• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

iyi bakalım canım
bugünüde atlattın şükür
inş herşey istediğin gibi olur.

Amin canım inşallah.

Sordun mu canim ne demekmis?

sordum canım, mutsuz bebek stresli bebekmiş bu da anne karnında bebeği tehlikeye sokuyormuş kalp durmasına kadar gidebilirmiş bu yüzden. ama ben o gün bişey yemediğim için ve sürekli öğürüp çıkarttığım için alttan üstten bebişim keyifsizmiş. dün maaşallah zıpırık gibiydi bugünde öyle.

ohh çok şükür rahatladım
çok meraklanmıştım
inş her şey istediğin gibi olur

amin canım hepimizin inşallah.

3. ye bayıldıımmm internette bulsam ben de alırdım ondannn:16::16:

çok şükür :21:burada seni beklerken ben doğuracaktım :9: mutsuz olması ne demekmiş öğrenseydin keşke :44:

amaan doğurmayın:1: öğrendim canım yukarıda cevabı yazıyor.

Kizlar dogum olayi hic onceden sinyal vermeden baslayabiliyor mu acaba?
Doktor anlar herhalde, dogumun yakin falan diye. Ben dogumdan degil de hazirliksiz yakalanmaktan cekiniyorum.
Haftaya cuma temizlikcim gelsin, pzt muayene olucam 38'i de doldurmus olurum. Cati muayenem yapilir, ona gore dogumu beklerim diye planlamistim. Bu veletler kafalarina gore zirt diye cikmaya karar vermezler degil mi?

başlamaz diye düşünüyorum ve dediğin gibi doktorunun erken doğum riskini söylemesi gerekirdi ama kişi kendini yorar ani ve ters hareket yaparsa o zaman doktorda müneccim değil bilsin. benimki bebeğimin sabırsız olduğunu söyledi geçen hafta 40 haftayı beklemez dedi o yüzden ben bu haftadan sonra her an tetikteyim çok şükür bebişimin bütün gelişimide tamamlanmış. kakası bile birikmeye başlamıştı dün:1:

kızlar cerser dün alt tarafının yürürken ağrıdığını yazmış birde gece sancılandım yazmış
bu gecede suyum geldi demiş acaba bi gün önceki ağrı ve sancılar doğumun başladığının sinyalimiydi:26:

benim alt tarafımda ağrı hep oluyo bebek başıyla baskı yapıyomuş doktorun dediği bu.

kızlar cerser cevap yazdı.mesaj cevabı aynen yazıyorum altta.
"2 cm açılmam var suyum çok az ama pek sancım yok nst'de odada yatıyorum sancı olmazsa sezeryana alıcaklar bekliyorum"

hayırlısıyla alsın inşallah bebişini kucağına.

bu arada tuana odanız süper olmuş can sağlığıyla büyütün kuzunuzu.

jelibons seninde pijamalar süper iyi günlerde kullan inşallah.

kızlar komşum kahvaltıya çağırdı 2 dk çıkayım hamileyim diye bakıyolar bana görüşürüz sonra :16::16:

günaydınn kızlarrr :) kaç günüdür uykusuzluğun öcünü bugün 11 saat uyuyarak aldımm :D

benim işlerim neden tres gider??????

deminde eşim aradı halıcılar apartmaın önüne kadar gelmişler biz geldik derlermiş..eşimde çıkmadan ararım demştiniz ben evde yokum demiş..aşağıya bırakalım derlermiş..deli mi bunlar yaaa ortalığa bırakıp gitcekler pessss....olduuuuuuu .....geri göndermiş..komşularda dicek herşeyi geri yolluyorlarrr :) ya şu adanada ben düzgünce iş yapan bi adamla işimi halledemicem galibaaaa..

