2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben almıycam,oldum olası sevmemişimdir bunu zaten :)

ahanda bu şahane,tam benlikmiş.bende istiyorum bundan:16:

geçmiş olsun canım,folidoce bende 2.kutuyu kullanıyorum ama bende hiç bişi yok,kişiye göre değişiyo demekki

Evet canım olabilir bana ağır geldi herhalde bende 2. kutuyu aldım ama içemiyeceğim sanırım

ben tesettürlü olduğum için pantolon t-shirt bitti diyemiyorum:50:
bu gibi elbiseler alıp bol paça pantolonlarla kombinlemeyi planlıyorum

Eki Görüntüle 295392
not: elbise gebe'den

cnm elbise+bol pantolon, tunik+bol pantolon kombinleri çok şık olur.. hem hamiş tshirtleri bol oluyor onları da pantolonla üstüne de uzun hırkayla giyebilirsin ;)

ben bu bebek arabasından alıcam ne ararsan var zaten kollarım çok güçlü değil taşıyamam sanırım

Eki Görüntüle 295403

bayıldım buna.. çok güzelmiş.. ben de şimdiden fiyat araştırması yapıyorum.. fikir olsun diye :p

canım hepsi çok güzeller iyi günlerde kullanmak nasip olsun inş..belirli bi marka varmı nerden aldığını öğrenebilirmiyim..

çok tşk ederim cnm.. hepsi lcw dan.. büyük bi lcw mağazasına gidersen bolca seçenek bulursun.. üstelik fiyatlar da uygun..

Hayırlı Cumalar kızlar ne güzel Hamile kıyafetlerine başlanmış bendede 2 tane şu Esprili t shirt var ama daha giyemiyorum utanıyorum desem :) Hani millet ne meraklıymış şimdiden giyiyo diycek diye ki inanın ciddi göbeğim var 5 aylık der bana bakan anlamaz bile 3 aylık olduğumu ama yinede giyemiyorum ya sizde giymeye başlayan varmı Ben eski elbiselerimi yada taytımı falan giyip hırka giyiyorum üstüme :) Birde haftaya gidiyim doktora iyiyse hersey inşallah belki sonraki hafta giderim inşallah

bende de durum aynı cnm.. sanki 5 aylık gibi göbek ;) ben de senin gibi düşündüm.. doktor her şey yolunda deyince doğruca alışverişe çıktım.. :))
hem hiç çekinme rahat rahat giy.. şimdi giymezsek ne zaman giyicez :))

Eki Görüntüle 295394

kızlar fortbebe almayı düşünüyormusunuz? bizimkiler yaz bebekleri ben gerek yok diye düşünüyorum diger yandanda bundada taşıması kolay siz ne düşünüyorsunuz ?:31:

bence şimdiki travel sistem arabalarda zaten portbebe de oluyor ben onlardan almayı dusunuyorum

ben bu bebek arabasından alıcam ne ararsan var zaten kollarım çok güçlü değil taşıyamam sanırım

canım ben de sanırım bu markayı alıcam ama yurtdışından getirtmek için uğraşıcaz e-bay diye bir site var orada bakmıştım ben 200€ filandı bu takım 100€ da kargo masrafı olsa yınede hesaplı bunun dısında bebeconfort lola diye bir marka var onada bakmanı onerırım oda böyle guzel ve kullanıslı hem daha hesaplı gercı bızım bebek arabamızı esımın arkadası alıcak o yuzden fıyat hıc onemlı degıl sonucta 3-4 yıl kullanıcaksınız kullanıslı bırsey olsun dedı ama bakalım cok abartmamayı dusunuyorum ben yınede :9:
Eki Görüntüle 295403

slm güzel anneler bugün nasılsınız ben kızımı uyuttum açtım bu hafta pek giremiyorum nete akşamları eşim oluyo meraklı:1::1: o okumasın diye açtığımla kapadığımm bir oluyo ççok fena alerji oldum heryerim kaşınıyo uyuz gibi ilaçlardan biri dokunmuş olabilir dedi doktor folidoce nin yan etkilerinde var bıraktım bakalım geçecekmi geçmezse tekrar doktora:52::52:

canım kaşıntılar bendede var sureklı ellerım ayaklarım acaıp kasınıyor ve kuruyor ben sadece folık asıt kullanıyorum onun yaptıgınıda dusunmuyorum ama doktor hamılelıkten olabılır dedı

