Bende 22.haftadayım 4 kilo aldım kızlar ilk kızımdada 8 kiloyla bitirmiştim bundada hedefim 10 kiloydu zaten ben hamilelikde değilde süt zamanı kilo alıyorum süt osun diye yedikçe yiyorum ama azimliyim ikincide daha dikkatli olucam süt zamanıda
Ay kızlar bu nasıl bir iştah ben anlayamadım. Doyma duygumu kaybettim. Durmadan iyiyorum ama durmadan. Hiç doymuyorum. İşyerindekiler de sen hamilesin deyip durmadan birşeyler getiriyorlar. Cips, gofret, çikolata, bisküvi.. Çok fena..Az önce bir tane pizza yedim. Daha üstüne bir de akşam yemeği yiyeceğim.. Hayır da diyemiyorum. Napıcam ben ya.. öffffffff :18::18:
Bende 60 olmusum bugun
off nolacak bizim bu halimiz yaaa
bakanlar hiç kilo almamışın diyorlar ama tam tamına 7 kilo aldııımmmmm
Ben panik yapmamaya calisiyorum
Aynada bakiyorum kendime sirf gobis var yoksa hamile kalmadan onceki halimle ayniyim. Etrafimdakilerde aynisini diyor kilon yok bi gobis cikmis diye.
En onemliside esimHala aynisi sirf gobek var diyor.Bende kendimi boyle avutuyorum
ben 4,5 kilo aldim.:26:
Insallah da boyle gider. Bi 4,5 kilo daha alsam hadi 5,5 kg.
20+4 ve tamı tamına 8 kilo
neyseki 1.74 boyum çok belli değil yani umarım, karnım da kocaman oldu, geçen yıl bu zamanlar 57 kiloydum, evlendim hamile kaldığımda 62, şimdi ise 70
bir dönem kusmalar bittiğinde hiç dikkat etmedim, hiç yemediğim kadar abur cubur yedim, cipsler, gofretler, çekirdek hatta lolipop bile
yiyordum çocuk gib,i şimdi eve almamaya çalışıyorum inşallah fayda eder, hayatımda hiç bu kiloyu görmemiştim :))
Merhaba bende evlenip hamile kaldığımda 62dim.. şimdi 21 haftadayız ve 69 olmuşum yaa :18::18: doktorum bana kızdı ne yedin de bir ayda 4 kilo aldın dedi.. bende sürekli çiko yedim( bundan sonra azalttım çikoyu birde gece yatmadan tahin pekmez yemek denmez resmen içtim yaaa ekmekle tabi en çok bundan aldım galiba :) D
ikkat etmeliyis arkadaşımmm(
ben de 55,5 kg ile başladım şimdi 60,5 kilo oldum. 23. haftada 5 kg ...
ancak 5 kiloyu 2 ayda aldım, 3 ay hiç kilo almamıştım. doktorumun kilo takıntısı var, tırsıyorum bazen :)
Merhaba bende evlenip hamile kaldığımda 62dim.. şimdi 21 haftadayız ve 69 olmuşum yaa :18::18: doktorum bana kızdı ne yedin de bir ayda 4 kilo aldın dedi.. bende sürekli çiko yedim( bundan sonra azalttım çikoyu birde gece yatmadan tahin pekmez yemek denmez resmen içtim yaaa ekmekle tabi en çok bundan aldım galiba :) D
ikkat etmeliyis arkadaşımmm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?