2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

güünnaayyddıınn bacılııklaar bi kaç gündür boşladıım siizziii malum kocam huysuzlanmaya başladı aayy ben 2 çocuklu olucam bebiş olunca nası idare edicem bu adamı bilmiyorum şimdiden :44::44::44:
birde bademime battaniye başladım bitiriyiiim fotosunu çekip yollarım aklımda çok güzel şeyler vaaarr :52::52::52:

yavrum sn neara yapion bu battaniyeleri filan ya.sn ne becerikli hatunmusun megersem

güünnaayyddıınn bacılııklaar bi kaç gündür boşladıım siizziii malum kocam huysuzlanmaya başladı aayy ben 2 çocuklu olucam bebiş olunca nası idare edicem bu adamı bilmiyorum şimdiden :44::44::44:
birde bademime battaniye başladım bitiriyiiim fotosunu çekip yollarım aklımda çok güzel şeyler vaaarr :52::52::52:

rubet hadi bna belirtiler sor bnde sana diyim o belirtileri snde bna cinsiyet thmini yap kizzz, valla bn daha gdemedim bari kendimi boyle avutayim hadi cok hosuma gidio:)))

başınız sağolsun cnm

nurcansescim o tablo pelissh te var o da annesine gitti ama geri sayfalara bak bitane vardi az geride.

minilyacim snde hosgeldin basiniz sagolsun bnde sabirsizlikla esimin izin almasini ve beni goturmesini bekliyorum bnm artk yarn 17. haftam hemde.bakalim artk sbreden dermis muradina ermis.:))

bnmgecim snnde ozaman 14 haftalik flanmi oluyr,herkes 13 te 14.haftada ogrendi valla.Insallah snnki gosterrse ogrenebilirsin bnce artk belli olur:)

dostlar saolsun kıslar..bu arada sız bole cınsıyetten bahsedınce bende heyecanlanıorum acaba benım oglusum mu olcak yoksa kızım mı?ayy 14 haftada tahmın eden bı doktor olsa bı dk durmam:)

Günaydın güzel anneler :16::16::16:
çok mutluyum çünkü yıllık izne ayrıldım hiç aklımda yokken :21::21::21: Dün onlarlarla uğraşmaktan sizi takip edemedim. Yarında misafirlerim geliyo onlar için hazırlık yapcam evi derliyip toplucam. Siz ne yapıyonuz herşey yolunda mı?

Birde bademime battaniye başladım bitiriyiiim fotosunu çekip yollarım aklımda çok güzel şeyler vaaarr :52::52::52:

eline sağlık canım bende başladım battaniye yıllık izne ayrıldım bu dönemde bitiririm heralde bende bitince fotusunu çekerim...

yavrum sn neara yapion bu battaniyeleri filan ya.sn ne becerikli hatunmusun megersem

rubet hadi bna belirtiler sor bnde sana diyim o belirtileri snde bna cinsiyet thmini yap kizzz, valla bn daha gdemedim bari kendimi boyle avutayim hadi cok hosuma gidio:)))

saool canıımm maşallah de kız dün izinliydim dr git sonra işte kurs işim vardı onlşarı hallet bademimin şansına ve geleceğine millipiyango al biraz alış veriş sonrada bi baktım kendimi tuhafiyede buldum en sevdiğim yerlerden biri yımışacık bi ip buldum onu aldım ve akşam başladııım işte akşam böyle uğraşıyorum ama evi bişey götürüyo kanımca haftaya 2 gün üst üste temizlikçi teyzeyi alıcam napiim ya temizliğe girince tutulup kalıyorum....
de bakam böylee beline doğru dolgunluk oldumu kalınlaştımı belin yoksa göbişin sadece ortada top gibimi :1::1:

günaydın kızlar ne güzel herkez başladı cinsiyet öğrenemeye

cinsiyeti öğrenen arkadaşlar hepinize hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli doğsun bebişlerimiz

bende cumartesi kontrol var inş gösterir bebişim

ya ne güzel senin az kalmış benim daha 27sinde valla cinsiyetler öğrenildikce ben sabırsızlaşıyom :18::18::18:

eline sağlık canım bende başladım battaniye yıllık izne ayrıldım bu dönemde bitiririm heralde bende bitince fotusunu çekerim...