bende çok beğendim ebebekte indirimde 1300e falan geliyo ana kucağıyla beraber taktım bi kere bundan alıcam :52::52::52::9::9:

canım ınternetten alıcaksan ıyı arastır bazen sıteler ındırıme gırıyor gece gun bı sıtede bu takım 950 tl dı 100 tl ındırım cekı vardı ama hangı sıte oldugu ınan aklımda degıl

rubetcım ben de sanırım bebek arabası olarak bu markayı alıcam ama yurtdışından getirtmek için uğraşıcaz e-bay diye bir site var orada bakmıştım ben 200€ filandı bu takım 100€ da kargo masrafı olsa yınede hesaplı bunun dısında bebeconfort lola diye bir marka var onada bakmanı onerırım oda böyle guzel ve kullanıslı hem daha hesaplı gercı bızım bebek arabamızı esımın arkadası alıcak o yuzden fıyat hıc onemlı degıl sonucta 3-4 yıl kullanıcaksınız kullanıslı bırsey olsun dedı ama bakalım cok abartmamayı dusunuyorum ben yınede

hayırlısıyla büyüyüp belli olsun ikizler
giymek için sabırsızlanıyorum

inşallah canım..
bu arada 12.hafta gelişimini okurken gördüm.. ikizler için bilgi;

İkizlerin rahim içi dünyası oldukça ilginçtir.

İkiz bebeklerin rahim içi yaşamlarıyla ilgili yapılan araştırmalar ikizlerin birbirlerini gebeliğin bu haftalarında bile farkettiklerini ve birbirlerine dokunmaya çabaladıklarını göstermektedir.

İkizleri birbirinden ayıran amniyos zarı şeffaf bir yapı olduğundan bu kardeşlerin ileri haftalarda birbirlerini görmeleri de imkan dahilindedir.

diyor..
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 12.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

rabbim ne büyük di mi.. mucize gibi bişey bunlar..

ben tesettürlü olduğum için pantolon t-shirt bitti diyemiyorum:50:
bu gibi elbiseler alıp bol paça pantolonlarla kombinlemeyi planlıyorum

Eki Görüntüle 295392
not: elbise gebe'den
cnm lcw de bu bol paçalıı etek modeli gibi olann pantolonlar var cnmmm ben çok beğenirim modelllerinii....yolun düşerse bi bak istersenn....bide uzun kollu gömlek tarzı hamile üstleri oluyoo hem şık duruyoo hemde kapalı uzun kollu falan....ben kapalı değilim ama açıkçası hamişken öyleee çok pantalon falan almamıştımm...onun yerine bu dediğim etek pantolonlardan almıştım 2 tane belleride rahat oluyoo onların....
Eki Görüntüle 295394

kızlar fortbebe almayı düşünüyormusunuz? bizimkiler yaz bebekleri ben gerek yok diye düşünüyorum diger yandanda bundada taşıması kolay siz ne düşünüyorsunuz ?:31:

ben düşünmüyorum cnm kışta olsa yazda olsa portbebeyle taşımıyosun hatta açıkçası şu araba koltuğu olan ana kucaklarıyla da taşımıyosun çünkü ağır geliyoo genelde ilk zamanalr hastaneye falan götürürken mevsimine göre battaniyeye sarıp çıkıyosun haa bi yerlerde oturcaksan yani uzunsa o zmn en iyi ana kucağı oluyoo benim kızım ana kucağında geçirdi ilk 5 ayını diyim evdede..yatırr accık da salla uyuyolar...aslında ev tipleriii de çok güzel ama hem araba koltuğu hem ev tipi almak çok masraflı geliyoo ...ama kızımda hevesim kalmıştı kanguruya bunda onu alıcam kesinlikle...:))

Giy canım bende giyiyorum benim göbüşte çok büyüdü kızımdada öleydi zaten niye utanıyosun kim ne derse desin beişimiz olacak sıkı kıyafetler giyemeyiz çok büyüyüncede sıkar giyemezsin canın istiyosa kimseyi takma boşverr:52::52:

Öyle kusum haklısın bakalım haftaya doktor iyi derse giycem inşallah:)

cnm elbise+bol pantolon, tunik+bol pantolon kombinleri çok şık olur.. hem hamiş tshirtleri bol oluyor onları da pantolonla üstüne de uzun hırkayla giyebilirsin ;)

bayıldım buna.. çok güzelmiş.. ben de şimdiden fiyat araştırması yapıyorum.. fikir olsun diye :p

