2012 haziran anneleri işbaşı tarihi ve doğum izni parası

canım muhasebecin sisteme giriyor fakat sgk'ya gidip kontrol etmen gerekiyor malum dosyaların orda takılmasın vede dilekçe doldurup emzirme ödeneği alacaksın.Bence bi sgk'ya uğra

canım muhasebecin sisteme giriyor fakat sgk'ya gidip kontrol etmen gerekiyor malum dosyaların orda takılmasın vede dilekçe doldurup emzirme ödeneği alacaksın.Bence bi sgk'ya uğra

evet kontrol etmek gerekliymiş, nitekim bir gideyim dedim ve yeni işleme konuldu...
çok teşekkürler.

arkadaşlar merhaba. siz doğum izni boyunca maaş almadığınız için mi doğum parası alıyorsunuz ? aranızda kamu personeli olan var mı? kamu personeli içinde geçerli mi bu doğum parası ?

slm hanımlar..benim uzatmalı raporlarım da bitti.ama işi bırakmak zorundayım
bebeğime bakacak kimse yok.işsizlik sigortasından maaş alabilmem için
işyerimin mi beni çıkarması gerek ya da nasıl bir yol izlemeliyim?

sanırım mazeret bildirerek ayrılıyorsan işsizlik ödeneği alabiliyorsun.

nihayet bende sskya gidip işlemlerimi başlatabildim. Hiç bir evrak istemediler hastane ve sağolsun işyerimizin muhasebecisi herşeyi düzenli yapmış sadece ben biraz uzun çalıştığım için 32. hafta raporumu istediler onuda verip emzirme ödeneği için formumu doldurup işimi hallettim 10 gün sonra ziraat bankasından alabiliyormuşum.

Bu arada birde bebeği kendi üzerimize sskya geçirmek gerekiyormuş. Eşimin ve kızımın nüfus cüzdanını vererek 2 dak. kızımı babasının üzerine ssklı yaptık.

arkadaşlar benimde bi sorum olacak benim 22 şubat işbası tarihimdi raporum bitti yalnız işten çıkarıldım :) doğum parası alabilicekmiyim acaba 25 gün oldu 170i arayarak takip ediyorum ama hala yatmamış işten çıkarıldığım için alabilirmiyim acaba yani rapor tarihim bitti sonucta alırım diyorum ama sizce aranızda alamayan yada bilgisi olan varmı cevap yazın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…