• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Selam kızlar..
Bugün resmen bittim ben.. Misafirlerim geldi, aslında yabancı değillerdi kendimi o kadar yormam gerekmiyordu ama bi gaza geldim we bütün ewi pakladım resmen :15::15:
tozdu, süpürgeydi, banyoydu, tuwaletti mutfaktı derken üstüne bide mama hazılıkları ws.. :37:
Enerji patlaması yasadım :52: ama ew miss oldu, zaten büyük temizlikte yapıcaktık ama bu önden iyi oldu..
yerleri bile çamasır suyuyla sildim :21::21: :26:
eee misafir gelince de oturmadım haliyle.. suan yeni totomu koltuga koydum :53:
ama sonra resmen pişman oldum.. işe basladıgım andan itibaren (yani yaklaşık saat 4 suları) karnım taş gibi, we miniğim cok yorldu :25::25: huzursuzluğunu resmen hissettim, bana dur artık dedi durdu :9:
yarın bütün gün yatmayı düşünüyorum, bel ağrımdan burda bile zor oturuyorum..:58:

kızlarrrr benim suyum geliyor neolur dua edin çıkıyoruz birazdan ama inanılmaz korkuyorum, titremeye başladımmmm. sizin dualarınız kaabul olur diye gitmeden hemen girmek istedim

kızlarrrr benim suyum geliyor neolur dua edin çıkıyoruz birazdan ama inanılmaz korkuyorum, titremeye başladımmmm. sizin dualarınız kaabul olur diye gitmeden hemen girmek istedim

Canim Rabbim yardimcin olsun bir nefeste kurtarsin ins. Yarina hayirli haberlerini aliriz ins. dualarimiz seninle.

canm Allah yardımcın olsun
iyi haberlerini alırız inş
Rabbim kolay doğum nasip etsin

:52::52::53::53::18::18::27::26: ayy sanki kendim doguruyomuş gibi heyecan yaptım!!
Allah kolaylık versin bi avazda dogurmanı nasip etsin sağlıkla al bebegini kucagına inş...

cerser Allah yar ve yardimcin olsun. Bebisini saglikla kucagina al. Ikinizde saglikli sihhatli donun evinize insallah... cok heyecanli yaa Rabbim hepimizi bi avazda kurtarsin..

orası meslek sırrı :))
canım el becerisi diyelim kalıplarla çıkarıp keserek şekil verdim ben yaptığım kurabiyelere , ben çocuk gelişimi mezunuyum el işi çok yapardık biraz beceri biraz hayal gücü karışık ortaya bunlar çıktı işte.şimdi evde kalp , çiçek ve kelebek kalıbı buldum onlardanda yapayım diyorum kurabiye :52::52: sonrada bi pastane açarız olur biter :))

Canim bravo sana, ellerine saglik. Benim kocamin bir kalipla 3 tane plastik sablona 50 tl verdigimizi duyunca gozleri yuvalarindan firladi:53:

Cerser, canim cok heyecanlandim. Umarim kolay bir dogum olmustur. Tez vakitte hayirli haberlerini aliriz insallah:46:

günaydın hanımlar:3:gece baya kaynatmışsınız,bebiş geliyormuş allahın izniyle:52:Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:26:

AAAAAAAAAAAAAAAAA
şok oldum şimdi
durduk yere mi suyu gelmiş?
aramızdan 5 gün var...
biraz erken değil mi?

neyse günaydın bu arada

cerser insallh herşey yolundadır dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz:16::16:

günaydın herkese:16: ayy çok az kaldı bebişlerimizin gelmesine odasına girip girip duruyorum. elbiselerini öpüp kokluyorum giydireceğim günleri hayal ediyorum.çok özledim kuşumu :31:

kızlar aranızda bebiş günlüğü alan var mı. hangisi daha güzel acaba
bizim tek eksiğimiz bebek günlüğü,humana iyi geceler çayı ve serum fizyolojik kaldı. herşey tas tamam olsun istiyorum.herşey elimin altında olmalı. acı elma yağı bile aldım koydum:1:
birde ben eşime vilta malt malt içeceği al dedim bulamamış tuborg alkolsüz bira almış oda %100 malt içeceği yazıyor bu olur mu kızlar ???

Back
X