2012 haziran anneleri hangi haftada kaç kilo aldı?

30. haftamdayım 11 kilo aldım bende. 7. ayıma girdiğimde 1 kilodan az aldım 1 ay süre içinde. onunda 600gr civarı bebeğime gitmiş. kızlar tuzu kestim sanırım o durdurdu kilo alımımı. umarım son 2 ayda böyle gider. çünkü ben ilk aylarda çok kilo aldım.

ay deliricem nerdeyse haftada 1 kg almaya başladım bu ne ya. bugun 30.hafta bıttı ve ben tam 10 kg aldım.

kizlar inanamayacaksiniz ama ben kilo veriyorum 200 gram vermisim normalde haftalik tartilirdim bu sabah bir bakayim dedim pazartesiden bu yana 200 gram az ciktim bir sorun mu var acaba?

yok canım merak etme dun akşam aZ ya da hafıf yedıysen ondandır.ben de dun sabah göre bu sabah 700 gr fazla çıktım ama 24 saatte 700 gr almış olamam dıye düşünüyorum.ama akşam ıkeadaydık ve ben maşallah hem kendı yemeğimi hem kızımın pizzasının yarısını götürdüm

ay deliricem nerdeyse haftada 1 kg almaya başladım bu ne ya. bugun 30.hafta bıttı ve ben tam 10 kg aldım.

e canım senin de çok değil ki!sanırım en az kilo alan 4 kilo almıştı,onu saymayalım o istisna,yoksa moralimiz bozulursonra senin haftanda en az alan 8-9 civarındadır,bebişler sağlıklı olsun hepsi verilir..bir arkdaaş 20 kilo aldı,eylülde doğum yapmıştı diyetsiz falan şimdi 5 kilo fazlası kaldı.

ben de çok kilo aldım son 1 ayda... 30.haftanın içindeyim... 1 ay öncesine kadar 4 kilo aldım diye seviniyorken şimdi tam 7 kilo aldım...:18: son 10 haftam inş 5 kiloyu geçmez aldıklarım... doktorum normal doğum istiyorsan az kilo al dedi...

ayy canım bende son bir ayda gaza bastım resmennn...

gidiyorum dr.umkibarca kızdı banada :)
aburcuburuma ekmeğime karıştı epeyi
gerçi bende aburcuburdan yana bir tek dondurma vardı...
birde ekmek arası yiyordum gece midem yandğında
ben artık dikkat ediyorum yedğime içtğime...
bakalım bu süreç işe yarayacakmı :)
halada yaramazsaaa
atıcam kendimi yuvarlanıp gidicem :))

sende çok üzme kendini ama biraz kontrolü ele almak lazım..

dün bıraz kontrollü gidince bu sabah 300 gr azçıktı dune göre.öncekı akşam abrtmıştım da.geçen cumadan bu cumaya 1 haftada 700 gr almışım.önumuzdekı salı ızne çıkıyorum daha kontrollu olabilirm dıye düşünüyorum malum ışteyken çok duzen olmuyo.

bende 4 gündür tartıda 75.2 çıkarken bu sabah 74.5 çıktım, 700 gram vermişim, zil takıp oynayacaktım nerdeyse :))
doktora gideceğim için bütün hafta dikkat ettim ondan herhalde
evdeyken daha kolay dikkat etmek, en azından güne geç başlama ve bazı öğünleri salata çorbayla hatta meyveyle geçiştirme şansın var, yürüyüş de yapabiliyorsun, sıkılıyorum diyenleri anlamıyorum, evde olmak hele de hamileyken çok büyük nimet bence

bugun tartıldım 62.8 kılo cıktım baslangıcta 54 kıloydum 8-9 kılo cıvarı almısım suanda da 31+3 uz yanı 8.ayımdayım ınsallah 2 ayda da 3 kılo en fazla alıp 12 kıloyla tamamlarım

Ben 9kilo almışım yaaaen son 28.haftamda gittiğimde 7.5kiloydu fazla almışım..2hafta sonra gideceğim kontrole 10u geçer kesin

az kilo alanlar yazmasın

maşallahınız var kızlar yaa
ne güzel az kilo almışsınız
benim şimdiden 12 kilo
doğuma 20 kiloyla giderim heralde

8-10 kg alanlara ben de şaşıyorum hakaten yaa:) nasıl beceriyosunuz? az mı yiyosunuz dikkat mi ediyosunuz? :44: ben toplamda 20 alırım sanırım bünye meselesi sanırım biraz da ama moralim de bozulmuyo değil :26:

8-10 kg alanlara ben de şaşıyorum hakaten yaa:) nasıl beceriyosunuz? az mı yiyosunuz dikkat mi ediyosunuz? :44: ben toplamda 20 alırım sanırım bünye meselesi sanırım biraz da ama moralim de bozulmuyo değil :26:

ben 9kilo aldım ama dikkat etmiyorum hiç kilo aldırı şeylerde çok yiyorum aslında ama 9kilo azda değil bence.12-15arası normal olduğunu düşünürsek daha 10haftam var.2haftada 1kilodan 10haftada 5kilo eder yani 14kilo yani az değil bence...

ayyy bu topik çok moralimi bozuyorrr

niye biz çok kilo alıyoruz ni ye siz almıyorsunuz
niye bizim piskevitimiz yok anneeee

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…