çok tşk ederim cnm.. hepsi lcw dan.. büyük bi lcw mağazasına gidersen bolca seçenek bulursun.. üstelik fiyatlar da uygun..

bende de durum aynı cnm.. sanki 5 aylık gibi göbek ;) ben de senin gibi düşündüm.. doktor her şey yolunda deyince doğruca alışverişe çıktım.. :))
hem hiç çekinme rahat rahat giy.. şimdi giymezsek ne zaman giyicez :))

Demeekki göbek konusunda yalnız değilim benim bir arkadaşımda 9 haftalık hamile daha hiçbişeyi yok dümdüz karın :) yAA NORMALDE 5 AYDAN SONRA GİYİLİRYA ONDAN CEKİNİYORUM AMA İNŞALLAH HAFTAYA BENDE BAŞLARIM sEN NE ZAMAN GİTTİN KONTROLE BU ARADA GÜNLERİMİZ AYNI:)

Demeekki göbek konusunda yalnız değilim benim bir arkadaşımda 9 haftalık hamile daha hiçbişeyi yok dümdüz karın :) yAA NORMALDE 5 AYDAN SONRA GİYİLİRYA ONDAN CEKİNİYORUM AMA İNŞALLAH HAFTAYA BENDE BAŞLARIM sEN NE ZAMAN GİTTİN KONTROLE BU ARADA GÜNLERİMİZ AYNI:)

aaa.. ben de şimdi farkettim.. aynı zamanda pırtlatıcaz desene ;) hayırlısıyla :))
benim zaten ayva göbeğim vardı cnm.. bir de şimdi 1ayda 600gr almışım ama 1ay önce giydiğim pantolonlar sıkıyor göbeğimi.. doktora da sordum.. gaz şişkinliği olabilir dedi.. kilo aldım diye korkarken rahatladım açıkcası..
benim kontrolüm dündü cnm..

Son düzenleme:
canım ınternetten alıcaksan ıyı arastır bazen sıteler ındırıme gırıyor gece gun bı sıtede bu takım 950 tl dı 100 tl ındırım cekı vardı ama hangı sıte oldugu ınan aklımda degıl

rubetcım ben de sanırım bebek arabası olarak bu markayı alıcam ama yurtdışından getirtmek için uğraşıcaz e-bay diye bir site var orada bakmıştım ben 200€ filandı bu takım 100€ da kargo masrafı olsa yınede hesaplı bunun dısında bebeconfort lola diye bir marka var onada bakmanı onerırım oda böyle guzel ve kullanıslı hem daha hesaplı gercı bızım bebek arabamızı esımın arkadası alıcak o yuzden fıyat hıc onemlı degıl sonucta 3-4 yıl kullanıcaksınız kullanıslı bırsey olsun dedı ama bakalım cok abartmamayı dusunuyorum ben yınede

internetten almıcam canım mağazalarıda var ebebeğin zaten ordan gördüm ve beğendim gerçekten çok kaliteli ömürlük yani 2.yide 2 3 sene sonra düşündüğüm için onunda kullanabileceği birşey arıyorum zaten 5 yaşına kadar kullanılabilirmiş bende ebaya üyeyim bakiim bakkiim uyguna gelirse ordan alırım neden fazla para ödiyim dimi ama:34::34: saol canıım:34:

nasılsın tatlımmm....fındık kızın yoruyo mu seniii..geçenlerde eski bi resminizii gördümmm güloşların eski evindeee....:)))

inşallah canım..
Bu arada 12.hafta gelişimini okurken gördüm.. Ikizler için bilgi;

ikizlerin rahim içi dünyası oldukça ilginçtir.

Ikiz bebeklerin rahim içi yaşamlarıyla ilgili yapılan araştırmalar ikizlerin birbirlerini gebeliğin bu haftalarında bile farkettiklerini ve birbirlerine dokunmaya çabaladıklarını göstermektedir.

Ikizleri birbirinden ayıran amniyos zarı şeffaf bir yapı olduğundan bu kardeşlerin ileri haftalarda birbirlerini görmeleri de imkan dahilindedir.

