Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim amin diyorum bu güzel sözlerine,yanliz hic olacak gibi degil,isler sarpa sardi ,bugün tr deki prof.benimle ilisigini kesti, ne oldugunu anlayamadim,sanirim verdigim para kendisine az geldi kendisine ,rabbime havale ediyorum onu....rabbim hakkimda hayirlisi neyse onu nasip eylesin ..seydam başlığı görünce çok heyecanlandım. ne kadar hızlı geçmiş zaman. sanki daha yeni test yapıp öğrenmiştik... inşallah bu ay çift çizgiyi görür ve sağlıkla meleğine kavuşursun canım arkadaşım...
amin canim insallah.......:85:ayyyy çok heyecanlandım bende yaa zaman ne çabuk geçmiş meğer.. kimbilir ne 2012 haziran anneleri süslücek bu topiği... Rabbim olmayanlara ve çok isteyenlere en hayırlısını nasip etsin inşallah..
amin ....canim insallah ...hey gidi zaman... ne kadar çabuk akıp gidiyorsunçok duygulandım ya, seydamcım Allah yardımcın olsun bu yıl yüzünü güldürsün inşallah canım
canim amin diyorum bu güzel sözlerine,yanliz hic olacak gibi degil,isler sarpa sardi ,bugün tr deki prof.benimle ilisigini kesti, ne oldugunu anlayamadim,sanirim verdigim para kendisine az geldi kendisine ,rabbime havale ediyorum onu....rabbim hakkimda hayirlisi neyse onu nasip eylesin ..![]()
merhabalar ben 2011 haziran annesi olacaktim,malesefki kismet olmadi,simdi 2012 haziran annesi olmayi diliyorum rabbimden
....
sorunsuz hayirli bir hamilelik süreci diliyorum herkese....![]()
fatmacim canim arkadasim , haberim var melegini kaybettigimden ,basin sagolsun canim cok üzüldüm gercekten ,rabbim sana sabir versin insallah..... dilerim sende insallah en kisa zamanda yeniden hamile kalir ,bebegine kavusursun canim ...merhaba saydam inş. haziran annesi olursun... biliyorsun bende 2011 haziran annelerindeydim fakat banada nasip olmadı yavrum dıgdu fakt 3 gün yaşayabildim.. Allah herkese hayırlı ugurlu sağlıklı evlatlar nasip eder....
amin canim insallah ,allahim tüm dileyenlere nasip eylesin insallah.....ben de bi hey gidi günler demeden geçemiycem. zaman ne çabuk geçmiş, kuzularımız bizimle. Allah bekleyen isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. SEYDAM inş. gönlündeki meleğe kavuşursun en kısa zamanda...benim sat da 14 eylül 2010 du... :)
evet canim bi kapi daha kapandi benim icin ,ama inaniyorum rabbim en hayirlisini yeniden acacak ,icim rahat huzur dolu,inaniyorumki rabbim verecek ins....üff ya çok üzüldüm inan. onlar için ne kadar basit tabii her şey. inşallah orda iyi bir doktor bulursun canım. stres yapma sakın.
fatmacim canim arkadasim , haberim var melegini kaybettigimden ,basin sagolsun canim cok üzüldüm gercekten ,rabbim sana sabir versin insallah..... dilerim sende insallah en kisa zamanda yeniden hamile kalir ,bebegine kavusursun canim ...
amin canim insallah ,allahim tüm dileyenlere nasip eylesin insallah.....
evet canim bi kapi daha kapandi benim icin ,ama inaniyorum rabbim en hayirlisini yeniden acacak ,icim rahat huzur dolu,inaniyorumki rabbim verecek ins....
evet canim bi kapi daha kapandi benim icin ,ama inaniyorum rabbim en hayirlisini yeniden acacak ,icim rahat huzur dolu,inaniyorumki rabbim verecek ins....
insallah canim...amin cümlemize inş...........
insallah canim insallah, dualarini eksik etme olurmuböyle rahatlamana çok sevindim canım. ben de inanıyorum çok yakında kavuşacaksın meleğine...
insallah canim...
insallah canim insallah, dualarini eksik etme olurmu...
allah razi olsun canim....yamanida cok öpüyorum görüsmek üzere canim...her zaman dualarımdasın canım...
hey gidi günler.....zaman ne çabuk geçiyor gerçekten bende temmuz annesi olmayı beklerken kılpayı haziran annesi oldum geçen sene bu zamanlarda heyecanla adetimi bekliyordumm....şimdi meleğim yanımda.....rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın....kucağını doldursun inşşş
amin insallah kizlarayyy 2012 haziran anneleri topıgıde acılmıs cok duygulandım hayırlı ugurlu olsun ınsallah bızım gıbı guzel bır gebelık geçirip bebeklerınızı saglıkla kucagınıza almak dılegıyle..![]()