2012 haziran anneleri hangi haftada kaç kilo aldı?

KIZLAR BAKIN BENİM KİLO ALIMIM NASILMIŞ
9. hafta 1 kilo
10. hafta 0,7 kilo
11. hafta 1,2 kilo
12. hafta 1,4 kilo
13. hafta 1,9 kilo
14. hafta 2,3 kilo
15. hafta 3,1 kilo
16. hafta 4 kilo
17. hafta 3,5 kilo
18. hafta 4,5 kilo
19. hafta 5,8 kilo
20. hafta 6,3 kilo
21. hafta 7 kilo
22. hafta 7,3 kilo
23. hafta 8,2 kilo
24. hafta 8,9 kilo
25. hafta 10 kilo
26. hafta 10,7 kilo
27. hafta 11,5 kilo
28. hafta 11,8 kilo
29. hafta 12,4 kilo

ve bugün itibariyle 65,4 kiloyum. 53 ile başladığım yolculuğum doludizgin kilo alarak devam ediyor

bence fena sayılmaz... bende senin gibi hep çetelesini tuttum... seninkinden tek farkı 13. haftama kadar 2 kilo verdim 13. den sonra kilo almaya başladım.. 24. haftaya kadar da haftada ortalama 300 grm civarı alıyordum.. ondan sonra coştum bakalım nasıl devam edecek... doğum yapan arkadaşlarımın söylediğine göre 6-7-8.ayda çok kilo alınırmış 9.ayda kilo alımı azalırmış...

sanırım bu da kişiye göre değişiyor ya
ben 4-6 arası çok hızlı aldım tabloya göre
şimdi biraz daha az gidiyo gibi ama bakalım
18i bulur en iyi ihtimalle

ben de bu sabah buyuk bı surprizle karşılaştım.1 kg az.herhalde dedım yanlış gördum bı da çıktım 63,5 kg.ınanamadım.kaç gundur temkınlı gıdıyodum ama beklemıyodum açıkçası kılo kaybı.hoş ara öğünlerim dahıl tum öğünlerımı de yıyorum.bu sabah kı tartıya göre 9 kg.
ben ılkınde 2 1 kg aldım yazdım öncelerı de.o yuzden dıkkat etmeye çalışıyorum açıkçası.

ben bi 15 kilo aldim saniyordum ama 12 kilo almisim.Insallah su son 2 aydada 5 kilo daha alir 17 kg ile bitiririm.

kizlar 32+1 haftada 4 kilo 800 gram ile yola devam :)

bizim kilolaraa az deniyo ama canım sen hiç almamışsın hanisana bakınca benim 9kilo gözüme bi battı şimdi...o 4kilonun 2kilosu zaten bebiştir suyu osu busu da diğer kilolar desek senin kilolar nerde.bizemi kaçtılar yoksa

canim valla anlamiyorum herseyide yerim ama bunye meselesi demekki her goren arkadasim sasiriyo inanmiyolar 8 aylik hamile olduguma ama durum boyle yapacak bisey yok

valla ben de öyle çok tuz yıyen bırı değilim ekmeği zaten hep çavdarlı yıyorum yıllardır o da gunde mx.2 dilim ama alıyorum ben anlamadım bu işi.dün sabaha göre bugun 600 gr fazla çıktı yuh dedım artık:)

olsun tatlim sende cok iyi gidiyosun valla, kesin bu tartilar bozuk :=>

selam kızlar bende 31. haftamın ilk günü tartldğmda 14 kilo almıştım dr da kızmmıştı ( kızmasının nedeni bir ayda 5 kilo almamdı ) çok utanmştım bende o zaman..
hatta bana dediki her ay böyle 5 kilo alırsan dedi elini salladı oooo dedi sonra yürüyemessin bilee
ayy kocişten utandım en çokda onla aynı kilo olmuşum

hafif bir diyet ile bol yürüyüş verdi
32. haftamın ilk günündeyim şimdi 2kilo vermişim genel olarak

32. hafta 12 kilo

yine fazla ama bu ay kilo almazsam diye umudediyorum belki normale dönebilir kilo alış hızım aslında ben diyete başlarken kesinlikle zayıflamak için başlamadım yanlş anlaşılmasın..
bu arada ben tam 72 kilo oldum aynadaki görüntü bana benziyor ama kim ki

makarna hamurişi börek gözleme veee kıymetli aburcuburlarım ile vedalaştım artık

ayyy
kendimdenutandım resmen ben neymişim ya böylee
az önceli msj.ımı senhiç okuma ilk :) her an bunalıma girebilirim yani

az kilo alanların msjlarını hiç okumuyoruz
ödem varmış demek ki 2 kilo verdiğine göre
bu kadar kısa sürede kilo olsa veremezdin zaten
doğumdan sonra da çabuk verirsin tıpkı böyle
takma kafana boşver
ben de 12,5 kilo aldım işte bugünkü tartıya göre

Ben bugune + 300 gr la başladım.son 2 gunde 900 gr.ya ben de bı arıza var ya tartıda.bugunku tartıya göre 30+6 ve 10 kg.

ben 6 kg da kalmışım 2 haftadır hiç kilo almamışım, ama uykum kaçıyor cuma kontrol var bebek yeterince kg almamışsa kendimi asla affetmeyeceğim, özellikle yaptığım veya istediğim bişey değil iştahsızım ve gebelikte hiç mi iştahı açılmaz insanın, umarım sağlıkla büyümüştür tekmeleri hareketleri değişiyor artıyor günden güne ama 2 haftada hiç kg almamış olmam beni korkuttu açıkçası:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…