ayy arkadaşımıza allah yardımcısı olsunn yaaaaaa daha dün şurda muhabbet edioruz bugün pat doğumdaaa :S

hepimiz öle olcazzz da zamanında olsun inşallahhh hepimiz mutlu haberler verelim şuraya :)

günaydın kızlar:3::3::3:
topiğimizin ikinci bebeği mi geliyor yoksa ya daha çok erken değil mi?
cerser canım Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı
Allah bi avaz kurtarsın inş güzel haberlerini bekliyoruz:52::52:

kızlar odamızı beğenen yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkürler
daha güzellleri sizin olsun inşallah..

tuana bayıldım odanız çok güzel olmuş
isim treni de çok hoşuma gitti
onu nereye yaptırdınız?

canım sevgi yolunda satılıyor hazır şekilde... boyalı olanlarıda var
ben odayla uyumlu olsun die ahşap seçtim sizin Arda kesinleşti mi?
öyleyse hemen alabilirsin[/QUOTE]

sevgi yolunda sadece kitaplar yok mu
bunu neresinde buldun?
bu arada ben hala kawaltı fotomuzu ekliycem di mi?
şu ara çok stresliyim
işyerimdeki son günüm
neler daha tembihlemem gerekiyo bilemiyorum
7 yıldır ilk defa izne ayrılcam diyebilirim
balayında bile her öğlen laptoptan takip ederdim
düşünün yani

kızlar 2 gündür kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı vardı sızlar gibi ağrıyodu ara ara dün daha fazlaydı öğleden sonra .ağrım yarım saat sürdü geçti 2 saat sonra yine ağrıdı geçti yine ağrıdı normalmi sizce doktordan randevu aldım bakalım gerçi bi hafta oldu gideli ama endişelendim

normal cnm
yallancı sancıların başlamış işte

günaydın hamişler... herkes iydir umarım. burda acayip kapalı hava kasırga var sanki. tam uyku modundayım vala. şimdi geçmişi kurcaliyim biraz bakalım neler olmuş. öpüyorum minikleri ve güzel annişleri:54:

bu arada öznur ne güzel sen bitirdin bu çalışma olayını benim 4 haftam kaldı:(( evde olmak istiyorummmm ya.

cerser insallh herşey yolundadır dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz:16::16:

günaydın herkese:16: ayy çok az kaldı bebişlerimizin gelmesine odasına girip girip duruyorum. elbiselerini öpüp kokluyorum giydireceğim günleri hayal ediyorum.çok özledim kuşumu :31:

kızlar aranızda bebiş günlüğü alan var mı. hangisi daha güzel acaba
bizim tek eksiğimiz bebek günlüğü,humana iyi geceler çayı ve serum fizyolojik kaldı. herşey tas tamam olsun istiyorum.herşey elimin altında olmalı. acı elma yağı bile aldım koydum:1:
birde ben eşime vilta malt malt içeceği al dedim bulamamış tuborg alkolsüz bira almış oda %100 malt içeceği yazıyor bu olur mu kızlar ???
ben kızımda vita malt içtim çok kilo aldırmıştı bana diğer hamileliğimde toplamda 8 kilo almışken ve doğumdan sonra vermişken vitamaltla tekrar 5 kilo filan daha aldım.çok kalorili ya:43:

Günaydın bugün son iş günüm :21::21: artık aranıza evden bağlanıcam :27::27: ayy doğum var çok heycanlandım :52::52:

QUOTE]

