2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi aksamlar anneler
Bugun ikili teste gittim bende. Hersey normal gorunuyordu. Bebis yerinde durmadi hic kipir kipir. Saga sola yuvarlanip durdu. Kalp atisinida duydum ilk defa. O nasil bi sestir oyle Allahim ,icim bi hos oldu :16::16::16:

Tüm gün basim agridi halada agriyor. Biraz uyuyayim gecer dedim ama hala ayni :50:
Bu arada sat a gore 26 haziran da dogum olcakti ama ultrasonda 23 hazirana duzelttiler.
Benim midem cok kotu. Hic kusmayan midesi bulanmayanlardandim suana kadar. Bugun az daha yedigimi cikariodum. Suanda midem bulaniyor.Yemek yaptim ama ölüyorum kokudan..:26:

o baş ağrısı bende 14.haftada başladı cnm yaa hergün kafamı duvara geçiresim varr..Bide sinüzitim var hepsi üstüste..Minoseti öneririm

bugün ikili tarama testi için hatta belki cinsiyetini de öğrenebilirim umuduyla doktoruma(avcılar medicana) muayeneye gittim ama yaklaşık 4 hafta kadar önce sonlanmış gebeliğim.... o kadar üzgünüm ki anlatamam....şu aşamada size sormak istediğim şey şu ; doktorum kürtaj işlemini devlet hastanesinde ücretsiz olarak da gerçekleştirebileceğimi söyledi. aslında kendisine de gidebilirim ama düşündükçe anlamsız korkular yaşamaya başladım.nereye gitmem daha sağlıklı olur bunu daha önce yaşamış olanlar paylaşabilirlerse çok rahatlayacağım...

canım öncelikle çok geçmiş olsun Allah sabır versin benimde böle bişi şanssızlık haftasonu başıma geldi kendi doktorum pazartesi kürtaj yapalım dedi istersen devlet hastahanesinin aciline git hemen yapsınlar dedi önce devlete gittim ortam beni çok korkutdu bide uyuşturmadan hemen yapıcaz dediler bende pazartesiyi beyliyeyim dedim ama o arada evde düşük yaptım kürtajada gerek kalmadı tabi daha mi iyi oldu dahamı kötü oldu orası tartışılır bence özele git istersen hakkında hayırlısı canım aradan 5 ay geçti tekrar hamile kaldım inşallah sende en kısa zamanda güzel haberler verirsin

aranizda kusburnu cayinin mide bulantisi icin bi yarari var mi,bileniniz var mi?:26:

Selam bende haziran 2 annesi olucam ınsalh topiği gorunce yazayımm dedım İlk bebeğim ve cok heyecanlıyım gıysı konusunda yatak takımı konusunda ev tipi ana kucağı konusunda cok dertlıyım :( Ev tipi ana kucağında chıcconun ı feel salıncağı var aranızda bılen var mı tavsıye edebılcek ?

bu arada karnım kaşınıyo çatlak olmasın diye dr krem istedim bana bir krem ismi verdi,krem 87 tl imiş yuhhh dedim:))zeytinyağı dışında size dr bişey önerdi mi?

selam haziran anneleri
ben de ikili testi yaptırdım,sonuç bugün çıkmış,ben dah dr a göstermediğim için neticeyi bilmiyorum ama iyi çıkanların sonuçları kaç tı onu öğrenebilirsem bi fikir edinebilirim belki diye düşündüm,yarına kadar acaba nasıl la yaşamak istemiyorum.

Bacılarr naberizz :21: Acayip fanatik beşiktaşlıyım kızlar ve şu anda maçı izliyorum golde falan nasıl neler yaptığımı hatırlamıyrummm :9::9::9::9: annemin tepkisi süperdi ama sus be kız korkucak içerde :1::1::1::1:

2 gündür girmiyorum ne güzel gelişmeler olmuş maşallah:))kız sayısında artış var;)yeni öğrenenlerin gözü aydın çok sevindim sizin adınıza da darısı güzel haberlerle bize:):nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::49::49:

selam haziran anneleri
ben de ikili testi yaptırdım,sonuç bugün çıkmış,ben dah dr a göstermediğim için neticeyi bilmiyorum ama iyi çıkanların sonuçları kaç tı onu öğrenebilirsem bi fikir edinebilirim belki diye düşündüm,yarına kadar acaba nasıl la yaşamak istemiyorum.

Valla canım ense kalınlığımız 1.3 hcg değeri 36 çıktı

Evet canım tahminin doğru çıktı kızım oluyo :64:

hadi yaaaaaaaaaaa hayırlı olsun canım çok sevindim bende kız istiyorummmmmmmmmmmmm yaaaaa

kızlar soruma cevap verecek yok mu?

bitanem özelden yaz bana mail adresini sana sonucumu mail atayım karşılaştr istersen

1.2 ve 33 benimde..çok güzel değerler şükürrrrrrrrr:nazar:

bi test daha var canım,PAPP-A (Pregnant Associated Plasma Protein A)bunun referans aralığı 0 0 yazıyo 3,8 çıkmış
gerçi bthcg de 0 0 yazıyo,25 çıkmış ya,anlayamadım
sabaha kadar da kurarım ben şimdi

Back
X