20+3 bu sabahki tartım sonucuma göre 5,200 almış görünüyorum
öf şimdiden bıktım kılo derdınden.ben de bu sabah 59,9 çıktım bu da demektır kı 5 kg 400 gr almışım.gerçi akşam yemekten sonra bişey yemzsen sabah tartısı hemen fark edıyor.akşam da annem çayın yanına bişeyler koydu ay anne dedim kaynanam yapsa neyse.akşam arkadaşlara gıdıcez yarın günüm var akşamına da başka bı arkadaşlara yemeğe gidicez.herhalde pazar sabahı 70 kılo çıkarım
öğlen kızım ıstıyor dıye avm ye gıttık burda oyuncaklara falan bınsın dıye ve ben dayanamıo koca bı kumpır yedım ama herhalde 2-3 yıldır yemıyodum hiç.gözum döndu resmen
Maşallah size nasıl başardınız bunu bize de söyleyin yahu
off off
bu sabah da 7 kilo almış görünüyorum yaa
21+0
dün 6 kiloydu
ondan önce 5,200 falan
bu ne değişim yaa
aldığım kilodan çok bu kadar değişken olmasına sinir oluyorum
ben de toplamda 8 kilo aldım. Sonumu merak ediyorum. Hayırllısı bakalım. Dikkat de ediyorum ama alıyorum yine de.
valla bence dikkatle falan alakası yokmuş bu işin
tamamen bünye meselesi olduğuna inanıyorum artık
kimisi yiyor almıyor kimisi yemiyor alıyor işte biz gibi
benim boyum da kısa. Adile naşit gibi olcam 9 aylıkken
sanırım hepimizin gündem maddesi kılolar.ben de 2 gundur 60,2 çıktım.54,5 ıle hamıle kaldım.bu da5 700 yapar göbekler yerıne kıloları yarıltıralım bence
doğumdan sonra da en az 6 ay emziriyoruz diye diyet falan yapamayız. sonra da yapışır kalır kalan kilolar. neyse sağlıklı sıhhatli doğsunlar da canları sağolsun de mi?[/QUOTE
YOK Aslında dıkkat edersen kalmıyo aslında.ben ılkınde 21 kg aldım.kızımın d.gününde yanı 1 yıl içinde hepisini verıp 54 kılo olmuştum.hatta ılk 8 ay hiçbişey yapmadım dıyebılırım.bı 10 kg kadar falan kendılığınden gıtı 8 ayda.son 4 ayda hem dıyet yaptım hem plates.pilatesi şiddetle tavsıye ederım hepinize.hle kı normal doğum yaparsanız o hafta başlayın.ama sezeryanda mecburen ılk 3 ay yasak egzersiz.ama yuruyuş yapmayı planlıyorum fırsat buldukça.ilkınde tek başımaydım kızımla evde hiçbişeye vakıt kalmıyodu.şimdi bakıcım da var çok şükür kızları bırakıp bırakıp en az 1 saatımı spora ayırmaya planlıyorum.şimdi de fırsat buldukça hamıle pilatesi yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?