansım bile hala oluyor ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?