- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.541
tatlım zayıf olanlar daha çabuk hissedebiliyormuş. bi de sanırım bebeğin hareketiyle alakalı.. ben 16 dan itibaren oğlan olmasına rağmen hissediyorum. alt komumuz 2.gebeliği,kız ve mayıs annesi olacak hissetmiyormuş. dr araştırma hastanesine yollamış. orada kalbi atıyo daha ne istiyosun hareketsiz bi bebek deyip geri yollamışlarsabret 20 ye kdr yolu var...
Sabretmekden baska carem yok sanirsam
Suan 18.haftada hissetcem diye umuyorum ne yalan soyleyim. Ona odaklanmissim resmen
iyi akşamalrrrr :) ya ben hissediyormuyum yoksa hissedemiyormuyum anlamıyorum bazen bole kıpırdanmalar hissediyorum bı kac gun hiç bişey hissetmıyorum :S bide sağ karın boşlugumda ağrı oluyo aralıklarla sizde oldumu boyle bi durum ?
iyi akşamalrrrr :) ya ben hissediyormuyum yoksa hissedemiyormuyum anlamıyorum bazen bole kıpırdanmalar hissediyorum bı kac gun hiç bişey hissetmıyorum :S bide sağ karın boşlugumda ağrı oluyo aralıklarla sizde oldumu boyle bi durum ?
annecikler çatlaklarınız oluşmaya başladımı? önlemek için ne kullanıyorsunuz?
günaydın.benimde sol yanım ağrıyo,bir ben sanıyodum sizinde ağrınız olduğunu öğrenince demekki olabiliyo dedim.ilk başlarda böbrekten şüphelenmiştim doktor kas ağrısı olabilir demişti.böbreklerde bişi olsa yaptırdığım idrar testlerinde çıkardı heralde diye düşünüyorum.sol yana çok yatmaktan olabilir diyorum artık.ben daha çok tarafımda gıdılanma şeklinde hissediyorum,çikolata yiyince artıyor:))benim de sol yan boşluğum ağrıyo gibi oluyo,böbreklerim sanki ama...:44:
günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....................
günaydın.benimde sol yanım ağrıyo,bir ben sanıyodum sizinde ağrınız olduğunu öğrenince demekki olabiliyo dedim.ilk başlarda böbrekten şüphelenmiştim doktor kas ağrısı olabilir demişti.böbreklerde bişi olsa yaptırdığım idrar testlerinde çıkardı heralde diye düşünüyorum.sol yana çok yatmaktan olabilir diyorum artık.
günaydınn kızımla bu sabah erken kalktık,babamızla kahvaltı yaptık işe gönderdik,şimdi sıcak battaniye altında nette cicilere bakıyoz :)
Günaydın herkese.
günaydın güzell anneeler
ayy kıyamam.Allah kolaylık versinooohhhh ne güzel bizde karda debelene debelene işe geldik.......
Günaydın herkese.
günaydın güzell anneeler
günaydın... oznur_u nasılsın
günaydın... oznur_u nasılsın
günaydın kızlar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?