2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Sabretmekden baska carem yok sanirsam
Suan 18.haftada hissetcem diye umuyorum ne yalan soyleyim. Ona odaklanmissim resmen

iyi akşamalrrrr :) ya ben hissediyormuyum yoksa hissedemiyormuyum anlamıyorum bazen bole kıpırdanmalar hissediyorum bı kac gun hiç bişey hissetmıyorum :S bide sağ karın boşlugumda ağrı oluyo aralıklarla sizde oldumu boyle bi durum ?

Sabretmekden baska carem yok sanirsam
Suan 18.haftada hissetcem diye umuyorum ne yalan soyleyim. Ona odaklanmissim resmen

cnm bizim günlerimiz seninle hemen hemen aynı. ben de hisstemiyorum daha
doktor 20. haftaya kadar hissedersin dedi, sen de sıkma canını.
ama insanın aklı da hep göbek de oluyo valla böyle olunca.

ya o bölgelerde, bazen biraz daha aşağıda bazen biraz daha yukarıda benim de oluyo öyle.ama olcak herhalde canım bunlar ya. daha doğururken nerelerimiz ağrıyacak kimbilir?

ben daha çok tarafımda gıdılanma şeklinde hissediyorum,çikolata yiyince artıyor:))benim de sol yan boşluğum ağrıyo gibi oluyo,böbreklerim sanki ama...:44:

illaaa kaç kattıı ağrıcak belkidee kontrol tarihme daha varda normal bişimi diye merk ettim di meleklerimizee bişicik olmasında biz anaları olrkdan cekcez artıkın kızlar bebiş nevresim takımlaına bakıyodumda çok güzeller :)

İyi akşamlar kızlar. Şöyle bir geçmişi okuayım dedim ama başedemedim. Oznur_u ve utkumuzdan güzel haberler var çok şükür. Çok geçmiş olsun ikisine de. Bizim de pazartesi günü ultrasonumuz vardı. Oğluşumuz olacak. Doktorum ikiliyi yapmadığı gibi , üçlü ve dörtlü de istemedi. Neyse herşey yolunda dedi ve 4 hafta sonra şeker yüklemesi için tekrar çağırdı.

karnıma ve gögüslerime vazelin sürüyorum düzenli hiçbişey olmadı çok şükür.geçen akşam popomda bişeyler farkettim aaaaaaaaaaa oda nee ÇATLAK....
ve artık oraya sürmeye başladım :)

annecikler çatlaklarınız oluşmaya başladımı? önlemek için ne kullanıyorsunuz?

günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....................

ben daha çok tarafımda gıdılanma şeklinde hissediyorum,çikolata yiyince artıyor:))benim de sol yan boşluğum ağrıyo gibi oluyo,böbreklerim sanki ama...:44:
günaydın.benimde sol yanım ağrıyo,bir ben sanıyodum sizinde ağrınız olduğunu öğrenince demekki olabiliyo dedim.ilk başlarda böbrekten şüphelenmiştim doktor kas ağrısı olabilir demişti.böbreklerde bişi olsa yaptırdığım idrar testlerinde çıkardı heralde diye düşünüyorum.sol yana çok yatmaktan olabilir diyorum artık.

günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....................

günaydınn kızımla bu sabah erken kalktık,babamızla kahvaltı yaptık işe gönderdik,şimdi sıcak battaniye altında nette cicilere bakıyoz :)

ooohhhh ne güzel bizde karda debelene debelene işe geldik.......

günaydın... oznur_u nasılsın

günaydın iyiyim canım çok şükür sen nasılsınsın.
gece çok uyanıyorum şimdide sonucu beklemenin stresi sardı beni , bebişiminde kıpırtılarını artık çok net hissediyorum sabah işe gelirken serviste pıt pıt vuruyor :) günaydın diyor bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…