- Konu Sahibi TwoPrincess
- #28.881
kızlar kaburgam çok acıyooorr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 418788
kapı süsüm nasıl kızlar kendi ellerimle yaptım prensesime
kahvaltı yapalı 3 saat oldu ben yine acıktım![]()
canım hamilelike günde 1 tane yumurta yememiz gerekiyor zaten hiç bir zararı olmaz.kızlar hergün yumurta yemenin bir zararı olur mu acaba?
hergün haşlanmış yumurta yemeye başladım da
protein patlaması yaşıcam valla
yarım kapı süsümüz
renkler farklı oldu kırmızı ve sarı keçe yoktu
onların yerine farklı renkler kullanıyoruz beyaz keçemiz olmadığından
yarım kaldı bugün babamız unutmazsa getirecek
nasıl gidiyor sizce???
Eki Görüntüle 419168
neyse çoğu gitti azı kaldı canım sonunda bebişlere kavuşcaziyiki çok sıcaklara denk gelmeden alcaz bebişleri kucağımıza
![]()
bende yazın kullanmak istiyordum.ayrıca eşim de çok hevesli kanguruya koycam onunla gezcem diye.her yere arabasını taşımaktansa önüme takar götürürüm diyordum ama ilk 3 ay kullanamazsam yaz geçmiş oluyor.kışın zaten kullanmam max. 1 yaşına kadar da kullanılıyorsa da almanın hiç mantığı yok![]()
canım sadece kurabiyeleri pişirceksin.şeker hamuru pişen bişi değil :) çubukları ben pişirmeden kurabiyelere takmıştım ama arkadaşım fırından çıkarınca sıcak sıcak takmış o zamanda çubuklar takılabiliyormuş.
bence çubukları şeker hamuru ile kurabiye arasına koyarak yapma çubuğun çıkıntısı belli olur güzel durmaz..
şeker hamurunuda yoğurup 24 saat oda sıcaklığında beklettikten sonra kullanıcaksın.
kalpleri beğendim canım çok güzeldiler onlardan bile yapa bilirsin hatta sende marsmelov hem beyaz hem pembe ya seninde şeker hamurun pembe ve beyaz olsun , ama illa kırmızı diyorsan mecburen gıda boyası kullanıcaksın.
ee son sorduğun soruyu anlamadım canım , demişsin ya pembelerı kullanıp gıda boyasını katsam bunu anladım..
Kızlar ben haziran 2011 annesiyim. Normal doğum yapamadığım için hala sorguluyorum.
Doktorum rahim ağzı sert diyerek 39+5te sezeryan randevusu verdi. İptal ettirdim.
Şansıma randevu verdiği gün nişanım geldi.
Sevindim normal doğuracam diye rahat rahat hazırlanıp gittik hastaneye.
NST de sancılar var ama ben birşey hissetmiyorum.
Açılma kontrolünde 2 cm açıklık.
Yatış yapıldı. Suni sancı ve epidurala karşıydı doktorum.
Sadece rahim ağzını yumuşatmak için bir ilaç verdiler serumla.
5 saat sonra açıklık kontrolü yapıldı, 3cm olmuş anca.
Ebeler sinirimi bozdu, cahil misin sen normal doğum yapıyosun, ne güzel sezeryan randevun varmış niye ameliyat olmuyosun diye.
Doktorumda 5 saatte 1 cm açılmayı beğenmedi, bu arada sancılarım şiddetlendi, 3 dk bir 45 sn sürüyo.
Doktoruma karşı çıktım ama beni sezeryana ikna etti resmen.
Bebek sıkıntıda olabilir, ilerleme olmuyor diyerek korkuttu beni.
kaçınılmaz son ameliyat masası.
Ben neye kızıyorum, sezeryan randevusu verdiği zaman başka bir doktora gidip görüş almalıydım.
Belki daha sabırlı bir doktor normal doğum için biraz daha bekleyebilirdi.
Bir de suni sancıyla normal doğum yapan arkadaşlar da çok sancı çekiyorlar.
Bunların hepsi doktorların sabırsızlığından kaynaklanıyor.
Niye doğumu hızlandırmaya çalışıyorsun ki, rutin gelişsin herşey.
Kendi doğal sancılarını çekmek dayanılmaz değil, gerçekten benim canım tatlıdır ama dayanılabilirdi.
Herkese hakında hayırlısı olsun diyorum.
Hiçbir hayati gereklilik yokken randevulu sezeryan olmamayı tavsiye ederim.
İstiyorsanız normali denersiniz, bir problem olursa zaten acil sezeryan seçeneği her zaman var.