bende dün akşam başladım işte akşamdan akşama ne kadar örebilirsem artık :9::9: gerçi annem kızım ben örücem boşuna zahmet etmeseydin falan dedi 2 tane yeleği hazırmış bile bademin :9::9:

bende dün akşam başladım işte akşamdan akşama ne kadar örebilirsem artık :9::9: gerçi annem kızım ben örücem boşuna zahmet etmeseydin falan dedi 2 tane yeleği hazırmış bile bademin :9::9:

battaniyee modelini gösterebilecekmisin acabaaa

Günaydın annişkolar:3: :3: nasılsınız? İzmirde hava o kadar güzel kii:16: güne iyi başladım. siz napıyosunuz?

rubet benimde annemde yelek ördü bitirdi şimdi ne yapıyo bilmiyom

valla benimki döktürmeye başlamış :9::9::9:

kızlar bütün annişler çalışıyor mu topikte

ben çalışıyorum

ben çalışıyorum canım ama 1 ocaktan itibaren ömür boyu emekli olucam ahahahaha :9::9::9:

battaniyee modelini gösterebilecekmisin acabaaa

canım ipim böyle çorap içlerinde olan havlu tipi varya ondan o yüzden düz örücem ama onu süslicem eheheheh :9::9: güzel fikirlerim var şimdi bişeye benzemiyo tabi bitince gösteririm :34:

saool canıımm maşallah de kız dün izinliydim dr git sonra işte kurs işim vardı onlşarı hallet bademimin şansına ve geleceğine millipiyango al biraz alış veriş sonrada bi baktım kendimi tuhafiyede buldum en sevdiğim yerlerden biri yımışacık bi ip buldum onu aldım ve akşam başladııım işte akşam böyle uğraşıyorum ama evi bişey götürüyo kanımca haftaya 2 gün üst üste temizlikçi teyzeyi alıcam napiim ya temizliğe girince tutulup kalıyorum....
de bakam böylee beline doğru dolgunluk oldumu kalınlaştımı belin yoksa göbişin sadece ortada top gibimi :1::1:

belim kalinlasti evet boyle gobekten bele dogru bi kalinlasma ama alt bel daha ust bele cikamadik.yani gobek kenarlara tasio bele dogru

kıslar slmm bı haftadır kastamonudaydım eşimin babası vefat ettı keyfımz yoktu bu arada benımde ıkılı test sonucum ıyı cıktı 5 ocakta randevum var sabırsızlıkla beklıorum cunku doktorumuz hala cınsıyet tahmını yapmadı:(

Tatlım başınız sağolssun:(

günaydın tatlımmmm helal olsun valla iş güç demeden bi de battaniyeee öreceksin hee tebrikler....hiç öyle kabiliyetlerim yoktur..Annanesi babanesi teyzesi sağolsunn :1:

belim kalinlasti evet boyle gobekten bele dogru bi kalinlasma ama alt bel daha ust bele cikamadik.yani gobek kenarlara tasio bele dogru

benim belim her zamanki gibi. kalınlaşma yok. sadece biraz göbek çıktı:16: nihayet o da.

Son düzenleme:
valla benimki döktürmeye başlamış :9::9::9:

ben çalışıyorum canım ama 1 ocaktan itibaren ömür boyu emekli olucam ahahahaha :9::9::9:

canım ipim böyle çorap içlerinde olan havlu tipi varya ondan o yüzden düz örücem ama onu süslicem eheheheh :9::9: güzel fikirlerim var şimdi bişeye benzemiyo tabi bitince gösteririm :34:

hımmmmmmmmmmmmmm

Back
X