ne guzel daha bir hftam var benim:(( artık çok zorlanıyorum
darısı bana ay sonuna kadar nasıl dayanıcam bilemiyorum iyice yorulmaya başladım
Kizlar dogum olayi hic onceden sinyal vermeden baslayabiliyor mu acaba?
Doktor anlar herhalde, dogumun yakin falan diye. Ben dogumdan degil de hazirliksiz yakalanmaktan cekiniyorum.
Haftaya cuma temizlikcim gelsin, pzt muayene olucam 38'i de doldurmus olurum. Cati muayenem yapilir, ona gore dogumu beklerim diye planlamistim. Bu veletler kafalarina gore zirt diye cikmaya karar vermezler degil mi?
benim eltim yolda yürüyüşte doğurcağını anladı.yalnız bi kaç gün önce ona o enerji gelmiş.camları silip halıları silmiş ve evi kırklamıştı çok titizdir sürekli zaten iş yapar.bi gün sonrada yürüyüşde karnı ağrımış.acile bir gidiyorlarki 5 cm açılması olmuş.su gelene kadar da açılma 9 cm olunca hemen doğurdu pat diye.inşallah sizlerinde böyle olur.
"2 cm açılmam var suyum çok az ama pek sancım yok nst'de odada yatıyorum sancı olmazsa sezeryana alıcaklar bekliyorum"
Allah sağlık versin çabucak doğursun inşallah.
Bence ben haziranin ilk gunlerinde, en gec 5ine kadar dogururum. Ama mayis olmayacak, ona cok eminim nedense.
Bir de sanki benim sancilar sokakta tutacak gibi geliyor, pazarda falan suyum gelebilir:-) ayrica cok cabuk gelisecek sanki dogum, 2saatte falan dogurucam, oyle uzun surmeyecek. O yuzden kocami surekli tembihliyorum, is icin falan uzaga gitmek yasak!
ne güzel olumlu düşünüyorsun inşallah dilediğin gibi kolaycacık olsun.
Kizlar bizim evin karsisinda ilkokul var, kiz ogrenciler bahcede o kadar cok ciglik atiyor ki gidip bogasim geliyor.
Saka gibi ya, ciyak ciyak. Benim kizim da bunu yaparsa cekecegi var benden. :15:
hiç kınama canım tecrübeyle sabit ben başkalarında neyi kınıyosam kızımda onu yaşıyorum şu an :5:
çocuklar insana dediklerini yalattırıp yutturup yaşatıyorlar valla:30:
Amin canım inşallah.
sordum canım, mutsuz bebek stresli bebekmiş bu da anne karnında bebeği tehlikeye sokuyormuş kalp durmasına kadar gidebilirmiş bu yüzden. ama ben o gün bişey yemediğim için ve sürekli öğürüp çıkarttığım için alttan üstten bebişim keyifsizmiş. dün maaşallah zıpırık gibiydi bugünde öyle.
amin canım hepimizin inşallah.
amaan doğurmayın:1: öğrendim canım yukarıda cevabı yazıyor.
başlamaz diye düşünüyorum ve dediğin gibi doktorunun erken doğum riskini söylemesi gerekirdi ama kişi kendini yorar ani ve ters hareket yaparsa o zaman doktorda müneccim değil bilsin. benimki bebeğimin sabırsız olduğunu söyledi geçen hafta 40 haftayı beklemez dedi o yüzden ben bu haftadan sonra her an tetikteyim çok şükür bebişimin bütün gelişimide tamamlanmış. kakası bile birikmeye başlamıştı dün:1
benim alt tarafımda ağrı hep oluyo bebek başıyla baskı yapıyomuş doktorun dediği bu.
hayırlısıyla alsın inşallah bebişini kucağına.

bu arada tuana odanız süper olmuş can sağlığıyla büyütün kuzunuzu.
jelibons seninde pijamalar süper iyi günlerde kullan inşallah.

kızlar komşum kahvaltıya çağırdı 2 dk çıkayım hamileyim diye bakıyolar bana görüşürüz sonra :16::16:

afiyet olsunn

dilekcim sevgi yolun da gümüşçülerin olduğu kısımda
görürsün zaten hemen

ne güzel işte 7 yıldan sonra uzat ayaklarını dinlen oğluşunla
sonrada eksiklerin kaldıysa onları tamamla
bizim bi kapı süüsmüz kaldı
onuda bakalım ne zaman yapıcam
bu hafta kociş geceye döncek o yokkken yapmak en iyisi
becerebilirsem tabii..
buarada oğluşuma battaniye ördüm bitti
size foto eklerim

cnm
ewde değil annemlerde olucam kociş yokken
dolayısıyla ewdeki bütün işler yine kalacak
halılar yıkamaya werilcek
mutfak dolapları indirilcek
aslına bakarsan bi günlük iş ama ewde olursan
biliyosun benim dr salihlide
annemler izmirde
dolayısıyla doğum başlarsa izmirden kalkıp gelmem lazım
bebek yolada gelecek walla....