Ama siz bir deneyin normal doğurmayı.
canım beyazı ayrı pembeyi ayrı yapıyorsun.bence sen araya kırmızıyı hiç karıştırma kız bebek zaten pembe ve beyaz yeterli harflerinide beyazın ğstğne pembe pembenin üstüne beyaz yaparsın olur biter kırmızı çık aradancnm sunu demek ıstedım pembe ve beyazları ayırıpmı ayrı ayrı hamur yapıcam yoksa ıkısını karıstırıpmı erıtıcem dıe yada sımdı dank ettı zaten benım bebek kız ben beyazı erıtıp hamur yapcam pembeyı erıtıp hamur yapcam kurabıyelerımde ıkı renk olcak ozaaman senınde dedıgın gıbı gıda boyasına gerek kalmıcak yoksa gıda boyasından bıraz kırmızı hamur yapıp bas harflerınını yapsam ayy karıstım sanırım bende :44::44::44:
kızlar bu gece kötümü güzelmi anlamadım ama rüyamda bebeğimi wc doğuruyodum gülerek hemde sancısız kansız böyle ondan sınra kordonu boynuna dolanmış mor oldu düzelttim rengide düzeldi sonra sabahta uyanınca karnımda savaş çıkmıştı bu 2.gebeliğim bu kadar oynadığını bilmem aç karnına belim ve kasıklarım çok ağrıyo bugün knt ünüm haftaya bakalım ne olucak ilk bebeğimizede çok üzüldüm ama korkmasın benim oğlum 1.5 ay sarılık oldu hemde benim sütüm yapıyodu 10 gün kaldı küvezde ALLAH beterinden korusun inş
ben süt içtim geldimben de acıktımm ne yesek ki![]()
değişik kapı süsü istiyordumcanım hamilelike günde 1 tane yumurta yememiz gerekiyor zaten hiç bir zararı olmaz.
canım çok güzel olmuş bence durmak yok yola devamha gayret bittiği zaman çok daha güzel olcak..çok canım çekti bendemi yapasam ya
![]()
canım sadece kurabiyeleri pişirceksin.şeker hamuru pişen bişi değil :) çubukları ben pişirmeden kurabiyelere takmıştım ama arkadaşım fırından çıkarınca sıcak sıcak takmış o zamanda çubuklar takılabiliyormuş.
bence çubukları şeker hamuru ile kurabiye arasına koyarak yapma çubuğun çıkıntısı belli olur güzel durmaz..
şeker hamurunuda yoğurup 24 saat oda sıcaklığında beklettikten sonra kullanıcaksın.
kalpleri beğendim canım çok güzeldiler onlardan bile yapa bilirsin hatta sende marsmelov hem beyaz hem pembe ya seninde şeker hamurun pembe ve beyaz olsun , ama illa kırmızı diyorsan mecburen gıda boyası kullanıcaksın.
ee son sorduğun soruyu anlamadım canım , demişsin ya pembelerı kullanıp gıda boyasını katsam bunu anladım..
offf kızlar canım sıkılıyorrrr ben biraz etrafı t aoparlayım iş yapayım zaman geçsin 37. haftaya yeni girdik ama şimdiden sabırsızlanmaya başladık sanki hep içimde kalmayacak ya çıkacak bir gün ama yok iyice sabırsızlanıyorum ne varsa ayyyy
şu anki yaşadğım sabırsızlığı adet günümü beklememe benzetiyorum eczaneden iki üç tane test alıyordum hergünnn, beklenen adet günüm gelmedeno zamanlarda hiç geçmiyordu...
ama o zamanlar hamile olup olmadğımkesin değildi ama bu sefer şonuçta bu bebek doğacak daha rahat olmam gerek oysaki
bu arada ben hamilelğimi adet günüm gelmeden önce öğrenmiştim silik çizgiyi görüp
erken öğrendim erken döllenme oldu erkende doğurrum diye umud ediyorum bakalımmm
37. hefra nın içindeyim ya bu hafta bitisnde zaten miladında doğum sayılacak artık ahhhh
prensesim gel annişin kollarınaaaaa
![]()
canım beyazı ayrı pembeyi ayrı yapıyorsun.bence sen araya kırmızıyı hiç karıştırma kız bebek zaten pembe ve beyaz yeterli harflerinide beyazın ğstğne pembe pembenin üstüne beyaz yaparsın olur biter kırmızı çık aradan
şu totolarınızı açıka bırakmayın diyorum uyurken kaç kerebu nasıl bir rüyadır :)) o bel ve kasık ağrısı bugün bende had safhada Allah yardımcımız olsun canım..