2012 haziran anneleri hangi haftada kaç kilo aldı?

aynen yaaa bende 23.haftamdayım 8,5 kilo almışım aynada kendime bakmak bile istemiyorum can simitlerim oldu sanki yanlarda sonra göbek bir yerden yüzüm bile sanki şişti gibi geliyor bana zaten riskli bir durumum oldğu için yatıp istiraat etmem gerekiyor bol b ol yattıkcada almaya dewam ediyorum ciddi ciddi moralim çok bozulmaya başladı eşimde riskli gebeliten dolayı ilişki falan hepten yasak sanki eşim de beni beğenmiyormuş gibi algılamaya başladım birazda hormonların etkisiyle sanırım öyle düşünüyorum normalde yoktur belki öyle düşüncesi ama ne biliyim işte eskiden yaptğm hiçbirşeyi yapamıyorum artık çok sıkkın canım çoook tuana yani seni çok iyi anlıyorum ne yapacağım ben ya :26:
hıı bire o kadar saçım döküldüki çok cansız ve azıcık saçım kaldı sanki ((

Son düzenleme:

cnm al benden de o kadar bende 22+3 um suan bakıyorumda 8 kılo almışım((

Ben hayatimda hic 58 i gecmedigim icin suan 61 kilo olmak bana cok uzucu geliyor.
Insallah hepimizde emzirirken veriririz kilolarimizi hemen.

Kıslarrrrrrrrr kilo aldım şiştim özellikle yüzümü gören şişmissin diyor..Benim üzüldüğümü anlayıncada hamilesin normaldir alman ye diyorlar. Baştan bilmiyormusun zaten be adam niye canımı sıkıyorsun değik mi 24+0 dayken toplamda 9 kilo aldım..Asıl şoku bir ayda 5 kilo (5.ayda) aldığımı öğrenmek oldu..Psikolojim bozuldu eve tartı aldım ne zaman tartılsam hep fazla çıkıyorum. Bir haftada 1 kiloyu geçik almışım görünüyor çıldırıcammmm valllaaaaaaaaaaaa

canım artık emzirirken veririz napalım bebişeri arabalarına koyarız bol bol yürüyüş yaparız nasılsa yaza doğacaklar galiba düşündükçe daha çok alıyoruz
senin durumun farklı tabi amaaaaaaannn sağlıklı olsunlarda alalım kilo
evet bende öyle düşünür oldum bizim riskli bi durumda yok ama kociş yanıma yaklaşmıyoo bebeğe bişi olurmuş kardeş gb olduk valla gerçi daha önce bi düşük yaptım oda ondan dikkat ediyor ama bizim hormonlardan daha ilgi dahada ilgi istiyoruz

Selam herkese.. Bende acayip kabızlık başladı. O da tartıyı yüksek gösteriyor galiba.. offf off.. Bebiş bağırsağa mı oturuyor ne?

Selam herkese.. Bende acayip kabızlık başladı. O da tartıyı yüksek gösteriyor galiba.. offf off.. Bebiş bağırsağa mı oturuyor ne?

çok cıddı boyutta olmamakla bırlıkte o bende de başladı.sabahları aç karnına kuru kayısı yıyıp uzerıne su iç.ben de işe yaradı.

Merhaba kızlar,

Bende 24. haftadayım şu ana kadar 5 kilo almış bulunmaktayım. Benim doktorunda kilo takıntısı var, o yüzden biraz korkuyorum almaya :)))

ne dedı pekı doktorun 24 haftada 5 kıloya?bence gayet ıyı gıdıyosun...aman bu doktorlar da gelsınler kendılerı doğursunlar.doktorun muhtemelen erkek.ben de 23+4 deyım ve ben de 5kg aldım.59 600 çıktım bu sabah.

Aynen doktorum erkek ve 5 kiloya şimdilik iyi ama son aylarda çok alınıyor sen yine de dikkat et demeye devam ediyor. Bende zaten çok fazla iştah yok. Hamile değilken daha iştahlıydım :))) İlk 3 ay kusmalarım oldu, hala da hafif hafif bulantılarım var.Birde şişkinlikten çok yemek yiyemiyorum hep öğünlerim küçük küçük oluyor. Nasıl hamileğim anlamadım:)))

Sende kilo almamışsın negüzel. Ben hamile kalmadan önce 63 kiloydum şuan 68 çıkıyorum tartıda hedefim 75 in üstüne çıkmamak 12 kiloyla hamileilği tamamlamak. Bakalım başarabilecekmiyim..

Son düzenleme:
23+2haftalık olarak aranıza taze katılıorumm:))52 kilo olarak başladığım hamileliğe bugün sabah baktıımda 60 olarak devam etmekteyimm.8 kilo aldım.13 kiloyla hamileliği tamamlamayı düşünen ben 17 ile bitirisem sevinicem:))ama doktorum boyum 1.70 olduundan ve düşük kiloyla başladıımdan bu kiloların normal oldugunu söylüyor ama takmıyorum desem yalan olur (bunu yazarkende çukolata yiyor olman düşündürücü)bundan sonrası için ne yapılabilir onu düşünmek lazımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…