- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
kızlar sanırım en durumu en vahim olan benim:18::18: bugün diyetisyende kontrolüm vardı tam tamına 24. haftada 10 kilo almış görünüyorum 2 gün önce sağlık ocağında daha 7 kiloydu 2günde 3 kilo...:26::26::26::26:
ama inanılmaz ödem oluştu bende elim ayağım şiş çizmelerim kapanmıyor alyansım olmuyor
havalarda kötü ama yarından itibaren yürüyüşe başlıcam diyet listesininde dışına çıkmıcam birde hipotroid var off moralim çok bozuldu :18:
aynen yaaa bende 23.haftamdayım 8,5 kilo almışım aynada kendime bakmak bile istemiyorum can simitlerim oldu sanki yanlarda sonra göbek bir yerden yüzüm bile sanki şişti gibi geliyor bana zaten riskli bir durumum oldğu için yatıp istiraat etmem gerekiyor bol b ol yattıkcada almaya dewam ediyorum ciddi ciddi moralim çok bozulmaya başladı eşimde riskli gebeliten dolayı ilişki falan hepten yasak sanki eşim de beni beğenmiyormuş gibi algılamaya başladım birazda hormonların etkisiyle sanırım öyle düşünüyorum normalde yoktur belki öyle düşüncesi ama ne biliyim işte eskiden yaptğm hiçbirşeyi yapamıyorum artık çok sıkkın canım çoook tuana yani seni çok iyi anlıyorum ne yapacağım ben ya :26:
hıı bire o kadar saçım döküldüki çok cansız ve azıcık saçım kaldı sanki((
Kızlar ben de 20+0 da tam tamına 3,600 kg almış görünüyorum.Halbuki 16.haftaya kadar sadece 1 kg almıştım
arkadaslar bende 23 haftamdayım su ana kadar 5 kılo almısım
çok az bile almışsın bence ya
bunu mu dert ediyosun?
kilolu mu başladın?
aynen yaaa bende 23.haftamdayım 8,5 kilo almışım aynada kendime bakmak bile istemiyorum can simitlerim oldu sanki yanlarda sonra göbek bir yerden yüzüm bile sanki şişti gibi geliyor bana zaten riskli bir durumum oldğu için yatıp istiraat etmem gerekiyor bol b ol yattıkcada almaya dewam ediyorum ciddi ciddi moralim çok bozulmaya başladı eşimde riskli gebeliten dolayı ilişki falan hepten yasak sanki eşim de beni beğenmiyormuş gibi algılamaya başladım birazda hormonların etkisiyle sanırım öyle düşünüyorum normalde yoktur belki öyle düşüncesi ama ne biliyim işte eskiden yaptğm hiçbirşeyi yapamıyorum artık çok sıkkın canım çoook tuana yani seni çok iyi anlıyorum ne yapacağım ben ya :26:
hıı bire o kadar saçım döküldüki çok cansız ve azıcık saçım kaldı sanki((
Selam herkese.. Bende acayip kabızlık başladı. O da tartıyı yüksek gösteriyor galiba.. offf off.. Bebiş bağırsağa mı oturuyor ne?
çok cıddı boyutta olmamakla bırlıkte o bende de başladı.sabahları aç karnına kuru kayısı yıyıp uzerıne su iç.ben de işe yaradı.
ne dedı pekı doktorun 24 haftada 5 kıloya?bence gayet ıyı gıdıyosun...aman bu doktorlar da gelsınler kendılerı doğursunlar.doktorun muhtemelen erkek.ben de 23+4 deyım ve ben de 5kg aldım.59 600 çıktım bu sabah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?