2012 haziran anneleri hangi haftada kaç kilo aldı?

20+3 bu sabahki tartım sonucuma göre 5,200 almış görünüyorum

ben tıka basa yenen bir akşam yemeği sonrasında tartıda 80'i gördüm
sabah tartılmış olsam düşse düşse 1 kilo düşer net 79 kiloyum diyebilirim
tam 6 kilo almışım

bulantılar zamanında verilen kiloları hesaba katarsam 9 kilo aldım
ikiz değil bir ordu büyüyor sanki içimde

Kizlar benim boyum ufak diye dombili birsey olcam diye korkuyorum
3,5 Kilo almisim. Insallah 10 kilo ile bitiririm. Söyle bi kendime bakinca heryerim ayni gobisim haric. Oraya almisim sirf. Ben normalde kilo alinda direk yuzum siser,oram buram siser ama ilk yuzumden anlarim. Yuzumde suan normal diye aldigim kilo iyi diyorum

öf şimdiden bıktım kılo derdınden.ben de bu sabah 59,9 çıktım bu da demektır kı 5 kg 400 gr almışım.gerçi akşam yemekten sonra bişey yemzsen sabah tartısı hemen fark edıyor.akşam da annem çayın yanına bişeyler koydu ay anne dedim kaynanam yapsa neyse.akşam arkadaşlara gıdıcez yarın günüm var akşamına da başka bı arkadaşlara yemeğe gidicez.herhalde pazar sabahı 70 kılo çıkarım

öğlen kızım ıstıyor dıye avm ye gıttık burda oyuncaklara falan bınsın dıye ve ben dayanamıo koca bı kumpır yedım ama herhalde 2-3 yıldır yemıyodum hiç.gözum döndu resmen

gün gün çok farkediyor bu kilolar ya
dengesiz dengesiz ilerliyorum ben de
iki gündür 5,200 almış görünüyorum
ondan önce 5,700dü
zayıflamış olma ihtimalim yok ödem midir su mudur nedir bilemedim

söylediğin doğru.ben de mesela sebze değil de et yersem ya da akşam çayın yanına bişeyler yersem hemen fark edıyo ertesı gun.ama sebze yersem sabah daha az çıkıyo.

Maşallah size nasıl başardınız bunu bize de söyleyin yahu

tatlım 20+5 te kontrole gittiğim de 2 kg. almış görünüyordum...5 gün geçti...
bu 5 gün içerisinde kilo aldım mı bilmiyorum...
ama ben zaten kilolu hamile kaldığım için olabilir...yani bir sırrı yok :)))
87 ile kalmıştım...çoğunuzun doğum yapacağı kilo da yani
şimdi de 89 oldum...

22. haftadayım toplamda 4 kilo aldım. 60.5-64.5. Ama başta kusmalar yüzünden 3,5 kilo vermiştim, onu da katarsak 7,5 ediyor. Ama ben katmamayı tercih ediyorum hehe

Bu arada bu kilonun son 1,5 kilosunu sadece son bir haftada aldım. Çok fena iştahım açıldı, hiç doymuyorum ve kendimi kontrol etmekte ciddi zorlanıyorum. Böyle giderse vay benim halime.. ooof off..:18:

kızlar bende 63,5 ile hamiş kaldım...şimdik 19+5 teyiz 65 kiloyum ,2 kilo almışım ....hamileliğim bulantılarla geçti ilk 4 ay doğru dürüst bişey yiyemedim yeni yeni iştahım açıldı toparlarım galibaP

19+3 ve tam tamına 7 kilo aldım :26: sanırım ben biraz hızlı gidiyorum

off off
bu sabah da 7 kilo almış görünüyorum yaa
21+0
dün 6 kiloydu
ondan önce 5,200 falan
bu ne değişim yaa
aldığım kilodan çok bu kadar değişken olmasına sinir oluyorum

off off
bu sabah da 7 kilo almış görünüyorum yaa
21+0
dün 6 kiloydu
ondan önce 5,200 falan
bu ne değişim yaa
aldığım kilodan çok bu kadar değişken olmasına sinir oluyorum

ben de toplamda 8 kilo aldım. Sonumu merak ediyorum. Hayırllısı bakalım. Dikkat de ediyorum ama alıyorum yine de.

ben de toplamda 8 kilo aldım. Sonumu merak ediyorum. Hayırllısı bakalım. Dikkat de ediyorum ama alıyorum yine de.

valla bence dikkatle falan alakası yokmuş bu işin
tamamen bünye meselesi olduğuna inanıyorum artık
kimisi yiyor almıyor kimisi yemiyor alıyor işte biz gibi

sanırım hepimizin gündem maddesi kılolar.ben de 2 gundur 60,2 çıktım.54,5 ıle hamıle kaldım.bu da5 700 yapar göbekler yerıne kıloları yarıltıralım bence

sanırım hepimizin gündem maddesi kılolar.ben de 2 gundur 60,2 çıktım.54,5 ıle hamıle kaldım.bu da5 700 yapar göbekler yerıne kıloları yarıltıralım bence

doğumdan sonra da en az 6 ay emziriyoruz diye diyet falan yapamayız. sonra da yapışır kalır kalan kilolar. neyse sağlıklı sıhhatli doğsunlar da canları sağolsun de mi?

Bende 22.haftadayım 4 kilo aldım kızlar ilk kızımdada 8 kiloyla bitirmiştim bundada hedefim 10 kiloydu zaten ben hamilelikde değilde süt zamanı kilo alıyorum süt osun diye yedikçe yiyorum ama azimliyim ikincide daha dikkatli olucam süt zamanıda

ben23.haftamdayım sata göre
(tabi ultrasyona göre24 ama kilo alımını sata göre değerlendiriyorum)
ben kaç kilo aldğımı yazmak istemiyorum artık
20.haftamda 5 kilo almıştım
3 haftada aldğm kiloyu iseeee söylemek istemiyorum bile..
kızlar yaaaaa ben bastım gaza gidiyorum çok moralim bozuluyor..

aynada kendimi beğenmiyorum hiç daha eylüldeki resimlerim bile
ne kadar güzel ama şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…