- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
ikinci dediğinden sanırım hepimiz istiyoooooruzzzzz...... tatlım hadi yee bişeyler olmaz ki ben öğle yemeğini yedim şimdi atıştırmalık ne yesem diyorummmmm
Ah canım zorda olsa bişeyler ye benim evlerde berbat cumartesiyi bekliorum hamarat kocacım cumartesi yapar parlatır evleri inşallah sıkıyorum görmemeye çalışıyorum ne yapayım ay benimde canım çekti tost kime yaptırsak acep annemi çağırayım da o yapsın bari
ya arkadaşlar sadece benim mi kasıklarımda adet ağrıları oluyo
yoksa sizin de oluyo da benim gibi pimpiriklenmiyo musunuz????
ben folik asitten günde 3 kez alıyorum
elevit henüz yok
tatlım bende tiroid hapı alıyorum aç karnına hipotiroidimi seninki de?
kızlarrr yaa nazenin Son Aktivite:Bugün 02:11 online olmuş ama hala bişey yazmamışşş...Çok merak ediyorum .İnşallah kötü bişey yoktur....
kızlarr benim bayram temizliği bitti evim miss gibi bende kendime yardımcı tuttum 15 te bir geliyo cam kapı ne varsa paklıyo gidiyo yoksa ben başa çıkamam popomu
zor kaldırıyorum
çok mu üşengecim yemek mi istemiyorum bilmiyorum hiççç bişi istemiyor canımm
ne güzel yaaa benim kocam bana buyuruyoo hala...bir bardak suyu zor getiriyoo eve gelince evin hali perişan ben perişan kimse yok işime karışan..annemde uzak
ne güzel yaaa benim kocam bana buyuruyoo hala...bir bardak suyu zor getiriyoo eve gelince evin hali perişan ben perişan kimse yok işime karışan..annemde uzak
canım bendede oluyor..dün dr ye sordum çok normal dedi cnm
ohh ne güzelll benim ev berbat...annemle kayınvalide gelecek sanırım
sendemi hiposun cnm bendede varda..bu dönemde daha fazla ihtiyaç oluyomuş cnm hormona..15günde kan vericem ben
Kızlar size bişi sorcamm ben hiç tedavi olmadım ve kızıma çocuk istediğim 2. ayda hamileydim bu da daha fazla süpriz oldu hiç düşünmüyoduk daha doğrusu bikaç sene sonra düşünüyoduk ama işte olmuş korunduğum halde yani...
O yüzden bu tip şeyleri bilemiyorum bi arkadaşım var 2 yaşında kızı var ilki tam tedavi olacakken olmuş bildiğim ve 10 aydır 2. yi istiyoo ve bi türlü kalamıyoo gene tedaviye mi ihtiyacı vardır yoksa ilki oldu deyip biraz daha beklesemiki çok üzülüyoo ...
benim kocamda çok çalışıyo yoruluyo o yüzden bana hiç yardımı olmuyo dediğin gibi suyu bile benden istiyo bende hiçbişey yapmıyorum evde yardımcı tutturdum kendime bana acımıyan parasınada acımasın dimi:)
borzo ben bugün iyi değilim yaaaa
hiç vallaa sende acıma :)))
tatlım hayırdır ?
içimi rahatlattın çok sağol
aynen berbat bir de hilton lavabo yaptırıyoruz bataryalar falan değişecek fayans işçiliği de çıktı banyo rezillerde rüsvalarda ... ama benim umrumda değil miniklerle 21.30 da bi yatıyoruz ooooohhh sabaha kadar
sonra da işe geliyorum
ama cumartesi bayağı bi yorulacağım sanırım:44:
evet tatlım günde 150 mg levitron içiyorum
canım merhaba ben yeni gördüm snei hoşgeldin....
naz yap biraz:)) ben başladım vallaa burnundan getiriyorum
benim kocamda çok çalışıyo yoruluyo o yüzden bana hiç yardımı olmuyo dediğin gibi suyu bile benden istiyo bende hiçbişey yapmıyorum evde yardımcı tutturdum kendime bana acımıyan parasınada acımasın dimi:)
merhaba canım beni nasıl yeni gördün hep burdaydım ben ama
naz işini beceremiyorum oda pek nazlandırmıyor zaten genelde uyuyoo o!!kime nazlancam ki offf ki nee off
doğru söylüyorsun gece tost yaptım yine kendime onada sordum yiyormusun diye önce yemiyorum dedi bende 1 tane yaptım sonra getr ben yiyimm sen tekrar yap diyo yaaaaa vermedim ben sana sordum istiyormusun diye dedim ama içime dert oldu ama onun hiç olmuyoo galiba kii 2 dk sonra horlamaya başladı
oynatmaya az kaldı
huuu neden iyi değilsinnn cnmm...
sağolasınn tatlım öyle diyim bariii....üfff ya her isteyen dileyene verse rabbim die dua ediyorum hep...
naz işini beceremiyorum oda pek nazlandırmıyor zaten genelde uyuyoo o!!kime nazlancam ki offf ki nee off
doğru söylüyorsun gece tost yaptım yine kendime onada sordum yiyormusun diye önce yemiyorum dedi bende 1 tane yaptım sonra getr ben yiyimm sen tekrar yap diyo yaaaaa vermedim ben sana sordum istiyormusun diye dedim ama içime dert oldu ama onun hiç olmuyoo galiba kii 2 dk sonra horlamaya başladı
oynatmaya az kaldı
oynatmaya az kaldı
ben pek girmiyorum canım son zamanlarda ondandır:)
bebeğim istiyor babası falan de ben öyle yapıyorum
yada su içmek istersemm babasııı bebiş suu istiyoo diyee nazlanıyorum valla canım:)
bende 100 etrox canım ama sanırım 200 çıkartıcaz 10 kasımd akan vericem o zaan belli olcak sanırım..kontrol altındamısın sen cnm
[/FONT][/COLOR][/SIZE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?