Bence ben haziranin ilk gunlerinde, en gec 5ine kadar dogururum. Ama mayis olmayacak, ona cok eminim nedense.
Bir de sanki benim sancilar sokakta tutacak gibi geliyor, pazarda falan suyum gelebilir:-) ayrica cok cabuk gelisecek sanki dogum, 2saatte falan dogurucam, oyle uzun surmeyecek. O yuzden kocami surekli tembihliyorum, is icin falan uzaga gitmek yasak!
nedense bende hep haziranın ilk haftası doğurcam diyorum :)) seninle bdt aynı bende her sokakta yürüdüğümde ya şimdi suyum gelirse falan oluyorum neden böle bi düşünceye düşüyorum onuda anlamış değilim ya insan hamile olunca normal bi hayal kuramıyor sanırım :27::27::27:
öznurcum seni gördüm de
elanur nerde onu göremedim :)))

Evet ya, dogum konusu girince araya oznurun foto kaynadi.
Elanur nerde? Ayrica teessuf ederim sekerim, bize siyah bant cekmissin.:19:
ehehe Ela'mı içimde saklıyorum annesi yesin onu :16::16::16: çok utangaç olucak diyorum pek belli etmiyor kendisini :)) elbiseden pek belli olmuyor bide ayakta çekilince bi foto eklerim :))
günaydınn kızlarrr :) kaç günüdür uykusuzluğun öcünü bugün 11 saat uyuyarak aldımm :D

benim işlerim neden tres gider??????

deminde eşim aradı halıcılar apartmaın önüne kadar gelmişler biz geldik derlermiş..eşimde çıkmadan ararım demştiniz ben evde yokum demiş..aşağıya bırakalım derlermiş..deli mi bunlar yaaa ortalığa bırakıp gitcekler pessss....olduuuuuuu .....geri göndermiş..komşularda dicek herşeyi geri yolluyorlarrr :) ya şu adanada ben düzgünce iş yapan bi adamla işimi halledemicem galibaaaa..
canım neden komşuna falan bıraksaydılar ordan alırdınız..

günaydın hamişler... herkes iydir umarım. burda acayip kapalı hava kasırga var sanki. tam uyku modundayım vala. şimdi geçmişi kurcaliyim biraz bakalım neler olmuş. öpüyorum minikleri ve güzel annişleri:54:

bu arada öznur ne güzel sen bitirdin bu çalışma olayını benim 4 haftam kaldı:(( evde olmak istiyorummmm ya.

günaydın canım bitti çok şükür darısı tüm izine çıkacakların başına inş.

herkese merhabalarrr bnm mınık durmuyo çıkıcak sankı sızlerınde ölemı
canım çok yanıo ağlayıp duruyorm yatamıorumda sızler ne durumdasnz

günaydınn
sayfaları okurken gözlerim fırladı resmen
cerser doğuma gitmiş Allah yardımcıları olsun
inşallah herşey yolunda gider ve bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alır
2.bebişte geliyor sonunda:emir_bebek:
oznurcum harika görünüyorsunuz maşallah ikinizede :nazar::nazar::nazar:
elbise çok yakışmış:16:

Geçmiş oku oku bitiremedim 1 gün girmeyince çok şey kaçırıyoruz....ilk bebişimiz doğmuş maşallah:emir_bebek::emir_bebek: :))))mobilyalar alınmış bende pazartesi Ankaraya gidiyorum artık doğm yapacağım yere....benim için hiçbir sene bu sene kadar yorucu olmayacak sanırım...hem taşınma...hem doğum...daha ev bakacağız bu arada:S...Rabbim hepimizin yardımcımız olsun inşallah...:49::6:
bu arada bebiş şeker numuneleri aldım sizce hangisi güzel:)))
Eki Görüntüle 420435 Eki Görüntüle 420434 Eki Görüntüle 420433 Eki Görüntüle 420432

leyleğin ağzındaki sepeti beğendim ben :)

