2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ikinci dediğinden sanırım hepimiz istiyoooooruzzzzz...... tatlım hadi yee bişeyler olmaz ki ben öğle yemeğini yedim şimdi atıştırmalık ne yesem diyorummmmm

çok mu üşengecim yemek mi istemiyorum bilmiyorum hiççç bişi istemiyor canımm

ne güzel yaaa benim kocam bana buyuruyoo hala...bir bardak suyu zor getiriyoo eve gelince evin hali perişan ben perişan kimse yok işime karışan..annemde uzak

ya arkadaşlar sadece benim mi kasıklarımda adet ağrıları oluyo
yoksa sizin de oluyo da benim gibi pimpiriklenmiyo musunuz????

canım bendede oluyor..dün dr ye sordum çok normal dedi cnm

ben folik asitten günde 3 kez alıyorum
elevit henüz yok

bende 3 defaalıyodum canım..ama dün bırakıp elevite geçti dr.

tatlım bende tiroid hapı alıyorum aç karnına hipotiroidimi seninki de?

sendemi hiposun cnm bendede varda..bu dönemde daha fazla ihtiyaç oluyomuş cnm hormona..15günde kan vericem ben

kızlarrr yaa nazenin Son Aktivite:Bugün 02:11 online olmuş ama hala bişey yazmamışşş...Çok merak ediyorum .İnşallah kötü bişey yoktur....

canım ben arkadaşdan duydum ama sanırım bebeğini kaybetti yanılmıyorsam

kızlarr benim bayram temizliği bitti evim miss gibi bende kendime yardımcı tuttum 15 te bir geliyo cam kapı ne varsa paklıyo gidiyo yoksa ben başa çıkamam popomu
zor kaldırıyorum

ohh ne güzelll benim ev berbat... annemle kayınvalide gelecek sanırım

Kızlar size bişi sorcamm ben hiç tedavi olmadım ve kızıma çocuk istediğim 2. ayda hamileydim bu da daha fazla süpriz oldu hiç düşünmüyoduk daha doğrusu bikaç sene sonra düşünüyoduk ama işte olmuş korunduğum halde yani...
O yüzden bu tip şeyleri bilemiyorum bi arkadaşım var 2 yaşında kızı var ilki tam tedavi olacakken olmuş bildiğim ve 10 aydır 2. yi istiyoo ve bi türlü kalamıyoo gene tedaviye mi ihtiyacı vardır yoksa ilki oldu deyip biraz daha beklesemiki çok üzülüyoo ...

tatlım ne zor şey aileden uzak olmak değil mi ?

canım merhaba ben yeni gördüm snei hoşgeldin....
naz yap biraz:)) ben başladım vallaa burnundan getiriyorum

canım bendede oluyor..dün dr ye sordum çok normal dedi cnm

içimi rahatlattın çok sağol

ohh ne güzelll benim ev berbat... annemle kayınvalide gelecek sanırım

aynen berbat bir de hilton lavabo yaptırıyoruz bataryalar falan değişecek fayans işçiliği de çıktı banyo rezillerde rüsvalarda ... ama benim umrumda değil miniklerle 21.30 da bi yatıyoruz ooooohhh sabaha kadar
sonra da işe geliyorum

ama cumartesi bayağı bi yorulacağım sanırım:44:

benim kocamda çok çalışıyo yoruluyo o yüzden bana hiç yardımı olmuyo dediğin gibi suyu bile benden istiyo bende hiçbişey yapmıyorum evde yardımcı tutturdum kendime bana acımıyan parasınada acımasın dimi:)

10 ay olmuş zaten canım bence dr ye gitsin
aşılama yada ilaç tedavisi ile inşallah kolay zamanda kalır solscum:)

hiç vallaa sende acıma :)))

borzo ben bugün iyi değilim yaaaa

tatlım hayırdır ?

yorma kendini sen cumartesideee sallaa gitsin cnmm
ben çok titizim normalde ama baktım olcak gidi değil bıraktım,
annem kayınvalide gelirse yapıyolar yoksa eşim yapıyo
yapmaz ise bende dokunmuyorum

evet tatlım günde 150 mg levitron içiyorum

bende 100 etrox canım ama sanırım 200 çıkartıcaz 10 kasımd akan vericem o zaan belli olcak sanırım..kontrol altındamısın sen cnm

borzo ben bugün iyi değilim yaaaa

Nedenn canım ya bebişi gördünn mutlu olman gerek
Bulantındamı arttı ne oldu

canım merhaba ben yeni gördüm snei hoşgeldin....
naz yap biraz:)) ben başladım vallaa burnundan getiriyorum

merhaba canım beni nasıl yeni gördün hep burdaydım ben ama
naz işini beceremiyorum oda pek nazlandırmıyor zaten genelde uyuyoo o!!kime nazlancam ki offf ki nee off

doğru söylüyorsun gece tost yaptım yine kendime onada sordum yiyormusun diye önce yemiyorum dedi bende 1 tane yaptım sonra getr ben yiyimm sen tekrar yap diyo yaaaaa vermedim ben sana sordum istiyormusun diye dedim ama içime dert oldu ama onun hiç olmuyoo galiba kii 2 dk sonra horlamaya başladı

oynatmaya az kaldı

hehehhe benimkide bu aralar işlerinden hep geçe kalıyooo bide bende bi kız var bu aralar evlere şenlik dağıtmak en sevdiği şeyy salonumu 5 dk toplu göremiyorum artık....bazen unutup haldır haldır toplamaya kalkıyorum sonra aklıma geliyoo...benimkine de sorarsan ben yaparım bırak dio ama işteee bekle dur rahat edemiyorum kii..kadın konusunda da burda kadın bulamıyorum yaa normalde kadın almam çünkü ırsi huy kadından çok ben yoruluyorumm ... ama işte şimdi camlar falan lazım yanii ama burdakiler hep dolu yaa haftada bir gelmek sitiyolar haftada 1 de benim evimde iş olmuyo kiii...bilemedim valla...

huuu neden iyi değilsinnn cnmm...

sağolasınn tatlım öyle diyim bariii....üfff ya her isteyen dileyene verse rabbim die dua ediyorum hep...

canım oda zor şeyler yaşadı ondan...amin canım

ben pek girmiyorum canım son zamanlarda ondandır:)
bebeğim istiyor babası falan de ben öyle yapıyorum
yada su içmek istersemm babasııı bebiş suu istiyoo diyee nazlanıyorum valla canım:)

ayy canım yaa niye böyle bu adamlar bi oğlum olursa babası gibi ataerki yetiştirmicem valla:)

ben pek girmiyorum canım son zamanlarda ondandır:)
bebeğim istiyor babası falan de ben öyle yapıyorum
yada su içmek istersemm babasııı bebiş suu istiyoo diyee nazlanıyorum valla canım:)

hehe güzelmiş ben de deneyim akşam
eminim uça uça getirir

bende 100 etrox canım ama sanırım 200 çıkartıcaz 10 kasımd akan vericem o zaan belli olcak sanırım..kontrol altındamısın sen cnm

[/FONT][/COLOR][/SIZE]

bende eutrox kullanıyordum ama değiştirdiler ilacımı inşallah değerlerin güzel olur canım.... bende 18 kasımdan sonra tahlil yaptıracam tsh falan bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…