53 le hamile kaldım şuanda 61 kiloyum 8 kilo almışım normal heralde :)
ay deliricem nerdeyse haftada 1 kg almaya başladım bu ne ya.bugun 30.hafta bıttı ve ben tam 10 kg aldım.
ben de çok kilo aldım son 1 ayda... 30.haftanın içindeyim... 1 ay öncesine kadar 4 kilo aldım diye seviniyorken şimdi tam 7 kilo aldım...:18: son 10 haftam inş 5 kiloyu geçmez aldıklarım... doktorum normal doğum istiyorsan az kilo al dedi...
dün bıraz kontrollü gidince bu sabah 300 gr azçıktı dune göre.öncekı akşam abrtmıştım da.geçen cumadan bu cumaya 1 haftada 700 gr almışım.önumuzdekı salı ızne çıkıyorum daha kontrollu olabilirm dıye düşünüyorum malum ışteyken çok duzen olmuyo.
bugun tartıldım 62.8 kılo cıktım baslangıcta 54 kıloydum 8-9 kılo cıvarı almısım suanda da 31+3 uz yanı 8.ayımdayım ınsallah 2 ayda da 3 kılo en fazla alıp 12 kıloyla tamamlarım
8-10 kg alanlara ben de şaşıyorum hakaten yaa:) nasıl beceriyosunuz? az mı yiyosunuz dikkat mi ediyosunuz? :44: ben toplamda 20 alırım sanırımbünye meselesi sanırım biraz da ama moralim de bozulmuyo değil :26:
8-10 kg alanlara ben de şaşıyorum hakaten yaa:) nasıl beceriyosunuz? az mı yiyosunuz dikkat mi ediyosunuz? :44: ben toplamda 20 alırım sanırımbünye meselesi sanırım biraz da ama moralim de bozulmuyo değil :26:[/QUOTE
canım dikkat etmekle alakası yok bence... ben en son 7 kilo almıştım... dikkat ettiğimi söyleyemem... sadece çok hareketliyim... hergün yürüyorum evin içinde bile sürekli hareket ediyorum... en fazla kiloyu da son 5 haftada aldım 3 kg..dileğim Allah.tan 12 kg geçmemek... yani inş diyeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?