bu bebişlerin ne zaman geleceği gerçekten belli olmuyor
utopya dün sormuştun yakının ne zaman ve kaç kilo doğurmuş diye
bugün cevap geldi 37 haftalıkken gelmiş bebiş 2300 doğurmuş
her ikiside gayet sağlıklı maşallah:nazar:

slm kızlar.. güzel haberler var inş... sarıbeybiden hbr var mı peki?? bu arada yaaa tuhaf olacak ama tlf nolarını nasıl paslaştınız? bir kişi mi topluyo? hastaneden net bağlantısı yapamayabilirim,eşim de hiç anlamaz bari birilerine msj atayım diyordum.. nasıl olucak acaba:17::17::17:
Kızlar sonrasında korunmayı nasıl düşünüyorsunuz.
Benim doktorum geçen kontrolümde 3.hamileliğin bu,4.yü vucudun ve rahmin kaldırmaz o yüzden hekimin olarak önermiyorum dedi.Zor oluyor bu sebeple.ben tüpleri bağlatmayı düşünüyorum iki kızım olacağı için.
yaa kaç gündür kafama o takılmış durumda. prezervatif düşünüyorduk önce ama hazırlıksız yakalanmak stemiyorum ne olur ne olmaz... geçen gün diş implantı araştırırken implant denen 3 yıl koruyan ve emzirmeyi engellemeyen bir yöntem okudum. koruyuculuğu çok yüksek. 3 ve 5 yıllık kullanımı var. bunu duyan ya da deneyen var mı acaba aranızda? biraz pahalı olduğu için pek tercih edilmiyormuş. sırf ilacı 320 gb. bi de operasyonu için ekstra dr a ödeme yapılıyormuş. fikri olan varsa sevinirm..

kızlarrrr benim suyum geliyor neolur dua edin çıkıyoruz birazdan ama inanılmaz korkuyorum, titremeye başladımmmm. sizin dualarınız kaabul olur diye gitmeden hemen girmek istedim
ayyy inş sağ salim gelir bebiş.. kızlar 37 yi bitirenler günde 5-6 hurma yesinler. içindeki oksitosin suni sancı serumundan çok daha etkili ve acısız... korkudan başlamadım ama 2 hafta sonra başlıyorum ben de... dün benim de alttan iğne batmaları ve inanılmaz uzun süren sertleşme oldu. tansiyonum da 3 saat falan düzelmedi. ayağa kalkıp kabine gittiğimde ise 8/4 tü ve memur daha da düşüyor dedi. yürüyüş yaptık biraz rahatladım ama sanki öğlen 3 ten sonra çocuk bi anda 5 kg falan oldu, taşıyamadım çok zorlandım... :((

canım saol hbr verdiğin için...

benimki 36 dan sonra her an hazır ol dedi ama çatı muayenesini 38 de yapıcak onu anlamış değilim:44::44:
dün de baya sancım oldu doğumlar da başladı korkuyorum:52::52:
benim dr da çatıyı 38 de muayene edecek ama bu hafta devlete gittim demiştim ya orada sordum. doğuma geldiğinizde kontrol ediyoruz dedi..:53::53:
başta mantıksız geldi ama kuzenim ocakta doğum yaptı. dr 37 de falan kontrol etmişti. evde kan geldi. nişan mı yoksa dr dan dolayı mı olduğunu anlamadılar. 2 hafta sonra suyu geldi.. yani o gelen nişanmış ama anlaşılamadı tam olarak..

Günaydın kızlar.
Doğuma giden arkadaşımız varmış.
Onuda allah bir an önce kurtarsın.
Odaların resimleri paylaşılmış hepsi çok güzeller.

öznur cum eksik yazmışım ben..

halı yıkamaya vermiştim 8 parça halı...5.katta oturuyorum...asansör yok eşim zaten görevde bide gelip nasıl çıkartıcaktı yukarıya tek tek...yapıolar bi iş eksik eksik sıkıldım şu adanadan kurtulsamda rahat etsem yaaa...

Back
X