2012 haziran anneleri hangi haftada kaç kilo aldı?

8 kıloyla mı bıtırdın nasıl yaa nasıl başarıyosunuz ben anlanıyorum.hiç mı midenız kaznımıyo karnınız acıkmıyo:44: mesela benım de hiç abur cubur yeme alışkanlığım yoktur laf olsun dıye bışeyler yemem ama öyle bı mıdem kzınıyo kı bayılıcam zannedıyorum.benım 22.haftam bıtmek uzer 5,5 kg aldım.senın ıyı gene 1,5 kg daha az.

neler yıyosun ya da neler yemıyomusun mesela.ben ılkkınde 21 kg almıştım

20+4 ve tamı tamına 8 kilo
neyseki 1.74 boyum çok belli değil yani umarım, karnım da kocaman oldu, geçen yıl bu zamanlar 57 kiloydum, evlendim hamile kaldığımda 62, şimdi ise 70
bir dönem kusmalar bittiğinde hiç dikkat etmedim, hiç yemediğim kadar abur cubur yedim, cipsler, gofretler, çekirdek hatta lolipop bile
yiyordum çocuk gib,i şimdi eve almamaya çalışıyorum inşallah fayda eder, hayatımda hiç bu kiloyu görmemiştim :))

Ay kızlar bu nasıl bir iştah ben anlayamadım. Doyma duygumu kaybettim. Durmadan iyiyorum ama durmadan. Hiç doymuyorum. İşyerindekiler de sen hamilesin deyip durmadan birşeyler getiriyorlar. Cips, gofret, çikolata, bisküvi.. Çok fena..Az önce bir tane pizza yedim. Daha üstüne bir de akşam yemeği yiyeceğim.. Hayır da diyemiyorum. Napıcam ben ya.. öffffffff :18::18:

kaç kilo aldın peki?
bu iştaha şimdi bir de az kilo almışsındır sen
maşallah diyelim bizz

off nolacak bizim bu halimiz yaaa
bakanlar hiç kilo almamışın diyorlar ama tam tamına 7 kilo aldııımmmmm

Ben panik yapmamaya calisiyorum
Aynada bakiyorum kendime sirf gobis var yoksa hamile kalmadan onceki halimle ayniyim. Etrafimdakilerde aynisini diyor kilon yok bi gobis cikmis diye.
En onemliside esim Hala aynisi sirf gobek var diyor.Bende kendimi boyle avutuyorum
ben 4,5 kilo aldim.:26:
Insallah da boyle gider. Bi 4,5 kilo daha alsam hadi 5,5 kg.

sen az almışın zaten
ben 7 aldımmm

Merhaba bende evlenip hamile kaldığımda 62dim.. şimdi 21 haftadayız ve 69 olmuşum yaa :18::18: doktorum bana kızdı ne yedin de bir ayda 4 kilo aldın dedi.. bende sürekli çiko yedim ( bundan sonra azalttım çikoyu birde gece yatmadan tahin pekmez yemek denmez resmen içtim yaaa ekmekle tabi en çok bundan aldım galiba :) D
ikkat etmeliyis arkadaşımmm (

:) tahin pekmezi bende kahvaltıda aynen içiyorum o nasıl bir lezzet, neyse bitti de kurtuldum bir süre almayayım bari, doktor banada sitem ediyor bende ilaçlardan dedim elevit ve ferrum alıyorum, o da aynı ilacları alıp 2 kilo alan var dedi birde balık yağı yazacaktı bana ama yazdırmadım, hep 75 le doğururum diyordum 5 kilo hakkım kaldı :))

aldığım kiloların bir kısmının ödem olduğuna eminim artık
çünkü ayaklarım şişmeye başladı

ben de 55,5 kg ile başladım şimdi 60,5 kilo oldum. 23. haftada 5 kg ...
ancak 5 kiloyu 2 ayda aldım, 3 ay hiç kilo almamıştım. doktorumun kilo takıntısı var, tırsıyorum bazen :)

ben de 55,5 kg ile başladım şimdi 60,5 kilo oldum. 23. haftada 5 kg ...
ancak 5 kiloyu 2 ayda aldım, 3 ay hiç kilo almamıştım. doktorumun kilo takıntısı var, tırsıyorum bazen :)

daha nolacak ya bence gayet iyi
benim doktor da takıntılı ama 20. haftaya kadar 4-5 kiloya izin vermişti
ben şimdi 7 kilo aldım 21+4

bende 22+2 de doktora gittim ve şokk. 4 kilo almışım. Ne yedimde aldım bu kadar. şok oldum. demir hapını gece yatmadan alıyorum acaba onun da etkisi olmuş olabilir mi ?? :18: toplamda 8 kilo aldım 23. haftamdayım

kızlar sanırım en durumu en vahim olan benim:18::18: bugün diyetisyende kontrolüm vardı tam tamına 24. haftada 10 kilo almış görünüyorum 2 gün önce sağlık ocağında daha 7 kiloydu 2günde 3 kilo...:26::26::26::26:
ama inanılmaz ödem oluştu bende elim ayağım şiş çizmelerim kapanmıyor alyansım olmuyor
havalarda kötü ama yarından itibaren yürüyüşe başlıcam diyet listesininde dışına çıkmıcam birde hipotroid var off moralim çok bozuldu :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…