Diyor..
hafta hafta gebelik (hamilelik) - 12.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - jinekolog operatr dr. Kaan kocatepe

rabbim ne büyük di mi.. Mucize gibi bişey bunlar..

oy kıyamaammmm ultrasonda öyle bi kare yakalasak keşke ne güzel olurdu
birbirine uzanırken
ama aralarında boşluk var şuan keseler iyice komşu olsun belki o zaman gerçekten hissedebilirler

Son düzenleme:
tiyzeler biz tsh için ultrason çektirmeye gidiyoruz,bize dua edin de tiroit,guatr ıvır zıvır bişi çıkmasın ya :)

ya ben bayıldım bu bebek arabasına :52: bunun markası ne birde fiyatları ne civarda birde sizler nerden almayı düşünüyorsunuz

canım markası concord neo sahara başka modelleride var en uygun e bebekte anakucağıyla beraber 1300tl civarında canım ebayda ucuza varmış bide ordan bakiim sana yazarım:52::52::52:

cnm lcw de bu bol paçalıı etek modeli gibi olann pantolonlar var cnmmm ben çok beğenirim modelllerinii....yolun düşerse bi bak istersenn....bide uzun kollu gömlek tarzı hamile üstleri oluyoo hem şık duruyoo hemde kapalı uzun kollu falan....ben kapalı değilim ama açıkçası hamişken öyleee çok pantalon falan almamıştımm...onun yerine bu dediğim etek pantolonlardan almıştım 2 tane belleride rahat oluyoo onların....

sağol canım bakıcam inşallah
pazartesi melekleri görelim inşallah tekrardan, iyi haberlerini alalım
hem onlara hem analarına alacam bişeyler

tatlım 2. t shirtden bana da hediye geldi laciveert beyaz çizgilisi hatta üstümdeee ama penyeleri falan çok rahat kott pantolon hoşuma gitti yarın bi bakınayımm bende

aman gelmesinler ya:37: buda benden görümcene gelsin :P,hormonlar yüzünden benim kimseye tahammülüm yok şahsen.şu benim evdeki mevcutlarda benle muhattap olsunlar istemiyorum.bana bişi sormasınlar,konuşmasınlar hatta evlerine gitsinler bence ya.ahh canım ya tez zamanda geçer inşallah senin rahatsızlıklarında.romatizma zor ya,Allah sana güç versin,şifa versin canım.ya 5 sene bekledim ben bu sıpayı,1.aşıla geçirdim,2.tüp bebek tedavimde buldum gebeliği,ondan çok tırsıp abartıyo da olabilirim.

ya aslında 2 hafta önce 2 çıkmıştı,ondan 1 ay öncekide 5 küsürdü,ne dengesiz ne abuk subuk bişi bu.dahiliye ye gittim bugün işte,saat 4'te ultrasona çekilicek,bide kan verdim.dahiliye doktoruma dedim 5 küsür çıktığında neden ilaç verilmemiş olabilir dedim,hemen ilaç verilmez,bende ilaç vermiycem önce bakalım gerçekten böyle bi rahatsızlığın varmı onu belirleyelim ona göre tedavimizi belirleriz dedi ya bakalım hayırlısı olur inşallah.

tatlım benim ilk yapıldığında tsh 39 çıkmıştı ve hemen ilaca başlamıştım ancak 1 yılda normal değere düşürebildik

Hayırlı Cumalar kızlar ne güzel Hamile kıyafetlerine başlanmış bendede 2 tane şu Esprili t shirt var ama daha giyemiyorum utanıyorum desem :) Hani millet ne meraklıymış şimdiden giyiyo diycek diye ki inanın ciddi göbeğim var 5 aylık der bana bakan anlamaz bile 3 aylık olduğumu ama yinede giyemiyorum ya sizde giymeye başlayan varmı Ben eski elbiselerimi yada taytımı falan giyip hırka giyiyorum üstüme :) Birde haftaya gidiyim doktora iyiyse hersey inşallah belki sonraki hafta giderim inşallah

tatlımmm ben hamile kalmadan önce de haşhimoto diye bi hastalıktan dolayı 4-5 aylık gibi göbeyim vardı ve çok utanırdım hep sorarlardı kaç aylık falan diye hep içime çeke çeke gezerdim ... şimdi ise inan göbeğimi gere gere geziyorum ve hamile olduğumu öğrendiğimizde hemen bi arkadaşım bana bu hamile t shirtlerinden hediye etti hemen de giydim gururlaaa bilsinler o göbüşte melek var

Back
X