2012 haziran anneleri hangi haftada kaç kilo aldı?

hic korkma canim bende 32. haftamin icindeyim 5 kilya yakin aldim ve son 2 haftadir kilo almiyorum ayni sekilde bende oyle cok acikmam istahsizlik bendede vardir ama cok sukur bebegim guzel gelisiyo senin kilo alip almamanla ilgili degil yani mesele

ay inş. yarısı ödemdir yarısı doğumla gider bende 40ım çıkana kadar werrim inşallah

canim hic bunalima girme siz normalsiniz anormal olan benim

bilemedim ki ben şimdi napalım canım bizde böyleymişiz
bebeişlerimiz sağlıklı olsunda hepimizin inşallah
doğmdan sonra halledicez inşallah

artık söylemeye utanıyorum
sabah tartıldım 1 kilo daha almışım
14 kilo almış bulunmaktayım

ben de bugün itibariyle 7,5 kg almış görünüyorum. benim bebişin kilosu iyi ama doktor her hafta yarım kg almam gerektiği konusunda uyardı beni :44:
yani sevinemiyorum az kilo aldım diye. kontrole gidince kızacak bana, habire de yiyorum oysa ki.
sanırım artık kilo alımı yavaşladı.

Ben cavdar ekmegi yemeye basladigimdan beri kilo almam durdu:26:
67-68 arasi git gel durumundayim

valla ben haftada ortlama 600-700 gr alıyorum ayda 2,5 kg dan fazla yapıyo.bufun 32.haftaya gırdım.38 bıtınce alacak yanı dolu dolu 6 haftam var.umudum 12-13 kg ıle bıtırebilmek.

benım geçen cumadan bugune 300 gr eklenmiş.son 3 gundur de kılom sabıt ama bu akşam yemeğe mısafirim var.bakalım sabah kaç çıkıcam(

geçen cuma 74,5 çıktım demiştim ya, bu cuma 76,7 çıktım, 1 haftada 2,2 kg almayı nasıl başardım bende bilmiyorum, oturup tek başıma dana falan da yemedim ama :))

geçen cuma 74,5 çıktım demiştim ya, bu cuma 76,7 çıktım, 1 haftada 2,2 kg almayı nasıl başardım bende bilmiyorum, oturup tek başıma dana falan da yemedim ama :))

off çok olmuş tatlım yaa.ama dun gece çok mu yedın ya da gec mı yedın?o bıle hemen fark edıyo sabah.bu akşam hafıf ya da erken ye yarın sabah gene bak bakalımçemınım daha az çıkıcak.

off çok olmuş tatlım yaa.ama dun gece çok mu yedın ya da gec mı yedın?o bıle hemen fark edıyo sabah.bu akşam hafıf ya da erken ye yarın sabah gene bak bakalımçemınım daha az çıkıcak.

evet, çok oldu, bazen oluyor böyle, napalım

umarım öyledir, gerçi dün sağlık ocağında baktılar hiç ödemin yok dediler, alyansım bile hala oluyor ama bilemiyorum

ödem yoksa bile bi yandan bebek büyüyor onunla birlikte amnion sıvısı da artıyor, göğüs dokumuz ağırlaşıyor doluyor, biraz da yağ toplanıyor en az yiyende bile kalça çevresinde yağlanma bi miktar oluyor, doğanın olayı bu doğum kolay olsun diye vücut kendini hazırlıyor, moralini bozma bebeğin sağlıkla büyüyorsa sorun yok, beyaz ekmek ve tatlıdan uzak dur yeter

dun gece yemeğim var dıyodum ya bu sabah hemen 1 kg fazla çıktı.ama yarın kıne bakıcam ben gene.dun gece gec saatte yendı çünkü.tatlıya zaafım var valla benım bı de simite.onları gördum mu yemıycem dıyemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…